yok canm henüz almadık evde tamir işleri var onlar yapılıyor bugün parkelerimiz yapıldı :)) beyaz eşyalardan buzdolabı hariç diğerlerini ben aldım siz naptınız canm aldınızmı ?
kırmızıyı çok severim ve ayrıca nedense yatak odamı kırmızı beyaz yapmak istiyorum yatak örtüsü felan kırmızı mobilyalar beyaz :))
süper olur bence bende siyah ve kırmızı istiyorum dur bakim inş. herşey istedigimiz gibi olur yaa
2 ci daha güzel bencee
hayırlısı olsun canım hepimiz için ...
sen başka şehiremi gelin gidiyorsun senin işin daha zormuş canım yaaa
evet bir taraftan bakınca sade diğer taraftan gösterişli ikisi bir arada bende onu beyendim diğerlerinden dahamı iyi canm
guclubacismile
evet bence iyi canım güzel yani ama yinede tam bir araştır kafanda tam belirle içine sinsin yani
senin için çok zor olucak canm akrabalarınız varmı istanbulda yakınındamı olucaklar ?
bak o modelin üst kısmında tül var ya kırmızı diktirip üstündeki tülüde beyaz olarak yaptırsam pullu parlak tüller var onlardan hem alttan belli olur hemde yatak odasının rengine uyup odayı kırmızıya boğmamış olurum ben bunu birde diktireceğim yere sorayım iyi bir fikirmiş gibi geldi
hayır canım akrabam malesef yok kocam olacak herşeyim birkaçtanede arkadaşım var okadar bencede düşündügün fikir güzel olabilir ama dedigin gibi bide diktirecegin yere sor daha iyi olurr
işin çok zormuş canım ya Allah kolaylık versin size aileden uzağa gitmek zor şeynasıl tanıştınız kız peki sen orda nişanlın burda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?