Azraa yok başka kayıplardaa var amaazra zaten gelsinklava:
GÜnaydın kızlar...
Kızlarr bu arada markofoniye çok güzel duvar saatleri gelmişş ihtiyacı olanlar bi bakıversinn üyeliği olmayana davetiyee gönderebilirimm aklinialirimsmile
evet bende gördüm
ya ben ordan rimel aldım hala gelmedi
Çok geç geliyorr pıtırr beklicenn boshayallersmile
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIN ŞEKERLER
öncelikle elcin ve ece güle güle güzel günlerde kullanın çeyizlerinizi
veeee
lülülülülülü lülülülülülü
sapol lahanacım , daha güzelleri senin olsun inş...
tşk ederim kuzucuklarım , bugün sabah kalktım ve foto makinemim şarjı bitene kadar çektim , he diyeceksinizki neden şarja takmadın ama sanırım bekar evimde kaldı şarjımı bulamadım , bulunca devamınıda çekip eklicem , ama inş şu sabah işlerimi toparlıyım evimin eşyalı hali geliyo kızar :lepi:
sağol canım benim kocaman bi amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah inş. en yakın zamanda hayırlısıyla hepinizi ev nasip etsin a.s.
selam kızlar
slm kıslar
Evett düğündaşımm but aldım poşete koydum içine bu çeşniyi döktüm ağzının klipsiyle bağladım verdim fırınaa bu kaa kaydirigubbakcemile5
kızlar ya anım hiç iş yapmak istemiyor ama muhasebeci olanlar bilir ba-bs formları var onları yetiştirmem lazım cuma son gün puffff
Kızlarr bu arada markofoniye çok güzel duvar saatleri gelmişş ihtiyacı olanlar bi bakıversinn üyeliği olmayana davetiyee gönderebilirimm aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?