Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar şimdi ben 2008 girmiştim başvuruyu nasıl yapacaz 2ci girişim olacak liselere filan gitmemiz gerekecekmi şifremiz vardı

canım bilgilerin de yada eğitim durumunda bir değişiklik yoksa direk şifrenle başvuru yapabilirsin birde en son 2008 girmişsin ya ordaki resimle şimdi halinde fark olmaması gerekiyormuş

canım bilgilerin de yada eğitim durumunda bir değişiklik yoksa direk şifrenle başvuru yapabilirsin birde en son 2008 girmişsin ya ordaki resimle şimdi halinde fark olmaması gerekiyormuş

saol canım ozaman parayı yatırdıktan sonra ordan başvuracagız resim konusunda bilmiyorum ama galiba biraz daha büyüdüm okadar

kızlar şimdi ben 2008 girmiştim başvuruyu nasıl yapacaz 2ci girişim olacak liselere filan gitmemiz gerekecekmi şifremiz vardı

saol canım ozaman parayı yatırdıktan sonra ordan başvuracagız resim konusunda bilmiyorum ama galiba biraz daha büyüdüm okadar

dream açıklamasını yapmış.şifrenle internetten halledebiliyorsun.

:asigim:

kızlar kocacıkımın yolladığı çiçek

altında kırmızı kum var ve nazar boncukları
21 gül ve bilmemkaçtane lilyum, beyaz papatyalar ve cipsofilyalar

2 gün sonra 10.ayımız olacak...
Zaman ne kadaaaannn hızlı akıyor...

hahahaha benim canimda dügün istedi, evvelsi gün, dügün videosunu izledim :)
Canim dügün yapmak istiyo :tomato:
hahahha benimde çekiyor düğün valalhi hiç doyamadımm o kadar eğlenmeme rağmen doyamadım :kedi:
burcuuuuuuuuuuuuuu
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ohaoldumsmileohaoldumsmile
burcunun taşlarıııııı ohaoldumsmile
helal olsun sana beee kaydirigubbakcemile5
evet elçincim adresimi versem hediyede yollıcaktı en şahanesinden ama ben vermedim zemuszemus

evet serhat çok cici bir şey yapacaktı bende yanına bir şey ekliycektim :1rolleyes: olsun başka senelere kısmet :1hug: hediye olmasada biz süprizin bir yolunu bulduk olumunekankayizsmile

bunu burcu yaptıııııııııı

kolktuklardan tanıdımmmmmmmmmmmmmmmmmm ohaoldumsmile

aa bunu görmeden söyledim wallaaaa

hadi leynnn :mymeka: kaydirigubbakcemile3

hayatım çok havalı valalhiiiii

:asigim: ay evet yaa süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…