Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yine itiraflar...

Beni "bal kovanım" diye seven, ilişkiye girdikten sonra da "bal kovanına çomak soktum" diye keyiflenen bir kocam var.

ış seyahatlerine çıktığım zamanlarda, karımın havaalanındaki tanıdıkları sayesinde; ön, arka, sağ ve sol koltuklarda dişi sinek bile uçmuyor. Neymiş; check-in kuyruğunda sürünmezmişim, o her şeyi ayarlarmış. Sağol canım benim, sağol!

"N,E,R,D,S,ı harflerini sana yasaklıyorum anne, çünkü "neredesin" kelimesinden midem bulanıyor, sırf annem olduğun için dışımdan bir şey demiyorum ama içimden vallahi saydırıyorum..." dedim, "Tamam, neredesin demem madem... Yolda mısın, izde misin, barda mısın, pavyonda mısın, meyhanede misin, sporda mısın, sevgilinle misin, işte misin havada mısın, karada mısın, denizde misin...." diye tek tek sorarım o zaman dedi... Pes ettim! Sor anacım! Sus yeter ki...

Babam telefonda arkadaşını oturmaya davet etti , telefonu kapattı başka bir arkadaşını davet etti. Bu şekilde birkaç konuşmadan sonra, bu davetleri anneme haber vermeden yaptığını annemin şu yorumuyla anladım: "Beni ne zaman davet etmeyi düşünüyor acaba?"

Yorgunum, gözümden uyku akıyor ama mutfak karışık bir durumda, yarın için de yemek hazırlamam gerekiyor. Kocam yataktan sesleniyor, "Aşkım gel sevişelim" diye. Sonuç; bir tepsi börek ve taze fasulye.

ışyerindeki sekreter kız evlenmiş, izinli. Konu ve muhtemel balayı hakkında hepimiz görüş bildiriyoruz. En dumurluk yorum ise müdürlerimizin birinden geliyor: "Valla ben bal ayı, mal ayı, eşşek ayı filan bilmem; nikahtan sonra vur kafasına başlasın evlilik ayı".

Gece uyanıp sigara içtikten sonra, paketi kendi cebi yerine babasının cebine koyan kaç kişi tanıyorsunuz? Maalesef, maalesef...

Kenan ımirzalıoğlu'na olan fanatikliğimi kendince aşırı bulan' 'Kızım evli barklı, çoluk çocuk sahibi kadınsın, bu ne böyle, işi iyice abarttın, ayıp!'' diyerek eleştiren kişi, yıllar önce ''Yalan Rüzgarı'' dizisindeki Victor Newman için babamla kavga edip 1 hafta küs kalan anneciğim olur.

iyiyimm hayatımm sen nasılsın :)

senin ev ne oldu siz geçtinizmi yeni evinize?

ay yıllardır yokmuşum gibi hissediyorum :gitme:

iyiyim canım
geçtik çoktannnnnnnnnnn

he yaa nerdeydin sennn :gitme:

vayy pıtır sayesinde lahananın kahvelerinin sırrını da çözdük :))))

anaaa hiç aklıma gelmemişti

papi çulo naber dedik düdük

iyi nane sen nasılsın

yorguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn

pzt günü eve gidiyodumya 5 te kayıvalidem aradı dün için arkadaşları beni ve evimizi görmeye gelcek diye

hemencik işten izin aldım veee doğru markete gittim bi güzel alışveriş yaptım malum hazırlık yapcamya neysem kasaya gittim dıt dıt dıt hepsi okundu bi güzel , e gel gelelim ödemeye anam cüzdan yok yok yok yok gerçekten yok yok nerde ne yaptın nereye gitti offff kendi kendime söylenmeye başladım , sonra anladımki cüzdanım gerçekten çantamda değil bu sefer ceplerimde ve çantamda para aramaya başladım anam oda yok 5 kuruşum kalmamış derkene çantana önce 10 tl buldum arka cebimde 20 tl buldum anaaaaaaaaamm yetmedi 20 daha lazım ara tara bi 20 daha buldum kıza verdim ohh dedim neyse , kız demezmi bu eski para akannehir akannehir ay dedim valla param yok başka cüzdanımıda unutmuşum allah bilir nerde

