naneeemmmmm mutfağın harikaaaa
Allahım kendi evimi nasip ederse bende tezgahımı kırmızı dolaplarımı siyah beyaz istiyom
evi olmayanlara kısa zamanda ev nasip et Allahım
buket,burcu,mandilin ve ben :sinifsinif:
önde bebeği kucağında olan buket ahahahhaha
:mymeka: enseye tokat ı hakediyo kocanköpeğine mamalar hazırlnadı edildi bizim okadar bile değerimiz yok mandalinim 2 gündür bekliorum senden değerli deil ama nere brakalım kızım veya karıcım demediler bu kadarmı zordur bunu sölemek:sinifsinif:
poooffffff niye bu kaaa duyarsızlar yaaaaakocam eve gelir gelmez anne çorba var dimi dedi var dedi oda çıkarmışlar o kadar kalktım ısıttım baktım köpürüo onuda ben yapmıştım çok erken çıkarmış ekşimiş o yoğurt ekmk yedi bizde yumurta canımda bişi istemiodu zorla yedirdi eşim
günaydınnnn herkese kızlarrr
ece iyi günlerde kullan
kızlar tatil için yer ayırtırdık 3-4 gün didime gidiyoruz
Allahım kendi evimi nasip ederse bende tezgahımı kırmızı dolaplarımı siyah beyaz istiyom
ben adam ı bıraz ızledımsağol hayatım opuyorumnanaktan
ay esma sorma ya bursadalar güya bu hafta ama hiçbirisi gerçek bursalıya benzemiyo
sinir oldum yaa
gece kaça kadar onu izledim gündüz göremiyom diye
keşke ben katılsaymışım onlardan çok daha güzel iş çıkartırdım valla
:mymeka: enseye tokat ı hakediyo kocan
poooffffff niye bu kaaa duyarsızlar yaaaaa
sen hamişsin bideeee :1hug:
Ecoşş cicişlerini iyi günlerde kullan ne güzel hediyeler gelmişş kaydirigubbakcemile5kızlar birkaç resim ekliyim size çeyizim için gelen hediyelerim
Burçişim otlu olanı aslında ben denedim ama foto olarak bunu buldum ondan bunu ekledim ama ne bileyim ben tavuk hiç sevmem ama böyle yapınca hoşumaa gitti vesselam cokacimcoookcanım bunun bir çeşidi daha var ondan da bundan da almıştım marmarise gelmeden evvel çok pratik diye. zaten fırın poşetinde pişen yemeklere bayılıyorum. hatta mandilişede tavsiye etmiştim ama denemek nasip olmamıştı. beğenmene sevindim şimdi eve gider gitmez deniycemmmopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3naneeemmmmm mutfağın harikaaaa
Dünde benim aklıma azraa geldii nerelerdeler acepp CADIARZUkızlar pınartuncay vardı hatırladınız mı onu
rüyamda gördüm dün akşam hayırlara gelsin
ne alakaysa hiç bahside geçmedi ama
hamile mi ne??
kurabiye inşallah belli olur
senin izinlerin aylar önceden belli olmuyomu
yoksa o an ne denk gelirsemi
kocam eve gelir gelmez anne çorba var dimi dedi var dedi oda çıkarmışlar o kadar kalktım ısıttım baktım köpürüo onuda ben yapmıştım çok erken çıkarmış ekşimiş o yoğurt ekmk yedi bizde yumurta canımda bişi istemiodu zorla yedirdi eşim
ewetttt cnmmm didim sositosositosositososito
dün yoğundum cnm
ay sonu yaklaşınca benim işlerim yoğunlaşıyoo
laptopu götürcezzz kız ordan size yazarımmmmyerimseniben:roflol::roflol::roflol:
oraya tatil yapmaya gidiyoz kaydirigubbakcemile5
BİZİM TATİL ZAMANIMIZ BELLİ OLSA KEŞKEEE YAAAAAAAAAA
hahahaha ayyy koptummm biri kucağımda biri dizimde hahahaha
kızlar pınartuncay vardı hatırladınız mı onu
rüyamda gördüm dün akşam hayırlara gelsin
ne alakaysa hiç bahside geçmedi ama
hamile mi ne??
geldi duşa girdi maç yapmışlar iş yerinin önünde kötü olduunu görse yapardı heralde mandimm
bilmiorum bendemi hata inanki bilmiorum başım ağrıo şu anda gece seni sevmiyorum dedim döndüm arkamı yattım iki uğraştı sona uyuya kaldı
biras önce msj attım iki laf sölemek benle konuşmak bu kadarmı zor dedim sen üzülme die sölemioruz bişey dio şaşırdım yeminle borcumuz var hala laminantcıya ustaya o zaman bana bakıolar hiçç girmiorum artık ne isterlerse yapsınlar karışmicam artık yapabilceemden fazlasını yaptım ben
Dünde benim aklıma azraa geldii nerelerdeler acepp CADIARZU
aaa kaç bin oldum acaba
8000 mi
yukardaki mesajı yazdım sonra dedim ya bu kız neden albüme eklemiyor..
ama olsun ben bir bakayım belki eklemiştir diye nanenin kulaklarını çınlatarak gittim ki...
sizin günlerdir övdüğünüz mutfağı görerek bayıldım...:)
nane çok güzel gerçekten ayrıca çok zevklisin
güle güle kullan...
günaydın kızlar,
nane mutfağına bayıldım, öldüm, bittim.. akannehir o nasıl bir mutfaktır öyle yaaa...
Evini çok merak ettim şimdi.. Zevkli hatunsun belli... Allah sağlıkla mutlulukla oturmak nasip etsin...
tşk ederim kuzucuklarım , bugün sabah kalktım ve foto makinemim şarjı bitene kadar çektim , he diyeceksinizki neden şarja takmadın ama sanırım bekar evimde kaldı şarjımı bulamadım , bulunca devamınıda çekip eklicem , ama inş şu sabah işlerimi toparlıyım evimin eşyalı hali geliyo kızar :lepi:Mandişim hoşgeldin özledim seni
Elçin sabah sabah içimi açtın güle güle kullan cnm
Burcu babacığın iyimi? nasıl iyi olmasın 3 meleğide yanındayken dimi
Nane...Mutfağın ha-ri-ka diğer yerlerde mutlaka öyledir ama boş odaya yorum yapmiim dimi
[]
betam peki nasıl tavuk aldın butmu aldın onun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?