Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pek bi tatlıymış renkli renkli
tenks

peküüü

:kedi:

kaşıklarda cok şıkmış

saol canım

ay bu akşam ateş yaktık sokakta
üstünden atladık
dilek yazdım
gül ağacının altına sakladım
yarın sabah alınca napıcam ben onu

günaydın kızlar
açılışı ben yapıyorum
hepinize güzel bir gün diliyorum

günaydın kızlar bayanssulusmile

kızlar nısana mezdeke olurmu ya 1 2 tane

ben 1 tane koymuştum
güsel oldu sositososito

bizim sokaklarda doluydu
eve gelirken zorlandık baya bi kaydirigubbakcemile3
ay küçükken hemen herkes evinde ne varsa toplar getirir yakardık onları
sora bi grup toplanır bütün sokakları dolaşır ordaki ateşten atlardık kaydirigubbakcemile3
ne günlerdi bee
ama bu mahallede kimse bişi yapmıyo :umursamaz:

-Fenerbahçe'nin 1983'de aldığı kupa çok değerli, çünkü şu an ANTıKA...
-Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak...
-Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir?
Bana Türkiye Kupası'nı anlatsana dede...
-Türkiye Kupası'nı kazandıklarını görmüş iki Fenerli yan yana gelince ne yapılır?
Aralarına girip dilek tutulur,fotoğraf çektirilir.
-Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupası'nın rengini gri olarak hatırlıyor?
Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı...
-Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor, neden?
Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...
Bazıları görmedikleri şeye inanmaz...
-Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı?
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini...
-Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta geçer?
Rüya tabirleri kitabında...
-Fenerbahçe Türkiye Kupasını kazanırsa sonra ne yapar?
Playstation'ı kapatır ve yatar.

günaydın kızlar
pıtır takım çok güzel canım

benkutlamada yapmadım gül ağacına dilek de asmadım üşendim
sadece dua ettim:)
bizim burda ateşte yok
hiç yakıldığını da görmedim bu vakte kadar
bi yaksalardı da görseydik dicem ama itfaiye gelir söndürür kesin:)

dünden beri herkes nerde
2 sayfacık yazılmış sabah ben gelene kadar doluyodu buurasıkaydirigubbakcemile2
kurabiye nerdesin kıs hep sen açardın burayı :sm_confused:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay koptum ya

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy süper esma yaaaa

ben yaptım astım :kedi:
allahım kabul eder inş :Saruboceq:
herkesin duaları dilekleri kabul olur inş :Saruboceq:

bizim mahallede bi nine vardı
her yıl itfaiyeyi arar söndürtürdü ateşi
herkes sinir olurdu ona
o ölünce bu yılda baya bi abartmışlar çocuklar ateşi
sokak kapkara olmuş kaydirigubbakcemile3

kızlar bende dün bornoz takımımı aldım
minteksin 90 lira
beyaz - yeşil renkleri 6 parça

kızlar bende dün bornoz takımımı aldım
minteksin 90 lira
beyaz - yeşil renkleri 6 parça

iyi günlerde kulan seneler önce annem banada minteksden almıştı ben modası geçti diye gittim birtane de özdilek den aldımohaoldumsmile

günaydıııııııııııın ,,, opuyorumnanaktan aaaa bu sabah kimsecikler yok burda

hemen geçem alıntılara , ay atladığım olursa affola
ekle bakalım
yoksa palavramı atıon görelim

palavra palavra palavra , hepsi palavra inanmaaam sanaaaa ,, hahaha

ajda pekkanın şarkısı geldi kız aklıma sabah sabah :dance: :dance:

çüşşşş ne kadar zamanda yaptın bunları

sağol canım
inşallah tamamen bırakmışımdır die umuyorum

ay canım işte 6 da gittim eve başladım 11 gibi herşey bitmişti , temizliğe başlamıştım 2 dede temizlik bitti kaydirigubbakcemile3 yattım

ay hadi inş. bi daha içmezsin o çirkin kötü, pis, kaka, şeyi öğ öğ öğ

ay unuutum sormayı hayati içiyomu , yoksa oda bıraktımı , yoksa hiçmi içmiyodu yada senden gizlimi içiyo :uhm: kaydirigubbakcemile3

nane okurken yoruldum
canına kastınmı var be
yıpratmayın kızım kendinizi bu kadar

