KIZLARR
ablam dedıkı
babasının babamı arayıp c.tesı hayırlı bır ıs ıcın gelıcez demesı gerekıyor dedı
sızde ole dedılermı
çok güzel canımkızlar dün kuzenimin benim için yaptığı iğneliğim
lepi ciğim h.sonu evle ilgili yorumunu gördüm ama cvp yazamamıştım bizde öyle dedik ordan vacgeçtik sonuçta annemler destek vericek bize ve görmüş geçirmiş insanlar vardır bi bildikleri dedik erteledik şimdilik düşüncemi ama nişanlım hala ev bakıyor ona göre kira ödemektense banka kredisi öderim evim olur diyo kiraya verilen paraya boş gözüyle bakıyor :1ninca:
bizde bakıoduk ama onay gelmiyince caydık:)
şimdi gene küçük bi evdeyiz ama kiracı olcaz
bakalım artık bi evde ne eksik ne gerekio bu evde görcez
bundan sonraki inşallah kend evimiz olurda ona göre alırız bizde deneyim olur kiracılık bize
Kızlarr dun esya baktık polıden hepsı 6500 ıcıme sındıı bıde hanı sıze hep beyazlı bır kose eklıodum hatırladınızmı
ona karar verdık sanırım askımda onayladı :):)
hayılrı olsun şimdiden senin evlilik nezaman canım
nişandan önce baya şey hallediosunuz
kıslar ben gelinliğimi aldım
oh sonunda:)
günaydın herkeseeee
bende tüllerime onay verdim
bi başka yere sorduk
adam ölçüyü aldı
stor falan fazla yok
markası belli değil
1,300 fiyat çıkardı bende diğer yere yaptırmaya karar verdmmm
hayatım sigara içmedin demi tatlummm
bence tülse marka aramanında bi faydası yok zaten
arkadaş markadaş demicen araştırcan 500 cebine kaldı
kızlar düğününde slyat gösterisi yapan oldumu ?
nasıl yazpıcaz cocukluk resimlerinden .... + nişan resimlerine kadar mı nekadar uzunlukta sürecek
bazı düğün yerleri bunu senin için yapıolar
biz düğün yapsaydık tutmayı düşündüğüm yer bizim için yapcaktı ama kısmet olmadı
sizinle ilgili fotolardan yapıolarmış süresin siz ayarlarsınız
[
kızlar benimde size bi haberim var:kedi::kedi:
bizimde düğün tarihimiz kesinleşti
10.10.2010 da evleniyoruzzzzzzzzzz:sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 zemuszemuszemuszemus sositosositosositososito
bu haftada buradaki düğün yerimizi halledicez hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:
içim kıpır kıpır heyecan başladıdelikafaduldendelikafadulden
bu senenin favori günü:)
hayırlı olsun
Kızlar malum perşembe günü döndüm gölcükten. Neyse yorgun argın 1 güncük dinlendmiştim ki Arsima arkadaşımızla gmailden konuşurken işte bir iş içi Bodruma gideceklerini ama işin iptal olduğunu otelin ve uçak biletlerinin yandığını söyledi. Çok üzülmüştü. bunları anlatırken burcu siz gitsenize bizim yerimize dedi. Başta şaka yapıyor sandım sonra baktım ciddi. Dur dedi arıyıp rezervasyon bilgilerini değiştirebiliyormuyum bakim dedi. addımıza değiştirdi. Ben serhata açtım sordum tamam dedi derken apar topar kalktım valiz hazırladım ve o gece bodrum voyage torba otelde uyudukşaka gibi diymi.... ve müthişş bir 2 gün geçirdik. pazar günü öğleden saonrada bodrumu gezdik. havuz deniz ne varsa girdik. bol bol yedik içtik. mükemmel bir yerdi doğrusu. Tubişim sırf otel yanmasın diye böyle bir güzellik yaptı bize.... tekrardan burdanda teşekkürlerimi sunuyorum tubişimeeeee
hayatim keşke 2. olsaydı aahhahahahaha
:roflol::roflol::roflol:
aa ne güzel
dalınca yicen yazın
bizimde çilekler olmaya başlamş
hahahahhaha
doğur diolar
hayatım bu arada annem beyazları 80de yıkıomuş:)))
makinanın içinde beyaz çamaşırları gördüm
aklıma geldi sordum:)
evimin resimlerini düğünden önce, düğünden de bi kaç kareyi düğün sonrasında albümümde paylaştım canım sanırım senin gözünden kaçmış. düğünden sonra nete giriyordum ama yazmaya vaktim olmuyordu. şimdi de yürüyüşe gidicem ordan da işe geçiçem.... sen neler yapıyorsun ?
