Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlara çıkar inş

düğündaşım siz niye önceden eşya alıp sonra ev arıosunuz ki anlamadım kafamçokkarıştı

ben bu ayın sonunda bakıcam gelinliklereee

canım biz evlendikden sonra borç ödemeyelim diye beyaz eşyamızı mobilyalarımızı önceden aldık temmuzda bitiyor hepsinin borcu sadece ufak tefek borçlar kalıyor oda cok yüklü değil, ee şimdi kiralar bakıyoruz 500-600tl satılık evlere baktık üstüne 200-300daha koyar kendi evimiz olur diye düşündük ama bakalım işde daha belli değil tabi kirada olabilir.

günaydın kızlar

rrigo naptın hazırlıklar nasıl gidiyo az kaldı seninde artık

ya elbıse begendım okadar baska bı hazırlık yok cnm elbıseyı bıle almadık daha

400 lira kardasın :lepi:
:lepi:

olabılır cnmmm

başRILAR CNM

aa ıyı 5900 müydü -400 mü yani

GÜNAYDIN

sımdı 6180 ne gelıoo ama ındırım ıstemeden normal fıyat ındırımde yapsalar o cıvarda hepsı cıkmıs olur ınss ve ıstedıgım gıbı

ayy ervoş tül perde diyince tüylerim diken diken oluoo

ben gazete kağıdı kaplıycam bütün evee :umursamaz:

3,5 m salon camı var amerikan cam bidee

altı senin stor çalışcam üstüne tülll, bahçe katı ya kallavi perde lazım bana

yan kanatlarıda varr yandık yandıkkk vallaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

benimde eşyalar belli oldu amaa ben eve erken gitmesini istemiyorum

mayıs ortsaı gibi sipariş vercezz, ee sonra perde bakarızz

hangi renklerden seçtin ervoşş

ezelı ızlemedıgınızden anlamamıssınız kaydirigubbakcemile3

Erva Allah yardım etsin ya :S ben pazar günü sordum kayınvalideme perdeler ne kadar tuttu diye oda tuttu napıcaksın boşver kızım sen düşünme böyle şeyleri öderiz biz siz mutlu olun yeter dedi yine öğrenemedim ne kadar tuttuuğunu ama baya bi iyi tutmuş sanırım kayınvalidemin konuşma şeklinden anladım Resim var mı erva renkler nasıl benim perdelerimin resimleri var ama telde atamıorm pc ye mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…