eniştemi yaptı kızzzzz
aboww ne ka romantikmş
Ben gircem sınava.kaydirigubbakcemile5
ben gircem canım noldu
kızlar şimdi ben 2008 girmiştim başvuruyu nasıl yapacaz 2ci girişim olacak liselere filan gitmemiz gerekecekmi şifremiz vardı
ben biilmiom elçinn valla
canım bilgilerin de yada eğitim durumunda bir değişiklik yoksa direk şifrenle başvuru yapabilirsin birde en son 2008 girmişsin ya ordaki resimle şimdi halinde fark olmaması gerekiyormuş
kızlar şimdi ben 2008 girmiştim başvuruyu nasıl yapacaz 2ci girişim olacak liselere filan gitmemiz gerekecekmi şifremiz vardı
canım bilgilerin de yada eğitim durumunda bir değişiklik yoksa direk şifrenle başvuru yapabilirsin birde en son 2008 girmişsin ya ordaki resimle şimdi halinde fark olmaması gerekiyormuş
saol canım ozaman parayı yatırdıktan sonra ordan başvuracagız resim konusunda bilmiyorum ama galiba biraz daha büyüdüm okadar
evet burcu olumunekankayizsmile
dream açıklamasını yapmış.şifrenle internetten halledebiliyorsun.
saol canım ozaman parayı yatırdıktan sonra ordan başvuracagız resim konusunda bilmiyorum ama galiba biraz daha büyüdüm okadar
bakın kpss ile ilgili başvuru
2 gün sonra 10.ayımız olacak...
Zaman ne kadaaaannn hızlı akıyor...
hahahha benimde çekiyor düğün valalhi hiç doyamadımm o kadar eğlenmeme rağmen doyamadım :kedi:
hahahaha benim canimda dügün istedi, evvelsi gün, dügün videosunu izledim :)
Canim dügün yapmak istiyo :tomato:
helal olsun sana beee kaydirigubbakcemile5burcuuuuuuuuuuuuuu
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ohaoldumsmileohaoldumsmile
burcunun taşlarıııııı ohaoldumsmile
evet elçincim adresimi versem hediyede yollıcaktı en şahanesinden ama ben vermedim zemuszemus
bunu burcu yaptıııııııııı
kolktuklardan tanıdımmmmmmmmmmmmmmmmmm ohaoldumsmile
aa bunu görmeden söyledim wallaaaa
hahahha benimde çekiyor düğün valalhi hiç doyamadımm o kadar eğlenmeme rağmen doyamadım :kedi:
helal olsun sana beee kaydirigubbakcemile5
evet serhat çok cici bir şey yapacaktı bende yanına bir şey ekliycektim :1rolleyes: olsun başka senelere kısmet :1hug: hediye olmasada biz süprizin bir yolunu bulduk olumunekankayizsmile
hayatım çok havalı valalhiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?