bugün 1 hafta oldu bile. bu saatlerde yanındaydımboshayallersmile
bnmkiside traş çantasının kapağına resmimi koymuş
her sabah bakıyorum dio :kedi:
teşekkür ederim kızlara.s.
evlilik çok güzel güzel de.. ailenden uzak bir şehirde gelin olmak çok zor..
aslında bu durumada alıştım , çünkü bulunduğum şehri yani Adapazarı'nı seviyorum..:1hug:
Fakat her nedense annem bir türlü hazmedemiyor bu durumu. açıkça söylemiyor ama ben anlıyorum davranışlarından
evet tabikide haklı bir anne olarak tek kızının yakınında olmasını istiyor..
ama yapılabilecek bir şey yok ki.. ben çok mutluyum desemde kısa bir süre düzeliyor ardından yine soğuk davranmaya başlıyor.. Oysa herşey baştanda ailemin izni ile oldu.. zoraki gelişmedi hiç birşey..ekimin 11'inde evlendim altı ayı geçti artık ama bir kez bile gelmedi bende kalmaya. işte bu durumlar çok üzüyor beni.. arada birde bizi bırakıpta gittin uzaklara demesi yokmu.. en sonunda geçen gün ne yapayım anne kocamı seviyorken ondan ayrılayım mı dedim.. öyle deyince delimisin ne ayrılığı dedi ama bu psikolojik baskılar içimi çok acıtıyor kızlar..:teselli:
kızlar resimleri gördüyseniz kaldırıyorum
gırgır kardşimin hoşuna gitti onada aldım
çırpma teli,2adet şeker maşası,lavabo fırçası,çaydanlık süzgeci ve normal süzgeç
kürdanlık,siyah-beyaz yumurtalık :lepi:
gazoz açacağı,bide o kaşık gibi şeyler işte adını bilemedim :roflol:
hamur keseceği
plastik kesme tahtası
sarımsak ezeceği(vardı ma hoşuma gitti bu yine aldım)
sineklik,meyve bıçağı,lavabo kapağı
bide 2 adet 6lı elbise askısı aldım ama unuttum onu çekmeyi
bide çay tepsisi aldım :)
resimler büyük çıkabilir düzeltirseniz çok memnun olurum ben yapamıyorum.banyo takımlarımı hatta çeyizime alınanları eklemek istedim ama nasip olmadı.kaldırdık paketli hepsi.
beyazını aldım.birde çöp kovası var.
bununda aynı rengi ama yuvarlak olanını aldım.
bununda krem simli olanını aldım.deterjan şişelerimi koymak için almıştım havluda koyabilirim rulo yapıp..
