27 cnm
o benım istemedigim ibılyıorda ondan en cok 30 da dogurmus ol dıyor
budurmda sımdı calısmala baslamam lazım ama ben 29 da baslarım calısmalara ne zaman olur bilmem
bu yenı nesılde genelde yedıklerımızden sanırım ugrastırıyor ama bız ıstemıyoz ya hemen olur guclubacismile
bakınnnn
günaydınnnnn
buket sen nick mi değiştirdin.,
laelaelaelaelaedelikafadulden
bu haftasonuda paintball oynamaya gıdebiliriz galiba sanırsameyvahedigeldismile
kurabiye
nerden buldun yaa cok cici olmuş altın kızlar,
ooooo süpermiş...görümcelerinle boyle içli dışlı olman,güzel gecinmen ne guzel...
çagla şikelin de boyleymiş..karnının üstünden bebeğin elini ayagını görebilmişler...kadın da bi gıdımcık yağ yok..demmekki derisi de ince gözükuyor..benden cooookkk zor da gözükmesi sizi bilmem:)))
ben 2013 de düşünüom
ama her an fikrim değişebilir
yani 2015 olabilir
aynı yastayız canım seninle...bizde 2012 gibi düşünüyoruz ama kısmet bakalım..kazaya kurban gitmezsek inşallah...
sen yinede şimdi baslama calışmalara rizke atma madem istemiyorsun henuz..olursa bir de kendini hazır hissetmeden kötü olursun...29 baslarsın 30 unda doğurursun ohhhhh ne guzel.....
inşallah hersey istediğimiz gibi olur...:1hug:
o kucuk kızasu ne yaptın kuzum ya.... hadi 2013 mantıklı da 2015 e kadar nasıl duracan..bebek kıyafetleri görünce canım cok istiyo bebek yapmak..inşlalah 2012 ye kadar dayanırım:))))
sen kaç yasındasın canım..yasın küçükse 2015 te olabilir gerçi...
o kucuk kız
b eklesın
küçükler beklesin aceleye gerek yok....
benden şimdilik bu kadar kaçtım kızlar....bugun 10. ayımız:)))) pasta yapcam kocişe...
daha temizlik yapcam...opüyorum sizi...
iyi calışmalar hepinize....
küçükler beklesin aceleye gerek yok....
benden şimdilik bu kadar kaçtım kızlar....bugun 10. ayımız:)))) pasta yapcam kocişe...
daha temizlik yapcam...opüyorum sizi...
iyi calışmalar hepinize....
kızlar günaydınn
ben de ekim gelini oluyorum 3 ekim nikah tarihimi aldıkopuyorumnanaktan
BEN ANNE OLMADAN ÖNCE! ♥
Anne olmadan önce: Gece ne kadar geç yatacağım ya da sabah ne kadar geç kalkacağımı düşünmezdim.Dişlerimi fırçalar, saçlarımı uzun uzun tarayabilirdim...
Kesintisiz, düşüncesiz uyuyabilmenin kıymetini bilmezdim.
kızlar günaydınn
ben de ekim gelini oluyorum 3 ekim nikah tarihimi aldıkopuyorumnanaktan
hayırlu olsn cnm benım
oh şanslısın ramazanı atlattın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?