3 haftadır kimse bana gelinlik giydiremedi inatım ya beyendiğimi giycem yok işte
ama giycem artık
canım sadece hafta sonları bakabiliyoruz
ne bilim içime sinmiyolar işte:sinifsinif:
alıcam bu hafta öle yada böle ne yapım hatalıyım biraz sona bırakmaklamafoldumben
3 haftadır kimse bana gelinlik giydiremedi inatım ya beyendiğimi giycem yok işte
ama giycem artık
asya bende çok inatım inegöldeki bütün heryeri gezdim günlerce nişanlık için
hiç bişey beğenmedim denemedim bile hoşuma gitmedi diye
bursaya gittik sonra bi cumartesi günü saat 4 ten sonra
bana ya alıcaksın ya da alıcaksın dediler 20 ye yakın nişanlık denedim en son aldığımı askıda beğenmedim denemem tarzım bile değil dedim deniceksin dediler
denedim ve en çok hoşuma giden o oldu içinde prenses gibi hissettim kendimi :asigim:
sende hiç deme o modelim değil o tarzım değil diye birde kafandaki bütün önyargıları at kafandan
canım giymeden üstüne bilemezsin hiçbi zaman
giy dene çıkar
ay ne rahatsın ya
2 hafta kala benim herşeyim bitmişti artık hazır asker bekliodum sempatiksalakcinni
tam sopalıksın asya şimdi eteklerin tutuşur böle işte
ben dün bu takımı aldım
aslında varya hiç rhat bi kız değilim harşeyim plan lı programlı oldu ev eşyalar gelinlikte hemen alırım ilk gittiğimde diye düşünüyodum normalde benimde şimdi bitmiş olacaktı evim hazır haftaya çeyiz davetiyeler filan da gelinlik onuda allahın izniyle alıcam cmtesi koydum kafa kıslarrr:lepi:
o öle olmuyo da pek ece ama inşallah olur :)
ben dün bu takımı aldım
hadi yaaa offffff banada baskı var ama dinlemiyorum herkezi şimdide sen almadın diyolar çok stresliyimmeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?