Üç kişilik bir aileyiz. Salonda gazete okumakta olan ben, banyoda duş almakta olan annem, bana gelip "Banyoda kim var?" diye soran da canım babam olur.
Bir kızgınlık anımda, kıymetimi bilmediği konusunda kocama nutuk çekerken "Elalem benim gibi hatunu bulsa el üstünde, baş üstünde taşır." diyorum. O da bana verdiği yüksek değeri ifade etmek için, beni malum yerinin üstünde taşıdığını söylüyor. Hangimiz daha magmalık bilemiyorum
:roflol::roflol:
hayatımmm sigarasız kaçıncı günün
kendini nasıl hissediyosunnn
nereye gıdıyon kahvaltı yapmaya
busaatte kahlvatımı olur
hayatım insan 11 gün sevgilisinden ayrı kalabilir mi arada bari yüzünü gör ahahahha
bu arada o itirafta bahsettikleri şey pre oluo ahahha
Teşekkür ederim hayatim ve tebrik ederim nice 111.günlere
Sinay itiraflar harika çok güldüm yahu ii geldi
T-bow der ki rahat insan cool insandır. T-bow kıymalı börek yaparken cazibeli, ot keserken seksi görünen insanı sever, takdir eder. Ot kesmek demişken zaten bahçıvanlar bu konuda türünün en iyi örnekleridir. Onlar sadece ot değil, tüm karşı cinsleri keserler. Daha dallar budamadan da işler dallanıp budaklanır. Bakın "Bahçevan geldi, hoş geldi" diye çok güzide bir şarkımız bile mevcut. Demek ki bahçıvanlar yürek yakar. İşte T-bow da bu gerçekten yola çıktı, "Niye bahçıvanlar hep erkek oluyormuş canım?" dedi ve Salopetit'i yarattı. Siz çiçek böcekle uğraşırken bile seksapeliniz yüksek olsun diye...
Demedi demeyin: Salopetit'i çıplak tene giymek çiftleşme güdülerini harekete geçirir.
Reklam olmasın die 1 harf değişmiştir kaydirigubbakcemile3
aferin kız sana
o seni başklarıyla aldatıyodu zaten
kimin ağzına girdiği belli değildi :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?