Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lahanacım çok sağol
evet işlerimi halledim dışarıya çıkıyorum
zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
nolur dualarını eksik etmeyinnnnn benden

meraklı gelin senii, canı m kayınvaliden seni iyi tanıyo bence zevkine göre güzel bişey alıcaktır:lepi:

valla tepkiler hiç aklıma gelmemişti , böle duyunca şaşırdım çirkin olsam gam yemicemde çirkinde değilim ki (dimi kızlaaar:kedi: ) tek seçenek kalıyo kıskançlık ama yalanmı diyim şimdi kaydirigubbakcemile3 :kedi:

kız bu senin leylek ne zaman incek , gezenti seniiii
ve yuvacık çok cücel bende gitmiştim aşkitomla , şu misafirler bitsin hafta sonu kaçamağına gitcez oraya inş.:kedi:

ya gercekmı ben nihaller gelemıycek dıye gidesım yok
tanımıyoruz dıye ama
eglenırız ıns

ya gercekmı ben nihaller gelemıycek dıye gidesım yok
tanımıyoruz dıye ama
eglenırız ıns

güzel canım biz gittiğimizde çok eğlenmiştik siz tam olarak neresine gitceksiniz yerin adı vardı trekking e mi gitceniz yoksa orda bir sürü yer var biz dolaşa dolaşa gittik sonrada karaaslan tesislerinde kahvaltı etmiştik çok güzeldi , derenin etrafında masalar piknik alanı , derenin üstünde salıncak en süperi de oydu , güzel yer yani eğlenirsinzi canım

bencede kıskançlık canım
çatlasınlar :umursamaz:

bız atv jepplerımı ne varmış ondan yapcakalrmış
bide pantball ıste
bide kahvaltı
ama ben bılmyıorum 30 kısılk bi grup var o plan yapyıor bize dıyor gelıyormsuunzu ucret suakdar felan bızde gıdıyoz

ooooooo tamam o zaman sizde karaaslana gidiyonuz , güzel ve zevklidir , eğer değişmediyse bi orda vardı atv lerden , süper süper şimdiden iyi eğlenceler şekercim :lepi: :lepi: :lepi:
hafta sonu bizim arkadaşlarda gidiyo aynı tur olmasın :)

hadi ya
bılmemki
sizinkiler kim
bizim kocişin ısmahallesınden arkadası ve occuugn arkdasaları akrabası felan
karsıdananda alıyoruz birsürü birilerini

hadi ya
bılmemki
sizinkiler kim
bizim kocişin ısmahallesınden arkadası ve occuugn arkdasaları akrabası felan
karsıdananda alıyoruz birsürü birilerini

kadıköyde yada üsküdarda toplanıyo bizim çocuklar 8-9 kşi oluyolar sanırsam hepsi erkek kız yok aralarında , 1 kel zayıf,1 kel koca göbişli,1 tanesi koccamaaan ayu gibi diğerleri normal hahahahahah nasıl anlattım duysalar keserler beni hem kel hem fodul hem ayı dedin bize diye hahahahahaah:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…