Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tarih, 10 Kasım 2009, yer, boğaz köprüsü saat, 09.05, Büyük Önder için Türkiye'de hayat durmuş, herkes saygı ile Ata'yı anıyor. Biz de otobüsün içerisinde ayağa kalktık, o anı yaşıyoruz. Arkadan bir ses duyuyorum, "Hadi kardeşim, geç kaldık. Adam öleli kaç yıl olmuş..." Tüm günüm karakolda geçiyor doğal olarak.

günaydın guclubacismile

Üç kişilik bir aileyiz. Salonda gazete okumakta olan ben, banyoda duş almakta olan annem, bana gelip "Banyoda kim var?" diye soran da canım babam olur.

bi de benim annem olurkaydirigubbakcemile
kardeşim odasında ben tuvalette
ama annem soruo tuvalette kim var
ses yoksa ışık kapanıo ben karanlıklara gömülüom:sinifsinif:

ohaoldumsmile:sinifsinif:

Sevgilime "Yolda dikkat et aşkım" dediğimde bana "Ben öküzüm aşkım bana birşey olmaz; sen çiçeksin, sen dikkat et" diye cevap verince aslında o kadar da öküz olmadığını anlamış bulunmaktayım...

sinayy :roflol: ne zamandır okumuyodum itirafları bi ara bakayım bari

Yaprak Dökümü'nün müdavimi olan babam, dizinin reklama girdiği ilk arada yatsı namazının ilk sünnetini, ikinci reklam arasında farzını, üçüncü reklam arasında son sünnetini ve son reklam arasında vitri kılarak namazını tamamlamış bulunuyor. Allah kabul etsin.

Ailece Darıca Hayvanat behçesine gezmeye gidiyoruz. sonrasında evdekiler "Hayvanat bahçesinde neler vardı?" diye sorduklarında 4 yaşındaki yeğenim cevap veriyor. "Ayı vardı, aslan vardı, kaplan vardı, maymun vardı, exline amcam vardı, yengem vardı, kuzenim vardı ama onlar kafeste değildi."

ayy buna koptum :roflol::roflol:

eminim kurbiş hatta senin üşengeçliklerin öldürür milleti ahahahhaha

hayatım insan 11 gün sevgilisinden ayrı kalabilir mi arada bari yüzünü gör ahahahha
bu arada o itirafta bahsettikleri şey pre oluo ahahha

ece bende uzun zamandır bakmıodum sabah aklıma geldi

Teşekkür ederim hayatim ve tebrik ederim nice 111.günlere

Sinay itiraflar harika çok güldüm yahu ii geldi

hayatım insan 11 gün sevgilisinden ayrı kalabilir mi arada bari yüzünü gör ahahahha
bu arada o itirafta bahsettikleri şey pre oluo ahahha

yüzünü görüyorum arada kokluyorum ama içmiyorum kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim hayatim ve tebrik ederim nice 111.günlere

Sinay itiraflar harika çok güldüm yahu ii geldi

sağol canım inşallah :Saruboceq:

T-bow der ki rahat insan cool insandır. T-bow kıymalı börek yaparken cazibeli, ot keserken seksi görünen insanı sever, takdir eder. Ot kesmek demişken zaten bahçıvanlar bu konuda türünün en iyi örnekleridir. Onlar sadece ot değil, tüm karşı cinsleri keserler. Daha dallar budamadan da işler dallanıp budaklanır. Bakın "Bahçevan geldi, hoş geldi" diye çok güzide bir şarkımız bile mevcut. Demek ki bahçıvanlar yürek yakar. ışte T-bow da bu gerçekten yola çıktı, "Niye bahçıvanlar hep erkek oluyormuş canım?" dedi ve Salopetit'i yarattı. Siz çiçek böcekle uğraşırken bile seksapeliniz yüksek olsun diye...

Demedi demeyin: Salopetit'i çıplak tene giymek çiftleşme güdülerini harekete geçirir.

Reklam olmasın die 1 harf değişmiştir kaydirigubbakcemile3

aferin kız sana
o seni başklarıyla aldatıyodu zaten
kimin ağzına girdiği belli değildi
:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…