Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Saol hayatım... Dualarınız için saolun inşallah yerinde rahattır babacım.... Aminnnnn

nihalim unuttum seni sanma dün yoğuluktan yazamadım buraya akşamda msn de yoktun

benim taşlar

grande stella mosaic -koduda - ellisse mix 08

http://www.grandestella.com/ellisse.asp?PN=1

aldığım yerde burası canım

E5 SERAMıK YAPI MALZ. SAN. VE TıC. LTD. ŞTı. KAYNARCA MAH. E5 YANYOL ÜZERı NO : 154 / A KAYNARCA PENDıK
Tel : 0216 390 73 73

http://e5seramik.com/

ooooooo saat daha 11 herkes yok olmuş gece kuşları bukito,pıtırcık,pahsi cisil nerdesiniz sulfat benim evde biliyom :)
hehe ben akşam erken kapattım
dişim ağrıo die yattım uyudum

herşey güzel olacak canım
nickinde olduğu gibin:)))

Markafoniye puma ayakkabılar gelmişş ama hepsii bitmişş hemde fiyatları çok uygunmuşş mafoldumbenmafoldumben
yaa geçengün vardı çok güzeller
ama kalmıo sabahtan bitio onlar

geçmiş olsun pıtırcık , şimdi nasıl dişin geçtimi , gitseydin bi dişçiye

akşam ilaç içtim
geçti canım
bi gidebilsem keşke
çok korkuom
çok zoru görmedikçe gidemicem galiba
bizimkide ikide bi dio gittinmi gittinmi
şimdi dişim ağrıo bile demedim ona akşam
ben sana demiştim git die dick:)

cokk saol cnm

ama resımde cok koyu cıkmıs nırmalde ole deıl dımı
e
evet bende gördüm ama nette farklı olabilir

yok öle değil benimkini biliyosun kutusundan foto çektim bilgileri ama nette kodu farklıdır belki

olmadı benimkinin parçalarından götürürüsün bundan dersin kaydirigubbakcemile3

hee sen diyince hatırladım şimdiii geçenlerdede aynısı olmuştu korkak tavuk seni , çabbuk dişçiye sonra olan dişine olcak heee yazık ilerlememişken gitki sonra daha çok iş çıkarmasın başına benden demesi erken gidersen kolaydan yırtarsın ama geç kalırda dişini çürütürsen iyice kanallaı olur o zaman görürüsün ... dişçiye nasıl gidiyon her gün

geçende ağrımamştı kız
gitçem gitçem
ön dişimle başlıcam
sorası allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…