Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayse evının her kosesı super olmus allahım agız tadıyla oturtmayı nasıp etsın

nihalcim teşekkür ederim cnm...amin inşallah..senin evini de görmeyi nasip etsin Allahım bize..

pöffff

ya kızlar o kırmızı koltuğa
nasıl halı gider sizce
fikri olan varmı

çisilcim biz kaşmirin halısını aldık içinde kırmızı beyazımsı krem siyah ve gri var. kırmızı siyah beyaz halı bakabilirsin sen de.kaşmirde var bikaç model daha.ben nette resmini bulamadım benimkinin nette vardır die de çekmemiştim...

aybuer evine bayıldım
41 kere maşallah
mutlulukla yaşa inşallah

çok teşekkür ederim canım.amin inşallah.

evimi beğenen herkese çok tekkür ediyorum kızlar.artık bir sonraki resim aşaması tamamen döşenmiş hali olacak inşallah...

herkeseee meraaabaaaa
burcu nun saç modeli nerde ben niye göremiyorummmm

sinaycım teşekkür ederim.

ev sinema sistemi aldık evet.ayy dediklerin olabilir evet canım temzlik kısmı kesin.arkadaşlar kısmı bakalım nasıl olacak :) bütün kablolar da hep gizli uğşartıracak desene çalışmadığında :)))

bi hafta sonu liseden arkadaşımın kınasına gittim
eşim beni bıraktı sonra alacaktı sonra bi arkadaşım ben seni bırakıyım eşini buraya yorma falan dedi neyse çıktık beni eve bıraktı anahtarımla kapıyı açtım bi girdim eve bizimki tv ünitesini ortaya kadar çekmiş her tarafa vidadır kablodur yaymış koltuklar odanın ortasına gelmiş ayyy odayı o halde görünce çıldırdım bide gayet galesiz bi şekil dio aaa sen ne zaman geldin ben seni almaya gitmeden toplucaktım burayı dedim geciktin ama yine sen toplucan ((

kurbiş iyi poh yiyecen töbe töbeee
GLCNN ohhh kurtulmuşun nasıl kolay oldu mu?
yeni evinde ilk gece ne rüya gördün?:))
böcük hoşgeldiin artık tam EV'li oldun desene :)))

h gördük bacılar nasılsınız bakem
geçmişi okuyamadım nelr olduu acep
ben işi bıraktım okudnuz mu bılmem
dün mısafırım vardı gıremedım
bugnde koçişle yattık kalktık kahvaltı yaptık kalan maaşımı almaya gıttık
onu işe yolladım
sızlere slm verım dedım

pıtışş o fıkrayı anlayabilmen için sanırım evlenmen şart hoş ben bekarkende anlardım sanırım birazda insanın ilgi alanı olması lazım ahahahah:roflol::roflol:

GLCNN ohhh kurtulmuşun nasıl kolay oldu mu?
yeni evinde ilk gece ne rüya gördün?:))

kolay olur mu, zordu valla bütün ev indi kalktı sen düsün artık
cuma günü öğlene kadar tasınma isi bitti, annem de yardım etti saolsun kardeslerim de
teyzoş da geldi ancak, ufak tefek ayrıntılar kaldı birden yerleşemiyo insan tabi :kedi:
ilk gece rüyamı ne sen sor ne ben söyliymmm kızz sinoşşş eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…