hım ben bılmıyodumm ablam ole sey olmaz araması lazım senın demenle olurmu dedı
kızlar dün kuzenimin benim için yaptığı iğneliğim
Kızlar günaydın ben geldimmmmmmm
Kızlarr dun esya baktık polıden hepsı 6500 ıcıme sındıı bıde hanı sıze hep beyazlı bır kose eklıodum hatırladınızmı
ona karar verdık sanırım askımda onayladı :):)
kıslar ben gelinliğimi aldım
kızlar düğününde slyat gösterisi yapan oldumu ?
nasıl yazpıcaz cocukluk resimlerinden .... + nişan resimlerine kadar mı nekadar uzunlukta sürecek
canım benim hoşgeldinopuyorumnanaktan
anlat bakalım neler yaptın??
kızlar benimde size bi haberim var:kedi::kedi:
bizimde düğün tarihimiz kesinleşti
10.10.2010 da evleniyoruzzzzzzzzzz:sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 zemuszemuszemuszemus sositosositosositososito
bu haftada buradaki düğün yerimizi halledicez hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:
içim kıpır kıpır heyecan başladıdelikafaduldendelikafadulden
Kızlar malum perşembe günü döndüm gölcükten. Neyse yorgun argın 1 güncük dinlendmiştim ki Arsima arkadaşımızla gmailden konuşurken işte bir iş içi Bodruma gideceklerini ama işin iptal olduğunu otelin ve uçak biletlerinin yandığını söyledi. Çok üzülmüştü. bunları anlatırken burcu siz gitsenize bizim yerimize dedi. Başta şaka yapıyor sandım sonra baktım ciddi. Dur dedi arıyıp rezervasyon bilgilerini değiştirebiliyormuyum bakim dedi. addımıza değiştirdi. Ben serhata açtım sordum tamam dedi derken apar topar kalktım valiz hazırladım ve o gece bodrum voyage torba otelde uyudukşaka gibi diymi.... ve müthişş bir 2 gün geçirdik. pazar günü öğleden saonrada bodrumu gezdik. havuz deniz ne varsa girdik. bol bol yedik içtik. mükemmel bir yerdi doğrusu. Tubişim sırf otel yanmasın diye böyle bir güzellik yaptı bize.... tekrardan burdanda teşekkürlerimi sunuyorum tubişimeeeee
biz de haftasonu eminönü'ne gittik fide aldık
domotes, sivri biber, dolmalık biber, reyhan, nane, çengelköy hıyarı, karpuz aldık zemuszemus
eve geldik, hemen onları diktik, limon ağacını diktik :lepi:
kıslar hepinize teşşekkür ederi gönlüme göre ço güzel bi gelinlik buldumm
1,800 satın aldım resim var ama bilg. çok ağır nette yavaş gün içerisinde yüklücem:lepi:
canım biz yapmayı çok istemiştik ancak düğünümüz açık havada olduğundan yeterli karanlık sağlanmayacağından yapamadık. salon gibi dğil ya ışıkları söndür yetmiyor.
ama yapacaksanız espirili bir şekilde olabilir diye düşünüyorum. komik çocukluk resimlerinden birer taneyle başlayıp ama çok fazlada abartmadan 3 beş kareden sonra nişanlılık falanla tamamlarsınız. yani biz olsak öyle yapardık. resimlerin altınada komik şeyler yazardık ki ilgi çeksin. yoksa ben slaytlı bir düğüne gittim hiç kimssenin salladığı yoktu vallahi. ilgiyi oraya iyi toplamanız lazım....
4-5 dk bir slayt olsa dediğin şirin cocukluk resimlerinden komik resimlerimizden birkaç nişan karesinden altlarına komik ne yazabilirzki diye düşünüyorum peki nezamn göstermeli bu arada bizimki de acık havada olacak aslında takı işlemiesnasında yada yemek esnasında göstersen nasıl olur
burcu cok güzel bir tatil olmuş
Asya elif hayırlı olsun gelinliğin,
nihal bizde de anneler konuşmuştu
canım desene ekimde hepberaber evlilik heyecanını yaşayacağız:Saruboceq:
ekim gelinleri çoğalıyooookaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bencede aranması lazımm
ama baban protokele takılmayan bir insansa gerenk yokk
poliyi ilk defa duyuyorummm nihall
kızım senin beyaz eşyaların o kadar ttutuyooo du dimii
çok uygunmuş fiyatları ozaman
tam benlikk vallaa opuyorumnanaktan
nihal valla çok iyi buldunuz orayı
ödemeler açısından kafanız rahat olacak
ayyy bi gelin daha geldiiii
hayırlı olsun kuşumm
bellı deıl ama tam cnm
evet cnm beyaz esyalar 6000
12500 e butun ev tuller halılar yok ama
yanı aylık ben 500 oda 750 oducek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?