Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

asya bende çok inatım inegöldeki bütün heryeri gezdim günlerce nişanlık için

hiç bişey beğenmedim denemedim bile hoşuma gitmedi diye

bursaya gittik sonra bi cumartesi günü saat 4 ten sonra

bana ya alıcaksın ya da alıcaksın dediler 20 ye yakın nişanlık denedim en son aldığımı askıda beğenmedim denemem tarzım bile değil dedim deniceksin dediler

denedim ve en çok hoşuma giden o oldu içinde prenses gibi hissettim kendimi :asigim:

sende hiç deme o modelim değil o tarzım değil diye birde kafandaki bütün önyargıları at kafandan

canım sadece hafta sonları bakabiliyoruz
ne bilim içime sinmiyolar işte:sinifsinif:
alıcam bu hafta öle yada böle ne yapım hatalıyım biraz sona bırakmaklamafoldumben

3 haftadır kimse bana gelinlik giydiremedi inatım ya beyendiğimi giycem yok işte
ama giycem artık

canım giymeden üstüne bilemezsin hiçbi zaman
giy dene çıkar
ay ne rahatsın ya
2 hafta kala benim herşeyim bitmişti artık hazır asker bekliodum sempatiksalakcinni

hayatım benim hedefim son 1 aya hiçbir iş bırakmamak
umarım becerebilirim
o son bir ayı doya doya ailemle geçirmek istiyorum

pıtır ya özencik mi yapıyosun insana
biz burda zayıflamak için çabalayalım senyok kuru pasta yok zeytini ekmek de

ayy ne yoğunum bugün yaaa
napıyonuz burda
yemek bile yiyemedim

hadi yaaa offffff banada baskı var ama dinlemiyorum herkezi şimdide sen almadın diyolar çok stresliyimmeyvahedigeldismile

canım giymeden üstüne bilemezsin hiçbi zaman
giy dene çıkar
ay ne rahatsın ya
2 hafta kala benim herşeyim bitmişti artık hazır asker bekliodum sempatiksalakcinni

aslında varya hiç rhat bi kız değilim harşeyim plan lı programlı oldu ev eşyalar gelinlikte hemen alırım ilk gittiğimde diye düşünüyodum normalde benimde şimdi bitmiş olacaktı evim hazır haftaya çeyiz davetiyeler filan da gelinlik onuda allahın izniyle alıcam cmtesi koydum kafa kıslarrr:lepi:

tam sopalıksın asya şimdi eteklerin tutuşur böle işte

sopalıkım dövün benii

bu arada evin çok güzel güle güle oturun ben o girişteki paspası çok beyendim onun moru varmıydı benimde ihtiyaçım var öle bişiye

densem çok güsel tencereler benimde karacanım mor tenceresinden var 3 güle güle kullan

ben dün bu takımı aldım

ay rengi çok güzell :asigim:

davetiyeler dağılmadı mı daha :1shok:

o öle olmuyo da pek ece ama inşallah olur :)

cidden mi ya
kötü o zaman ben şöyle diyim işlerimi bitirebildiğim kadar erken bitirmek istiyorum ki son zamanlara işim kalmasın ailemle boll boll vakit geçirebileyim

ben dün bu takımı aldım

iyi günlerde kullan çok hoş denizcim a.s.

hadi yaaa offffff banada baskı var ama dinlemiyorum herkezi şimdide sen almadın diyolar çok stresliyimmeyvahedigeldismile

canım stres olma ama o zamanda gider içine sinmesede alırsın
bence rahat ol herkes buluyo ben niye bulamıyım diye düşün sana bu sizde güzel durur dedikleri her modeli dene zaten görüceksin bak bulacaksın pazartesi günü gelinliğimi aldım diceksin :lepi:

davetiye zaten son hafta dağıtılıyo onluk bi işin yok bu haftayı yalnızca gelinliğe ayır
ve günler uzadı ya iş çıkışında bakabilirsin bence

ee asya ne giycen düğünde
benim annemin gelinliği var süper kolları falan tül
yollayım mı ahahhahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…