Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pööff çok sıkıldım bugün ben :S
yarın çıkıcam işten cumayı bekleyemem zaman geçmio sanki
bugün davetiyelerimi teslim aldım

teşekkürler çisil

pashiiii gitsene sen ya kaldın yine burda kaydirigubbakcemile3

nanedem bana ingilizce kursu ismi verebilecek misin?

hee akşam sordum engil tıme a gitmiş zamanında iyi fena değildi diyo ama bütün ingilizce kursları vasat çok iyi değiller dedi , o özel ders almış vakti zamanında birinden o işe yaramış epey ama şimdi yine ders çalışmaya başlıcak albümde mavi odada çalışma masaında birsürü ingilizce kitabı onu bekliyo ...

pashıcımmmmm
nanecımmmmmm bende bılemıyorum artık gercekten cok yordu hergun degısen bı fıkrım var onla ılgılı bugunlerde cok buyuk bı kızgınlık dogum gununde kardesıme attıgı cvp:
ben kendımı unutmustum bulmam yardımcı oldun tskler yazmıs
nedemek bu sadece bı dogum gunune cvp bu ne
cıdden algılayamıyorum anlayamıyorum yanı dogum gunumu kutladın sevgıden umudumu yıtırmısken
hala aılesı benı kabullenıyo umut oldunmu demek
yoksa sevgısızlıkte kaybolmustum o benı hatırlamadı sen hatırladın onu unutmam gerekıyo bunu analdım demekmı bılmıyorum
bı ılıskının yoluna gırmesı ıcın kac ay ayrı kalmak yeterlı
kac aysonra bırlesen cıften artık hayır gelmez karman cormanım

hey allahımm nohut meselesimi
yuh nanoş yuhhh

ben öle bişey demedim , sapık cisil , kayınvalideme gidebilirim geç önebilirim , akşama eve geç gidebilirim birsürü ihtimal var ama sen naniknanik naniknanik fesat seniii kaydirigubbakcemile3

pendıge ınınce sorarım artık ısten 7 de gel masa hazırla derken mıyısıyorum
:)

selin carrefoura bak orda görmüştüm sanırım bilmiyorumkismile

hmm english time için hiç iyi şeyler duymadım ben ama :s ay ama özel ders aldıramazlar. mecbur bi kuras gitcek.

ya mutfağıma sebil koycam ama yerim yok. eğer küçük sebil bulursam altına da deepfreeze alır koyarım yoksa birinden birini seçmem gerekecek.

bana sorarsan ayrı kalarak ilişki düzelmez acilen sizin oturup konuşmanız iyice bi ayrıntısını kadar paylaşmanız lazım

gurur mu yaptınız ikinizde anlamadık neden aramıyosunuz birbirinizi biriniz alttan alcak arıcak hatta yanına gidicek ve ne olup bittiyse yüzyüze konuşulacakki anlayabilesin , ilişki yürütmek hem çok kolay hem çok zor heleki seviyosan , ki anladığım kadarı seviyosun ve seviliyosun tuhaf bi durum bence en kısa zamanda cesaretini topla ve çağır yanına pturup güzelce konuşun bakalım neler oluyo hayatınızda ...

kızlar
camasır mak 1440
bulasık mak 1100
3 lu ankestre set 1310
buzdolabı 2140

5950 dedıler sızce cokmu

nanecımm benım onla tek sorunum susmaları sınırlenır kızar susuar
ben onun adım atmasını ıstıyorum artık tamam ben kızınca alıp basımı gıdıyorum kızıyo buna
ama bende artık onun gelmesını konusualım demesını ıstıyorum dua et banada olurmu nanecım
artık ıyıce yıprandı sınrılerım

kızlar yemekteyızı actım sımdı bursada dıye
ev sahıbının perdesıne bırınız baksanıza adı neonun

ama benimki gideli çok oluyo , benim eniştemde gidiyo biyere aa dur onada soriim bu akşam bostancı taraflarında sanırsam sölerim yarına onuda sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…