Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biz de haftasonu eminönü'ne gittik fide aldık

domotes, sivri biber, dolmalık biber, reyhan, nane, çengelköy hıyarı, karpuz aldık zemuszemus

eve geldik, hemen onları diktik, limon ağacını diktik :lepi:

oh oh ne güsel
organik beslenceniz bu yaz he aklinialirimsmile

dün nişanlımın kuzenin nişan tepsisi gitti erkek tarafına
sabahtan yemekler yapıldı
bohçalar hazırlandı filan güsel oldu
erkek tarafı biraz göz boyar gibi yaptı
yazlık'larını' gezdirdi hepimize sempatiksalakcinni
ikramlar filan baya bi abartılmış herşey

dün sabah saçımı yıkamak için kalktım bi baktım elektrik yok akannehir
ocakta su ısıtıp yıkadım ama nsl kurutucam
perma olduğundan düzleştirmek yada fön çekmek şart
kafayı yicem kuaförlerde kapalı
bikaç ilçe tamamen elektriksizmiş
kalktım giyindim ıslak kafayla işyerime gittim
düzleştirdim geldim :roflol: süper oldu
jeneratör sağolsun bayanssulusmile

dönüştede alışveriş merkezine gittik kuzenle
aileleri yolladık eve
2saat dolaştık gezdik bayanssulusmile bi iyi geldiki sormayın
9buçukta eve geldik k.validem karnımıda doyurdu cokacimcoook

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
ama gidiyorum
hasta olanlara geçmiş olsun
pıtır umarım kötü bişey değildir

BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...

Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.

Evimi her gün temizlerdim. Hatta süsler, püsler, küçük dekorasyon oyunları yapardım. Evimi dağıtacak şeylerin küçük oyuncaklar, yırtık kağıtlar olacağı aklıma bile gelmezdi...

Saksılarımın zehirli olup olmadığını düşünmemiştim bile. Ya da banyoda duran el sabununun bir içecek gözüyle görülebileceğini...

Üzerime bu kadar işeneceğini, kusulacağını ve daha da ilginci bundan rahatsız olmayacağımı bilemezdim. Gaz çıkartmanın eğlenceli tarafını göremezdim.

Ağlayan bir bebeği aşısı yapılsın ya da test için kan alınacak diye böğüre böğüre kucağımda sıkabileceğimi bilmezdim.

Ağlamaklı gözlere bakıp ağlayabileceğimi, minik bir tebessümden büyük mutluluklar yaşayabileceğimi düşünemezdim. Saatlerce uyuyan bir bebeği seyretmek için uyanık kalabileceğimi... Kalbimin vücudumun dışında bir yerlerde olabileceğini...

Aç bir bebeği doyurmanın insanın ruhunu nasıl doyurabildiğini.. Bir anne ile çocuğunun arasındaki bağın göbek bağından çok daha sağlam olduğunu...

Bu kadar küçük bir bedenin bu kadar büyük bir huzur verebileceğini...Düşünemezdim... Bütün bir gece boyunca, hatta geceler boyunca her şeyin yolunda gidip gitmediğini kontrol etmek için 10 dakikada bir uyanacağıma.Kapılardan nefes sesi dinleyeceğime.

Başkasının öksürüklerinin ciğerimi parçalayabileceğine.Bir insan öpücüğünün kesilen parmağımın acısını dindirebileceğine.İnanamazdım.... İyiki bana bu duyguları yaşatıyorsun iyiki benimsin bebeğim....

anne adaylarımıza ithaf ediyorum :1rolleyes:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
ama gidiyorum
hasta olanlara geçmiş olsun
pıtır umarım kötü bişey değildir

yok diil galiba sanırsam

aradı kapıştık sanırsam az biraz
haftasonu hep yatmşmş
hastaymş bide biraz
öle işte
nese karar verdim bundan sora bişi anlatmıcam kimseye yaa
nazarmı değio ne anlamadım:)

sorunu giderdiniz mi yani

aman öyle şeylere inanma yaa nazar filan

:asigim: :asigim: :asigim:
Harikaydı :asigim:

Seneler sonra buluşan KK üyeleri...

Toz pembe kıyafetiyle göz kamaştıran Sinay Hanım Önde...Nohut dediğin benden sorulur bakışıyla...

Sinay Hanımın hemen üzerinde Burcu Hanım var... Sacları yeni kestirmiş...Bu arada ev sahipliği yapıyor...Balkondaki ilginç sarmaşık serhat dedenin fikri...

Burcunun hemen yanındaki tabii ki kankası Hayatım... Burda yüzünü gizlememiş..Küpeleri eniştenin 35. yıl hediyesiymiş...Bileğindeki bileziğide kayınvalidesi seneler önce kınasında takmış...

Solda oturan bayanıda tanımak mümkün... Pıtırcık hanım...Hala bekar...Kalbinin prensini aramakta...ssk emeklisi ev sahibi görgülü birbeyefendi arıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…