Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kırmızıyı çok severim ve ayrıca nedense yatak odamı kırmızı beyaz yapmak istiyorum yatak örtüsü felan kırmızı mobilyalar beyaz :))

yok canm henüz almadık evde tamir işleri var onlar yapılıyor bugün parkelerimiz yapıldı :)) beyaz eşyalardan buzdolabı hariç diğerlerini ben aldım siz naptınız canm aldınızmı ?

yok canım bizde almadık beyza eşya tamamda tek erkek tarafının alacakları kaldı kısmetse temmuzde ist. gidecem ozaman alacaz ordan evimide yerleştiririm sonra gelirirm

evet bence iyi canım güzel yani ama yinede tam bir araştır kafanda tam belirle içine sinsin yani

senin için çok zor olucak canm akrabalarınız varmı istanbulda yakınındamı olucaklar ?

bak o modelin üst kısmında tül var ya kırmızı diktirip üstündeki tülüde beyaz olarak yaptırsam pullu parlak tüller var onlardan hem alttan belli olur hemde yatak odasının rengine uyup odayı kırmızıya boğmamış olurum ben bunu birde diktireceğim yere sorayım iyi bir fikirmiş gibi geldi

hayır canım akrabam malesef yok kocam olacak herşeyim birkaçtanede arkadaşım var okadar bencede düşündügün fikir güzel olabilir ama dedigin gibi bide diktirecegin yere sor daha iyi olurr

hayır canım akrabam malesef yok kocam olacak herşeyim birkaçtanede arkadaşım var okadar bencede düşündügün fikir güzel olabilir ama dedigin gibi bide diktirecegin yere sor daha iyi olurr

işin çok zormuş canım ya Allah kolaylık versin size aileden uzağa gitmek zor şey nasıl tanıştınız kız peki sen orda nişanlın burda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…