birde siyah beyaz deri şeritleri olan simli zebra desenli klozet takımımda var çok şık.bulamadım int.de
çok güzeller hayatım yaaa
bereketli olsun inşallah :)
çaycınıda iyi günlerde kullan inşallah
özellikle rengine bayıldım bayanssulusmile
kızlar dün kuzenimin benim için yaptığı iğneliğim
kıslar ben gelinliğimi aldım
günaydın herkeseeee
bende tüllerime onay verdim
bi başka yere sorduk
adam ölçüyü aldı
stor falan fazla yok
markası belli değil
1,300 fiyat çıkardı bende diğer yere yaptırmaya karar verdmmm
hayatım sigara içmedin demi tatlummm
kızlar benimde size bi haberim var:kedi::kedi:
bizimde düğün tarihimiz kesinleşti
10.10.2010 da evleniyoruzzzzzzzzzz:sm_cool::sm_cool: :teytey::teytey: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 zemuszemuszemuszemus sositosositosositososito
bu haftada buradaki düğün yerimizi halledicez hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:
içim kıpır kıpır heyecan başladıdelikafaduldendelikafadulden
fikri olan yokmu yaa,
burcu sen bişiyler de ... bari anlarsın bu işlerden
hoşbulduk aklinialirimsmile
vallahi sorma çok hızlı geçti bu son günler. hepsini anlatıcam birazdan
canımmm ne kadar harika bir tarihhh 10.10 çok uğurlu bir tarih bizimde nikah tarihimizdir aynı zamanda çıkmaya başladığımız günün yıl dönümüdür. bize uğur getirdi umarım sizede getirir balımmmm opuyorumnanaktan
ekledımn canım hayırlı olsun tekrar yaaa opuyorumnanaktan
hadi amaaa :asigim:
bu senenin favori günü:)
hayırlı olsun
:asigim:
artık senin de heyecanların başlıyo canım
çok güzel bi tarih
Allah tamamına erdirsin, sonunu hayırlı etsin inşallah canım :1hug:
[
hiç aklımızda yoktu aslında canım
istediğimiz tarih dolu olunca
bu güne karar verdikzemuszemus
çooook saol canımopuyorumnanaktan
lepi benımkı ekım ıstıyor
bi hafta gelin olabilirz kuzum bizde günü alalım bu hafta yazcam:kedi::kedi:
hımm ozaman bakmak mantıklı:)
ekimde baya evlenenen olacak buradan
lepi benımkı ekım ıstıyor
dkb çok sevindim canım hayırlı olsunn
darısı başıma artık
Kızlar malum perşembe günü döndüm gölcükten. Neyse yorgun argın 1 güncük dinlendmiştim ki Arsima arkadaşımızla gmailden konuşurken işte bir iş içi Bodruma gideceklerini ama işin iptal olduğunu otelin ve uçak biletlerinin yandığını söyledi. Çok üzülmüştü. bunları anlatırken burcu siz gitsenize bizim yerimize dedi. Başta şaka yapıyor sandım sonra baktım ciddi. Dur dedi arıyıp rezervasyon bilgilerini değiştirebiliyormuyum bakim dedi. addımıza değiştirdi. Ben serhata açtım sordum tamam dedi derken apar topar kalktım valiz hazırladım ve o gece bodrum voyage torba otelde uyudukşaka gibi diymi.... ve müthişş bir 2 gün geçirdik. pazar günü öğleden saonrada bodrumu gezdik. havuz deniz ne varsa girdik. bol bol yedik içtik. mükemmel bir yerdi doğrusu. Tubişim sırf otel yanmasın diye böyle bir güzellik yaptı bize.... tekrardan burdanda teşekkürlerimi sunuyorum tubişimeeeee
hayatim orda dalından yicen demek istedim
nasıl anlamazsın
80 de çok diil yane beyazlar için
evet canım yaa heyecan ve koşuşturma başlıyo
kafam karışmaya başladı bile
size çoook akıl danışıcam bu zor dönemde iyiki siz varsınızopuyorumnanaktan
saol canım inşallah hayırlısıyla bizde o güzel günü yaşarız:Saruboceq::Saruboceq:
KIZLARR
ablam dedıkı
babasının babamı arayıp c.tesı hayırlı bır ıs ıcın gelıcez demesı gerekıyor dedı
sızde ole dedılermı
Amin inşallah canım :Saruboceq:
kafan çok karışcak dışarıdan gelen müdahalelere hee dicen nişanlınla kendi isteğini yapıcan
yoksa içinde kalıyo sonra
benim bi kaç şeyim öyle oldu mesela
herkesi aynı anda mutlu etmek zor
o gün etraf değil siz mutlu olacaksınız
sen ve nişanlın
herkesi tek tek memnun etmek zor ve zorunda da değilsiniz, bunu unutma
çünkü o gün bi kere yaşanıyor
hadi bakalım ben birini mutlu etmek için yapmaktan vazgeçtiğim bişeyi şimdi yapsam ya yapabilir miyim. geçtiiiiiiiiiiiiii artıkkkk
canım desene ekimde hepberaber evlilik heyecanını yaşayacağız:Saruboceq:
ekim gelinleri çoğalıyooookaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?