ay valla bende okurken yoruldum ama bunları yaparken gayet keyfim yerideydi , ama sabah kalktığımda parmaklarımı kımıldatamayınca anladımki , iyi halt etmişim,,,,

ay bende misafir bitmiyoki her pazar aynı şekercim muhakkak her pazar kahvaltısına misafirim var evlendiğimden.... beri sülaleyi bitiripte şöööleee bi yayılmak istiyorum son 2 hafta kaldı bu hafta yı 15 kişiyle atlattıkmı haftaya 10 kişi olucak ve sonraki hafta boş olucam inş. sonra azar azar arkadaşlarımı çağırcam onlar zaten sorun değil rahat olucam yanii ,,,

bende senin gibi rahtım kurabiyem ama sülalem kalabalık ne yapam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 alışkınım ama ben canım hem 10 kişi neki bekarkende bi misafir gelirdiki biz sadece aile olarak 20 kişiyiz , kuzenleride eklersen 50-60 oluyoduk ondan beni etkilemiyo yani , bünye kaldırıyo ne yapam ...yerimseniben

bencede sence sinayım , oh valla iyi yapıyo , ama işte ben malesef diyomya sülale kalabalık ve yakın olunca manen birbirine böle rahatsız olmuyorum yani :1hug:

gözünüz aydın canım :dance: :lepi: :dance: :hooray: , allahın izniyle herşey yoluna griyo inş. , sabrın sonu selamet allah kimseyi dara düşürmesin inş :1hug:

ay ben de hiç uğraşamam o kadar yaniii
dün misafir gelcekti ev dağınık die evde yokuz dedim :lepi:

tembel garu seniii :roflol: :roflol:
ohaa bide lafını etmişler yani anam ne öküz insanlar varyaaa töbe yarabbim , benimki ondan değildi ama laf edeceklersede artık edemezler hahahahahha

asıl bu hafta son gelen misafirleri lafın alasını edenlerden ama bakalım nasıl geçicek cmt günü herşeyi hazırlıcam pzar sabahıda maraton başlıcak ,sonrasında allah kerim :roflol: :roflol:

ay kızlar ya ne güzel nanem yemekler filan pastalar börekler sizlerde yapıyonuzdur ama ben bilmiyorum yaa misafir else napacam ki ben oy oy

şimdi yapmaya başla annenle dondurucuyu doldur sonra yavaş yavaş öğrenirsin nasılsa , ilk gelenleri atlat yeter geriye bişey kalmıyo zaten yerimseniben

notuna öldüm yani , kız pastanın yanınada yazaydın bari , :roflol: :roflol: cimri değilim diye hahahahahah
:kedi: opuyorumnanaktan

bakan gözün sahibine göre değişkenlik gösteriyo lahanam
bilmem anlatabildim mi

evet ben eşimin sülalesini 10 senedir tanıyorum ve beni çok severler hatta bayılırlar sürekli davet mavet gel git bizede gel vs , ama görceksiniz nasıl sevgi , sonra biz eşimle beraberiz dedik kıyamet koptu vay efendim ben yakışmıyomuşum o daha güzelini bulurmuş daha güzel kısmetleri varmışta bula bula benimi bulmuş neler nelerdemedikleri laf kalmamıştı bakan göz sonradan değişebiliyoda aynı zamanda ,, hatta bi ara bi düşündüm hakkaten çirkinmiyim sonra manyakmıyım neyim bide düşünüyorum dedim kendi kendime veeee

he ben ne dedim bunun karşılığıda kıçımın kenarı çokta umrumda eşim seviyomu seviyo ailesi seviyomu seviyo sülalesinden banane ister sevsin siter sevmesin herkesn gelini kendine ama öle bi dua etmişimki , sonradan pişman oldum ama allah kabul etmişse duamı kendilerinin dünya güzeli gelinleri olcak :jeyyar: :jeyyar:
naneye organze örtü misafirleri için

sağol canım benim ,,,

o burcunun anahtarlığından benim var çok cüceeel :lepi:

hahahahahah :dance: :dance: :dance: :roflol: alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
oooooooooo kimsecikler yok , ben gidip iş yerine alışveriş yapem bari fırsat bu fırsat hazır hem bura boş hem benim işim azken telefonlarımda çalmıyooo ooooooooooooooo süper , marketten bişey isteyen varmı kızlaaar ....kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…