eheheh kaydirigubbakcemile3 ay uyuz bişey aslındada bende takılıyorum arada
kalıcakmısın kuşadasında sulfat
[/COLOR][/I][/B]
ay ben size yazmadım
bugün öğleden sonra perdeciye gittik
evin perdeleri
1.200 tuttu ohaoldumsmile
ooofff offf..
200 nakit verecez gerisi 150-150 8 ay takside böldü.
ama yarın gidip oturma odasının kanatlarını iptal ettiricem
sonra yaptırırız koltugu gelince
çünkü şuan oturma odasına bişey almayı dusunmuyoruz kullanmıcaz bi süre
salonda oturcaktık zaten boshayallersmile
gidip yarın o kanatları iptal ettircem tül ,güneşlik yeter. ama salon şıkır şıkır oldu valla çok begendım
stor olucağı için böle tuttu :sinifsinif:
Canım öyle yaa perdeler pahalı iyi bile tutmuş.
Geçen yıl bizim ödediğimiz para peşin 1.500 ya da 1.400 dü yalan olmasın şimdi tam hatırlayamadım net ama storlar ve fonlar çok tutuyor
öyle valla yaa o fonlar hakkatten cok tutuyo
bide nişanlıma anlatmak mesele erkek anlamıyor ki kaydirigubbakcemile3
mesela diyorum ki 15 güne hazır olacak yanı yinede biz 1 ayı gözden cıkaralım nasılsa eşya mayıs sonu gelecek diyorki ne 1 ayı bir aylık ne işi var yok ne yapacak alttarafı
bi oya dikecek bi şekil verecek kumaşa ay deli oldum
şimdi bide ona kalkıp neden bukadar tuttugunu anlattım
boncugu ayrı storu ayrı kanatları ayrı
erkeklere bu tür şeyleri anlatmak çok zor yaaa
çeyiz olayındada aynı ne alıyosun hergün hiç bitmiyomu kap kacak üfff
ev sızın herşeyı zamanla alırsınız cnm
bız kirada olduğmuz için normal perde ve güneşlık aldım 500 tl ödedık
Benimki bi sürü perdeci gezmiştik öğrenmişti çok zorlanmadık
bir de ben gitmeden önce alıştırmıştım çok para tutacağını biliyordu kaydirigubbakcemile3
valla bi haftada dikiyoruz dedi bizimki yok dedim eşyalardan sonra gelsin 3 hafta filan zaman verdik onlara şu tarihte gelsin dedik. yine dediğimiz günden 1-2 sonra geldi yok storlar dışardan gelmiş de yok bilmem ne
bizde durum tam tersi ben erteliyordum benimki illa herşey çok önceden hazır olsun istiyordu boshayallersmile
bana da nevresim aldıkça ne olcak onca nevresim daha ne kadar alcan diyordu, şimdi diyorum gördün mü ne işe yarıyor aklinialirimsmile farklı farklı seriyorum işte
bende hala nevresım hastalığı var
englısh home cok yakın bana her geçtığımda baka kalıyomm cok şrin gelıyo takımları bana
eşimde evdekıler torunlara bıle yeter dıo
abartıyo bıraz
hehe tam çıktım herhal sen yazdınkımse yok sanırımmm
pıtır ve betamı göruyomm aşağıda:jeyyar:
aman işle ilgiliböcükkkkkkkkkkkkkk :jeyyar:
nbr gülüm
pıtır neyin var
ben gidip iki dantel ütüleyip geleyim barii
tenks bebişimNane, mitfağını bende gürmek istiyorum bayanssulusmile
Nisan askerine kavuştun döndün yineeöyle moralini bozma ama mehtaptı şafaktı biteceek canım kavuşcaksınız sabret :1hug:
Sulfat, balkona masa-sand almışsın hemde istediğin gibi makınan geldiğinde ekle burayadaa. kaydirigubbakcemile2
Bide Saçlarını kestirmişsiiin , rengini çok merak ettim gürmek istiyoruum..yerimseniben
baharcım, şimdi balayında ballı gün reçelli günleriiindesiiin :jeyyar: size bol ekşınlı nohutlar canım.
