Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bravo valla sanadaa

sevgi sen naptın gerçiii?? kesin bittmi şşimdi??

pashiii aferin kız sana gel öpcemmmmm Şeniz
sanada bu yakışır
hihoyyyt

napcan başımızda büyük deyip yutyon mecburr, babamın hatırı var daha da önemlisi
tamam canım bende çıkıcam işim bitnce akşam evden konuşuruz cevaplarım sorularını

:lepi: :lepi:

deger verene deger vereceksin bu zamanda inana walla vemiyene yok bişee
öle tabi ama hep beraber büyüdüğün hep dibinde olan insanlardan görünce bunları insan ister istemez üzülüo
işte bende bunu anlayamıorum diorumki ya şu halimidemi merak etmiolar ama demekki etmiolar geçen annemler geldi işte zorla götürdüler beni ayy dio aynı benim hamileliğime benzemişsinn yüzüne bile bakmadım anladılar az çok babanem zilli nie gelmiosun dio taşınırken biras zor olur gelmek biliomusun dedim yani benim durumumdan haberleri bile yok nasılsın kızımm demek yokk erkek torunlarına kurban olsun nenesi bize gelince zilli işe bak

naneeeeeeeeeeee bana bunu yapma nolur
mıçımda boza pişti derler yaaa
fillere glcem diye ayranı döktümmm
onu bile temizlemedim
kuruyup peynir olmasını beklicemmm
:roflol::roflol:

iyi peki şimdilik bişey demiyom , işlerin bitsin görüşürüz kötükedihüso kötükedihüso :roflol: :roflol:

cok guzel

kaçpara onu bılıyonmu nıhal
paran varsa alsana verırım
ama cok pahlıysa ara beni:)

kocaman erık sipariş ettımlülülülülülü

yok kuzum bilmiyom , artık nihal öğrencek size

ne eriği aşeriyonmu hamilemisin yoksa :CüvCüv:

akşam sana bi yorum yapcam görcen sennnn
:jeyyar:

naneeeeeeeee kız ben senin adını çok sevdimmm

yok kız<agzını hayra aç

bu cümlenin devamıda vardı biliyon dimi :roflol: :roflol: :roflol:

ağzımı hayra açarımda , .... bayır açamam diyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy kafayı yedim ben aklıma neler geliyo yaaa

akşam sana bi yorum yapcam görcen sennnn

naneeeeeeeee kız ben senin adını çok sevdimmm

kocamın msn den mesaj yazmasından anladığım kadarıyla , akşama müsait olabilirsem gelicem ama gelemeyebilirimde kaydirigubbakcemile3 hatta büyük ihtimal gelemicem ... ama sen yaz yorumunu ben 2 dk atlar okurum olmadı yarın sabah okurum hahahah

oooooo beni sevmedinmi olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
nane sen evlenmeden önce böle değildin bacımmm

terbiyesiz bi gacı oldun sen

yok ben hep böyleydim ama ev koşturmcasından burda kalamıyodum yorum yapamıyodum bi ceee deyip gidiyodum artık rutine döndüm sabah iş akşam ev oh be koşturmaca bitti artık döndüm sahalar yani kapiiş cisilim sositososito sositososito sositososito

esmaa doğru söyle ne o erikler falan
bak benim canım hiç istiyomu aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…