kızlar markafoninden saat aldım kaç günde elime ulaşır bide limongil diye bir sitemi vardı
canım benim canım lahana dolması istedi ben yapmayı bilmiorum iş yerimde şefim yaptı getirdi 1 kere sadece nasılsın demek için bile aramıolar babanem hele aramaz aramaz aradıındada azarlar kızından ne bekleyebilirimki ben bu halimle ev taşıdım k.validem yaşlı bişi yapamıorus deli olcaktım yani ev o haldee temizlik yapamıorum ağızlarının ucuyla bile demediler yapcak bişi varmı die amann ne gelirse elden gelio walla akrabaymış canmış kanmış hiççç üzülmüorum sadece çok sinirleniorum ciğersizler :dilcikar:
ayy anca bıttı
nanecım basta adın olmak uzere hersey cok guzeldı evını en ınce detayına kadar paylastıgın
ıcın cok tskler
gercekten emegıne degmıs cok şık bı ev olmus ıı gunlerde aşkla oturun ıns
herseyın cok cok guzel
ben merak ettım kac yıldır ceyız yapıyosun ya sankı yıllardır bu evdeymıssın gıbı yerlesmıssın
mutlu huzurlu ve bereketlı olsun yuvan ıns
sevgılımın dogum gununde yazdıklarıma yorum yapan
hevın,pıtır,nısan,lepı çok duygulandırıdınız benı cok tsk ederım
hep yanımda olan hayatımmmm
yazdıklarını kaydettıgım mandalın ve burcu
dualarınızı hıssettım çok tesekkurler
sızı tanıdıgım ıcın çok sanslıyım hepınızı cok sevıyorum sız olmasanız bazı seylerı gercekten zor atlatırıdım
hersey hersey ıcın tskler ııkı varsınızzzzzz
SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM
pashiii aferin kız sana gel öpcemmmmm Şeniz
sanada bu yakışır hihoyyyt
tamam canım bende çıkıcam işim bitnce akşam evden konuşuruz cevaplarım sorularını
öle tabi ama hep beraber büyüdüğün hep dibinde olan insanlardan görünce bunları insan ister istemez üzülüodeger verene deger vereceksin bu zamanda inana walla vemiyene yok bişee
işte bende bunu anlayamıorum diorumki ya şu halimidemi merak etmiolar ama demekki etmiolar geçen annemler geldi işte zorla götürdüler beni ayy dio aynı benim hamileliğime benzemişsinn yüzüne bile bakmadım anladılar az çok babanem zilli nie gelmiosun dio taşınırken biras zor olur gelmek biliomusun dedim yani benim durumumdan haberleri bile yok nasılsın kızımm demek yokk erkek torunlarına kurban olsun nenesi bize gelince zilli işe bakYA YANINIZDA AKRABALARINZIIN OLMAMASINA CIDDEN HAYRET EDIYORUM NASIL YANI YAA
benım kankamın dugunu ıcın canım halam patık oruyo
nıye benım arkadasım dıye ben kankamın dugunu ıcın delırıyorum hersey guzel olsun ozel olsun ıstıyorum
ben akrabalarınıza sasırıyorum nasıl tutuyolar kendılerını ben sımdı gulayın akrabası olsam bısı
almamk ıcın gulayın karnına dokunmamk ıcın kendımı zor tutardım
bosverın gıtsın ama bence eslerınızede bunu bellı etmeyın ıı konusun haklarında
naneeeeeeeeeeee bana bunu yapma nolur
mıçımda boza pişti derler yaaa
fillere glcem diye ayranı döktümmm
onu bile temizlemedim
kuruyup peynir olmasını beklicemmm :roflol::roflol:
cok guzel
kaçpara onu bılıyonmu nıhal
paran varsa alsana verırım
ama cok pahlıysa ara beni:)
kocaman erık sipariş ettımlülülülülülü
yok kuzum bilmiyom , artık nihal öğrencek size
ne eriği aşeriyonmu hamilemisin yoksa :CüvCüv:
yok kız<agzını hayra aç
bu cümlenin devamıda vardı biliyon dimi :roflol: :roflol: :roflol:
ağzımı hayra açarımda , .... bayır açamam diyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy kafayı yedim ben aklıma neler geliyo yaaa
akşam sana bi yorum yapcam görcen sennnn
:jeyyar:
naneeeeeeeee kız ben senin adını çok sevdimmm
evet hıhıbu cümlenin devamıda vardı biliyon dimi :roflol: :roflol: :roflol:
ağzımı hayra açarımda , .... bayır açamam diyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyy kafayı yedim ben aklıma neler geliyo yaaa
yok lan nerden cıktı beaaa esma hamilemiiiiiiiiiiiii
nane sen evlenmeden önce böle değildin bacımmm
terbiyesiz bi gacı oldun sen :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?