kızda allahtan sorayım şefime dedi , artık şefe hatunun başka parası yok yazıktır alalım demiştir herhalde hahaha kafamçokkarıştı neyseki 1 seferlik kabul ederim dedi ,

yerde kokoş yer , anam paladıumda carrefour , bütün kokonalar etrafımda suratıma bön bön bakıyo , rezil olduğumamı yanayım cüzdanımamı , neyseki sonra hatırladım işyerimde masamın çekmecesinde bırakmıştım cüzdanımı sağlam yerdeydi ,,

sora hızlıca

eve gider gitmez hazırlıklara başladım ,,,

zeytinyağlı yaprak sarma,
çin pilavı
kabak salatası
tahinli kek
elmalı tarat
reçelli kurabiye
tüylü börek
sade poğaça
peynirli poğaça
ağlayan kek
yaptım

eve topladım temizledim çamaşırlerımı yıkadım kaldırdım sonra gece 2 de yattım, sabah 8 de kalktım banyo wc temizledim masamı hazırldım kendim hazırlandım ve bekleyeme başladım, geldiler yediler içtiler memnun olup gittiler , sonra kocişim geldi onu ve kayınpederim i yedirdim sonra ,ve görümcemin eşi geldi onu yedirdim sonra çay faslı o arada mutfak temizlikleri sonra aklıma işkembe çorbası ve tatlı karşılığında izin aldığım geldi :çok üzgünüm: ayyyy o yorgunlukla bide işkembe çorbası yaptım pişti mutfak toplandı vs saat 12 de yattım sabah 6 da uyandığımda ellerimı parmaklarımı kımıldatamıyodum , bel ve ayaklarımın ağrılarını saymıyorum ,,

neysem sabah kalk toplan et iş geldim , gelir gelmez bi yandan telefon bi yandan misafirler bi yandanda bankalr beynim döndü anca bitti işim ve geldim ,,

ayyyy ne çok yazdım beee ,,, öle işte hayatım sen ne yaptın bakiim nasıl gidiyo 17 . günün , :uhm:

hayırlı olsun hayatımmm

bu arada sigarasızlığınada pek sevindim, inşallah bırakıverirsin rahat rahat :)

nanedem maşallah o kadar şeyi nasıl yaptın yaa :S ben okurken yoruldum inan ellerine kollarına sağlık..

lahanam valla pıtır burda kaldım falan diyince belli oluyoduda senin o kahveleri işaret için koyduğun hiç aklıma gelmemişti öylesine falan yazıyosun diye düşünüyodum :) hakket çok mantıklıymış :)))

heee öleyim dimi :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın hamiş arkadaşma :1hug:

kızıma yarasın teyzesi iice büyüdü bu ara sanırım anneyi gerdikçe gerioo :)

her konuştuuma büyüdük diorum gelip görünce aa sen deil karnın büyümüş diolar çokk mutlu oluorum çünkü bende mevcut kilo var zaten üstüne almaktan çok korkuordumsempatiksalakcinni

ya ben anlamadım zaten okuyunca yazılanları nerde kaldıgınızı anlamıyonuzmu?

mesaj yazıpta çıktıysan eğer son mesajlarını listeleyince şıppadanak kaldığın yere gidiyosun, okumana gerek kalmıyo :))

Densemm opuyorumnanaktan naber napıyosunn? enişte napıyo çalışıyomu

eeeee az kaldı annesi ... ele avuca gelcek hale geliyo ,,

o zaman değiştiriyom , afiye bal şeker olsun yağ olmasın , bideeee yarasın zilli kızına ,, ay ben kızları zilli diye seviyomda kaydirigubbakcemile3

zilli zaten sabah bi tekme attı uyandım etrafıma bakıorum nolii die :) genel olarak sakin bi kıziçe ama teyzesi :)

ama ben bılerek okuyorum ıste gecmısı okumak ıcın
neysee

acıkıncasını hiç deme oyuyo sanki içerden beni ye artık die ben 07:20 de evden çıkıorum 8:30 da iş yerinde oluorum 2 vesait ve koştur koştur geliorum gelene kadar var yaa kan ter içinde kalıorum

mesela bu sabah otobüsteyim ve ayaktayım nasıl ter akıtıorum zorumdan teyzenin biri farketti aa sen hamilesinn kıza yer verin yaww die baardı otobüstede öle oturabildim düşün insanlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…