Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

enreteresan bi model

dünya hali işte hahahahah

oooooooo çok şaşırmış ilk defamı gördü ney :roflol::roflol:

veeeeeee işte günün fotosu kızlar

Son düzenleme:
evt canım içeri kısımlara bakaraktan sakin oralar ya biz satılık ev bakıyoruz oaralardan cok bütcemizin üstüne cıkmadan varmı bildik bişiyler

canım sizin bütçe ne kadar mesala beylikdüzünün neresinde bakıyosunuz
yeni yapıtlar çok burda neredeyse hepsi 100 125 filan yerine göre değişiyo

hoşbulduk :))

ben özel mesaj atamıyorum maalesef. umarım bir an önce kotayı oldururum :))

oooooo dolar dolar azıcık burda kal bak 100/200 bilemedin 500 olur hemen ...

bu arada aklıma geldi
uuuuuuuuuuuuuuu 5000 ler 8000 ler bak çenesi en düşükler kim kız o 8000 dekiler kaydirigubbakcemile3 geveze hatunlar çıkın ortaya

evet canım bende gaziosman paşada oturacam kısmetse eşyamı aldınız siz

aldık canım biz temmuzda zaten düğün

canım sizin bütçe ne kadar mesala beylikdüzünün neresinde bakıyosunuz
yeni yapıtlar çok burda neredeyse hepsi 100 125 filan yerine göre değişiyo

dün beylikdüzünü cok gezdik büyükşehirde istiyoruz ama baktığımızdaireler cok eski ve haraptı dairenin içine girmemle cıkmam bir oluyor , mesela bahouse arkadası o civarlar nasıl ulaşım kolay mı oralardan biz 80-100bin civarı bakıyoruz

burcu ohaaaaaaaaaaaaaa one beee

:kedi: çok afedersin ama dayanamadım yani geveze seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
beni 10 a katlamışsın yani

ama yavrukuşum ben 2007 den beri üyeyim sen sen 2009 da üye olmuşsun boshayallersmile 2 sene sonra senide görürürz :umursamaz:

aslında beylıkduzu tarfalrı daha guzel site ler var
bizim oarala gelsen mesela derme çatma

ama yavrukuşum ben 2007 den beri üyeyim sen sen 2009 da üye olmuşsun boshayallersmile 2 sene sonra senide görürürz :umursamaz:

geveze kuşum diyim sana ben bundan sonra yokyok bülbül diyim o daha güzel şakıyan bülbül seniiii :lepi: ...

hadi bakalım inş... bi aksilik çıkmazsa burdayım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…