pashi
allah hayır etsinde tuhaf bi rüyaymış
günaydın kıslar,
burcu babacığın nası oldu canım,
Dea negüzel haberler bunlar hadi hayırlısı,
bende h.sonu ist daydım gelinliğimi diktiriyorum :) ufff ne zormuş karar vermek kafamda gelilik modeliyle ilgili 1haftaya kadar pek bişiy yoktu gezinirken hoşuma gideni alırım diye düşünüyordum amannn gelinlikler nekadar taşlı pullu geldi oturup ağlıcaktım artık istediğim gibi olmayacak diye enson cıkardım modelimi gösterdim terzide aynı modelden dikiyormuş oh tamam dedim okaar terzi gezdim içimi rahatlatan evet işte bu terzi diye bilecğim biri oldu umarım hayal ettiğim gibi olur :)))
birde ev baktım uff harebe gibi evlere dünyanın parasını istiyorlar(
canım ilk gün bakırköyde baktım aysira diye bir moda evi var cok güzel bir gelinlik beğendim ama fiyat yüksek geldi ama o hep aklımdaydı, 2.gün fatih aklımda kalmasın diye oraya gittik ama cok abartılı gelinlikler var bezgin ve umudumu kesmiş bir gelinlikçiye girdim ama bayan gerçekden sıcak ve samimiydi güven verdi modelide gösterince gerçi sade bir model ama üzerimde görmediğim bişiy dikiliyor o yüzden diktirme konusunda teretdütlerim vardı umarım sorunsuz şekilde halolur,
evide büyükçekmece cıkarlarında(beylikdüzünden) baktık evler eski içlerini batiırmış kiracılar umarım bütcemize göre bişiyler buylabiliriz
nisancım nişanlının gelmesine kaç ay kaldı
beniki yaptığındada böle bi sölenti vardı benimki bitireli 2 sene oluyoo hala kısalacak askerlik ama inş kısalır canım allah bir an önce kavuştursun sevdiğine bekleyen anlar beklemek çok zor
sevındım
ama mehtap sayıyordun ya o gelcek sandım ben
nanedemmm baktım cnm hepsıne
ama bı türlü yorm yapamadım yaa
netım gıdıp gıdıp gelıyoo
cok güzel olmşsn cnm benım yaa
ayrıca ürgüp benım memleketım bılın mı,
benım köyüm göremeye cok yakın hatta şuan devlet korumasında olan peri bacalarımız var
tarıhı eser olduğu ıcın şuan kullanamıyoruz
ambar olarak kullanılır bızde
yazın serın kışın ılık olur içlerı ve yazın peynır yapıp çömleklerle kuma gömerız böylece hıc bozulmazdı
pekmez yapardık kocaman küplere koyardık
anam köyümü özledımm
gelınlığını cok yakışmış
hep mutlu ol ınş
niye başka kimse bişi yazmadı mı bebişim?
artık bu seni terhise kadar idare eder Şeniz
ahhh nanedem ahh nerde anacımm zor gıderım valla
yenı bı işe gırersem yıllık ızınler bılıyon ancak ssk ya göre 1. yılın gecınce verılıyo ve sadece 1 hafta kadar(ıyı bı işyerı bulrmda ınş öle olmaz)
bıde zaten borç öduyoruz kendı köyüme gıtsem eşimn aılesııne gtmesem olmaaz
artı bı masraf yapamam
o yüzden bu yıl gtmeyı düşünmuyom
eşimde akdenıze gıdelım dıo ama ben onuda ıstemıyorm
bu kez eşimin aılesı kırılır dıye en ıyısı evde olmak sanırım
mandişim bugün senle hiç görüşemedik :1hug:
geçen ki sohbetimizde yarım kaldı :))
neyse nasılsa buraya gelecen 2011 bitmeden gelirsin umarım :mymeka:
bunu alıp masanın ortasına koyar mışım
misafir geldiğinde:))
herkes yemeğini tuzsuz yer artık ahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?