Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

malesef öle insanlarımız görmemezliğe veriyo umursamıyolar , gerçi hepsi aynı değil hakkını yemeyelim iyi olanlarda varda işte bize denk gelmiyo diyelim ,,,

bu kız bi gün beni öldürecek :roflol:
hahaha neden beaa:

KK yı açınca ilk bu sayfa çıksın diye iz bırakıo

aslanlarda kendi bölgelerini tayin etmek için çiş bırakır ya o misal işte kaydirigubbakcemile3
napem kızım

vayy pıtır sayesinde lahananın kahvelerinin sırrını da çözdük :))))

güzellermiş

1.si anam ben öle markette cüzdanımı unutsam kesinlikle ceplerimden o kadar para çıkmaz
1 lira bile çıkmaz ki senden 20likler fışkırmış
bu demek oluo ki sen zengin bi hatunsun
gelelim ikinciye
anam o kadar çok çeşidi nasıl yaptın nasıl yetiştirdin
kafan karışmadımı
o kadar misafire nasıl gücün yetti
bu da demek oluo ki
sen çok becerikli bi hatunsun:))

hehehehehe

ya ben anlamadım zaten okuyunca yazılanları nerde kaldıgınızı anlamıyonuzmu?
nerden anlıcam kızım
1 msj bilem kaçırmak istemiom
kaldığım yerden devam eder okur giderim
eskiden ben sondan başlıodum geri geri gidiodum
soradan öğrendim bunu

papi gitmişsin heralde

evet cnm çalışıyo çok şükür
özledim snei niye gelmiyosun hiç lmaz:

yok be kuzum ben normalde cüzdanımdaki parayı ikiye hatta 4 e bölerimki cüzdanım allah korusun olduki çalıntı kayboldu vs ve dün başıma gelen olayı gibi bişey olursa , cebimde , çantamda ,arabada param olsun diye canımcım , zenginlik değil bu korkudan olan parayı bölüştürmek :)

o kadar çeşidi valla bende anlamadım ama yaptım , eve gider gitmez dolmanın içini hazırladım , kabakları rendeledim kavrulması için ocağa o sırada ağlayan pastanın kekini karıştırdım fırına verdim sonra kremasını dolaba koydum , o pişmek üzere tahinli kekei karıştırdım birini çıkardım diğerini attım içine sonra poğaça hamuru yoğurdum o mayalanırken , sarmayının içini bitirdim hazır kenera koydum , sonra poğaçaları hazırladım , kek pişti onu sürdüm fırına o sırada kocam geldi yemek yedik :) sonra poğaçaları aldım kurabiyeleri hazırlamıştım hem yemek yiyip hem ellerim işliyodu :) o aradada onuda halletim , onlar bitti börekler sarıldı , sonrada çin pilavının pilavı pişerken dolmaları sardım , oda pişti dolmada bitti , sonra kekin en son çikolata sonu , pilavın yeşillekleri ,kabağın yoğurdu dereotu hepsi bitincede temizledim mutfağımı ve yattııııım ...

arada yaptığım işleri saymıyom hee çamaşır ve odaları toparlama kısmını kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
öle tabi canım bide insanımız sabahları agresif ve bencil oluolar ya ondan sanırım

ay sorma gözünü açmadan sokağa çıkmış gibi herkes ayakta uyuyo ve sanki yataklarında onları biz dürtüyomuşuz gibi bize çemkiriyolar dimi , hey allah ım akıl fikir ver insanlara

pıtırcık ben bunu okuyunca vay be ne planlıymışım dedim heee , 2 dk boş durmamışım hahahha aferin bana

pıtırcık ben bunu okuyunca vay be ne planlıymışım dedim heee , 2 dk boş durmamışım hahahha aferin bana

eferin eferin
sana 5 yldızlı pekiyi verdim

kızlaar benim çıkma vaktim yaklaşıyor işlerimi toplıyım yavaştan , öptüm hepiciğinizi , kısmetse bu akşam evde olucam ve tv karşısında sızıcam diye umud ediyorum , umarım hayallarim suya düşmez ,,,, görüşmek dileğiyle

muckksssssa.s. a.s. a.s.

:lepi:

ya ben anlamadım zaten okuyunca yazılanları nerde kaldıgınızı anlamıyonuzmu?

bak şimdi normal takip ederken zaten mesaj yazıp çıkarsam üstte yazdığınız mesajlar varya ordan direk son yazdığım mesajdan giriyorum konuya..

ama bazen açıyorum bakıyorum okuyorum canım yazmak istemiyor,yada işim oluyor,yad burası kalabalık oluyor tekrar açtığımda en başa dönmeyeyeim diye işte bu adamlardan koyuyorum ki yine hemen son mesajlarımdan bulayım...

anladım cnm benm sagolasın

kızlar merhaba
dan diye giriom ama ikeayı sevdiğinizi biliyorum
oyüzden 5 9 mayıs arası güzel inrmler yaptıklarını diyiveriyim dedm:))
burcu senin salondaki tabaklarda indirme girmiş:))
bugün bi salata kurutucu aldım 5 liraya
bu hafta içi bi daha gidip 5 e düşen vazolardan alcam

çüşşşş ne kadar zamanda yaptın bunları

sağol canım
inşallah tamamen bırakmışımdır die umuyorum

nane senin bu yaptıkların kurabiye'ye ters
o yüzden böle dio kendisi
ama emin olun hepimiz 40 lı yaşlara geldiğimizde
içimizde en diri kurabiye olacak
bu kadar galesizlik ve üşengeçlik
insan yıpranmaz emin olun haa roflol eklemeyi unutmuşum
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…