gelmeni bekliyorum sabırsızlıklaaaaaaa :dance:
hayatim, hayrolsun rüyan köpeklerle falan :uhm:
lahana, haftasonu lokumun sofrasını çekmedinmiii yoksa ziyafet varmıştır kesin. cokacimcoook
Buarada lokumada süüle gelsiin artıkın alsanaalsanasmile
Pıtır, aldıklarını güle güle giy canım anneciğinde güle güle kullansın blendırı kaydirigubbakcemile5
Tam çakma adidaslarınında güzelmiş diceedim değiştimrişsin bu aldıklarında güzel gözkiyii a.s
Erva, şimci gidicem albümüne kına kıyafetlerü içün
Sevgi böyle sitemli yazılarını okuyunca üzülüyorum bir an önce hayırlısı neyse yüzünü güldürcek neyse o olsun... :1hug:
Bak ben bu sözü çok severim yazayım sanada
"Yan!" diyorum içime! sadece sen yan! Ve "Dayan!"
diyorum gönlüme!.. Herkes mutlu olsun! sen dayan!.." AŞK dediğin ya
Allah'tan gelmeli...ya Allah İçin olmalı...Ya da Allah'a
ulaştırmalı;yoksa yerle bir olmalı... (Hz.Mevlana)"
Frigo, elbiseyi merak ediyoruum ekle canm. yerimseniben
Buarada buzdolabı 3 çekmeceye gerek yok canım bencede, hem alanı kısıtlar minik minik
3 çekmece olacağına ferah 2 çekmeceli olsun daha iyi
Dream, gelinliğine karar vermişsin canım hayırlı olsun annat bakalım nası bişe zemuszemus
Hilal, ayrılığın hüznü, kavuşmanın sevinci ayrı bi tat, benim hayatımın unutamadığım zamanlarıydı evlenmeden önceki son günler.. Eminim senin içinde öyle olacak :1rolleyes:
Paşi, hayatimden sonra senin rüyanda çok enteresanmış yaa kayınvalide o yaşta hamile mi gördün
Burci, hadi inşallh bu vesileyle baban sigrayıda bırakır içmez bidaa. İnşallh bi sonraki oprsynda bunun gibi kolay geçer.. opuyorumnanaktan
Buarada kahkul çok hoş olmuş o fotoda, dağınık saçlarla.
Asya, 2 haftan mı kaldıııı, kooş gittt gez mutlaka bulursun gönlündeki gelinliği canım..iyice karıştır internetide kafandakini anlatmaktansa foto daha belirleyici olur gelinlikçilere.kaydirigubbakcemile2
Hayat87, esra karadeniz evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun nice nice mutlu yıllara bebiklerinizle
Gülay bugun dohturdaydı sanırım naptı acep :uhm:
Sinay, aman inanmaa canım falcılara. yerimseniben Bak yoksa ardı arkası gelmiyoo hemen her olaya aaa böle demişti şöyle oldu deyip yakıştırıyoruz ıııh inanmaa . buarada biara gmaile gel bişe dicem.:icecream:
Selinseli, hooşgeldün a.s.
Gülçin, yarın fotolarla geeel, hayırlı olsun tekrar canım zemuszemus
böcük hoşgeldin, ooh evde olmanın tadını çııkar kıs vereliniortak
pıtır, esma, beta ve .... daa yazmadıklarım sizlerden havadis varmıydı atladımmı bilemedim :S
görmedimse kusura kalmayın emiii :)
hadi hayırlısı olsunKizlar nabersiniz....
Uzun ve stressli bir dönemin sonunda, yarin hayirlisi ile insallah diploma tezimi baskiya götürücem....
Benim icin simdiden bol sans dileyin.
Sinavlarimada 3 hafta kaldi.
Cok feci sekilde bunaldim...
Offfff bitsede kurtulsam artik.......
kızlar benım ıstedıgım 2 cekmecelı 2308 mıs adam baska yere bakmıss 2720 demıs :):):)
cok sevındımmm
kızlar benım ıstedıgım 2 cekmecelı 2308 mıs adam baska yere bakmıss 2720 demıs :):):)
cok sevındımmm
başRILAR CNMKizlar nabersiniz....
Uzun ve stressli bir dönemin sonunda, yarin hayirlisi ile insallah diploma tezimi baskiya götürücem....
Benim icin simdiden bol sans dileyin.
Sinavlarimada 3 hafta kaldi.
Cok feci sekilde bunaldim...
Offfff bitsede kurtulsam artik.......
aa ıyı 5900 müydü -400 mü yanikızlar benım ıstedıgım 2 cekmecelı 2308 mıs adam baska yere bakmıss 2720 demıs :):):)
cok sevındımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?