Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

wallahi bende fazla beceremiyorum resim ekelemeyi netten bulup siteyi kopyalıyıp yapıştırıyorum benn

pc de kayıtlı resimler canm du bakim becerebilicekmiyim

Eklentiler

• $pr_01_746_max.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $pr_01_753_max.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $pr_01_1737_max.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 29
küçük olmuş ama neyse bunada şükürrr :)) yatak örtümü almayı düşünüyorum kararsız kaldım sizce hangisi kızlar fikirlerinizi bekliyorum

bende kırmızı beyaz veya siyah düşünüyorum ama modelini en güzel mor göstermiş bencee

fırfırlı istiyorum canm belirledim hatta gezdim dolaştım en son bana beyendiğin modeli getir onu dikelim dediler :)) mor u kırmızı diktirsem nasıl olur acaba

hım bence güzel olur canım kırmızı benim herzaman favorimdir yaa hiç vazgeçemem yani siz naptınız mobilyaları aldınızmı aynı zamanda evlenecezda

hım bence güzel olur canım kırmızı benim herzaman favorimdir yaa hiç vazgeçemem yani siz naptınız mobilyaları aldınızmı aynı zamanda evlenecezda

yok canm henüz almadık evde tamir işleri var onlar yapılıyor bugün parkelerimiz yapıldı :)) beyaz eşyalardan buzdolabı hariç diğerlerini ben aldım siz naptınız canm aldınızmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…