Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde nikahla düğün arasında tam 1 ay var 28 mayıs nikah 28 haziran düğün biz düğün günü olsun dedik sonuçta sonsuza kadar birleştiğimiz gün o gün :asigim:

itiraf

Gecenin bir yarısı odanın aramadığımız köşesi, yatağın bakmadığımız yeri kalmadı, bulamadık. Ertesi gün gelen temizlikçi eliyle koymuş gibi buldu. Bundan sonra içinden çıkarıp, kabını, çöpe atıncaya kadar avucumda saklayacağım. Rezil olduk, rezil!

:roflol::roflol:

Üç kişilik bir aileyiz. Salonda gazete okumakta olan ben, banyoda duş almakta olan annem, bana gelip "Banyoda kim var?" diye soran da canım babam olur.

Sevgilimle mesajlaşırken ona "Ben artık gelinlik giymek istiyorum." dedim. O da bana "Giy aşkım o zaman." dedi. Ben de "Sanırım gelinliği tek başıma giymek zorunda kalacağım bu gidişle." dedim, o da bana "Yok aşkım, tek başına giyme, birlikte giyeriz." dedi. Sustum sustum sustum...

hiç de bile ben hiç kıskanç değilimdir sadece bazen içimde imrenim duygularım kabarır kaydirigubbakcemile3

ben merak etmezdim demeseydin de :dilcikar:

günaydın bayanlar
bugün işyerindeki son günüm yoğun olucam biraz görüşürüz yine gelirim arada bir sositososito

hadi bakalım Allah bundan sonra hayırlısını versin senin için

bu en ben anlamadım

benim kaynanamania nisan'ım nerde ya bilmiyorumkismile

cümleten günaydınnnnnnnnnnnn 11 :dance:

Bir kızgınlık anımda, kıymetimi bilmediği konusunda kocama nutuk çekerken "Elalem benim gibi hatunu bulsa el üstünde, baş üstünde taşır." diyorum. O da bana verdiği yüksek değeri ifade etmek için, beni malum yerinin üstünde taşıdığını söylüyor. Hangimiz daha magmalık bilemiyorum

:roflol::roflol:

Yazılıda "Deprem nasıl meydana gelir?" sorusuna "Anlamadan." yazan bir öğrencim var. E haklı ama çocuk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…