Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

asya bu gidişle kocişinin rotteşambırıyla evlencen haa ona göre 2 haftan kalzı bu hafta her gelinliği giy giymemezlik yapma üstündeyken daha kolay beğenirsin emin ol

asyaa :1shok: ben hep iki ayın var sanıyodum senin ya şimdi farkettim 2 haftan kalmış
ay ben olsam çatlardım heralde ya
nişanda bile 2 ay önce aldık diye kendi kedime kızıyorum keşke daha erken karar verseydin diye
umarım içine sinen bi model bulursun

asya bu gidişle kocişinin rotteşambırıyla evlencen haa ona göre 2 haftan kalzı bu hafta her gelinliği giy giymemezlik yapma üstündeyken daha kolay beğenirsin emin ol

giyicem artık canım başka çarem yok a
ynen pijamaya kalcam yoksaeyvahedigeldismile

evet canım 2 hafta kaldı evde eşyalardı derken
gelinliği hazır alıcam diye sallandım 3 haftadır bakıyorum sinmedi içime hiç biri
alıcam artık bu hafta sindirecem içime eyvahedigeldismile

giyicem artık canım başka çarem yok a
ynen pijamaya kalcam yoksaeyvahedigeldismile

şaka biyanada gerçekten giymeden anlaşılmıyo , bende kendi gelinliğimi gördüğümde çok iğrenç gelmişti zorla giydirdiler bana ama giydikten sonra onu almaya karar verdim sen de giy beğen beğenme üstüne yapışmıcak sonuçta modelin nasıl durduğunu görürsün üstünde belki beğendiğin olur ufak tefek değişikliklede istediğin olur ,,, sakın giymemezlik etmeeee

bencede dene canım hepsini
hiçbişey kaybetmezsin denemekle

3 haftadır kimse bana gelinlik giydiremedi inatım ya beyendiğimi giycem yok işte
ama giycem artık

geldim gittim ama

şimdi gene geldimm

opuyorumnanaktan

ayyy geçmiş olsun yaa pıtırcan

jüliiii sen nerdesin bakiimmm????

saol canım

oktar ben senin evinin anımsadım yaa
görmüşüm herhalde daha önce
yatak örtün tanıdık geldi
sanki onun üstünde bi foto eklemiştin bize
çok güzel güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah...

ay benim markafoniden aldığım rimel geldi
çok güzelmiş yaa
teleskopik fırçamı ne diolar ya
süper hiç topaklanmıo

Son düzenleme:
ben birazdan bankaya gideyim
gitmişkene bi zeytinli ekmek alayım bari
yemek yemedim
bide kuru pasta fln alayım
ii oluo atıştırmalık
bide çay demlim gelince içerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…