günlerden sona ilk kez kendimi bugün güzel hissettim :) insanın hissetmesi daha önemli kesinlikle başkasının demesi hiçç önemli deil mutluyum bugün lu havaya rağmenzemuszemus
günlerden sona ilk kez kendimi bugün güzel hissettim :) insanın hissetmesi daha önemli kesinlikle başkasının demesi hiçç önemli deil mutluyum bugün lu havaya rağmenzemuszemus
ii canım çok şükür tepişip duruogülaycım bebeiş nasıl
dimi -tatlicadiarzu- :lepi:oooooo süper canım :lepi: :lepi: guclubacismile
ooooooo tamam o zaman sizde karaaslana gidiyonuz , güzel ve zevklidir , eğer değişmediyse bi orda vardı atv lerden , süper süper şimdiden iyi eğlenceler şekercim :lepi: :lepi: :lepi:
hafta sonu bizim arkadaşlarda gidiyo aynı tur olmasın :)
kadıköyde yada üsküdarda toplanıyo bizim çocuklar 8-9 kşi oluyolar sanırsam hepsi erkek kız yok aralarında , 1 kel zayıf,1 kel koca göbişli,1 tanesi koccamaaan ayu gibi diğerleri normal hahahahahah nasıl anlattım duysalar keserler beni hem kel hem fodul hem ayı dedin bize diye hahahahahaah:roflol: :roflol: :roflol:
lahana sen 49,7 kilomusun???[/QUO
sen naptın rejim işini sıcak su içiyormusun ya bn yalnız içemiyorum sıcak su içine çok az edalı atıp içiyorum yararlı olurmu akşamlarıda ekmek yemiyorum inş. 2-3 kilo veririm yaaa
EVET
3 gündür hatta bugun 4 oldu 2 bardak ılık su içiyorum uyanınca ara öğünlerde elma falan yiyorum akşama çayın yanında abur cubur yemiyorum
şimdilik bi değişme yok sempatiksalakcinni
bizimklerde kız yok demek istedim hahahah , hepsi erkek , giitikleri grupta kızlar var canım onlarda karışık ....yerimseniben
nihal haftaya ne giyeceksin sen tasarladın mı
asya resmi pc de picture mangerde aç
orda resim yeniden boyutlandır yazıyo 800*600 seç kaydet de
sonra da albümede eklersin hızlıresim. com a girip ordanda yükleyebilirsin
yazıyor yayaa nie arada bizim meslekimiz nereli olduğumuz fln çıkmiii:S
hayırlı olsn cnmslm kıslarŞeniz
bu pazar çeyizim gidiyo:kedi:
gelinliğimi ekleyemiyorum anlatın nası eklicem albümde olmuyoooo:mymeka:
[
yazıyor ya
ahanda muhesebıc yazıyor sende
hayırlı olsn cnm
buraya ekle hızlı resımden
bılıyonmu eklemeyı?
ekleyemiyorum çıldıracam
böle hata veriyooo
Dosya gönderilmedi veya gönderilirken hata oluştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?