amannnn
http://www.adatesisleri.com/anasayfa.htm
burda olcak ama bız az kısı oldugumuz ıcın 100 kısılık salonu verıyorlar ancaa ve balkonu var havuza bakıokaydirigubbakcemile3
burcu mannak bi kız yaa
çok güzeller canım
ervaaaaaGücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Her şeyi unutmak..
ne kadar güzel bir şarkı bu yaa şimdi dinliyordum burayada yazayım dedım
bu şarkı topiğimizde mutluluğu en çok hakeden 'o'kişiye gelsın
sil baştan başlayıp hayatının en güzel günlerini geçir sen değerlisin :asigim:
dicek bişi yok be canımsıze gunaydın dedıgım uzun uzun yazıstıgım o gunlerı cok ozledımmmmm
hayatım bıkez daha ııkı dogdun
pıtırımmmm
ne dıyımkı sana
oyle soylenecek sozlerım varken dılım bısey dıyemıyo
ama ya daha acın taze dıye yada sen gercekten guclu bı kızsın
bılıyosun gecıcek ve sende dogru adamı bulacaksın
hepınızı cok ozledımmm
ıns cnmm ayarlamıs ablam 60 kısıgüzel bir yermiş canım allah herşeyi gönlüne göre versinn
hosbulduk elcıncım
bende cok severım o sarkıyı cok soylemıslıgım vardır
sonrada gozyasımı sılıp "hersey guzel olacak" demıslıgım....
çok eskılere gıttım bee.....
nıhalınde az kalmıs
yaaa cok ozluyom bee
ervaaaaa
ağlattın beniiiiiii
üstüme alınayımmı ben o yu?
hayırlı olsun canımSelam kızlar.Bugün yeni iş yerime başladım herşey şimdilik çok güzel balayı ve düğün için toplam 10 gün izin verdiler şimdiden çok sevinçliyimYokluğum hissediliomu pek sanmıyorum ama bayağı bi kopukluk yaşıyorum umarım kısa zamanda dönebilirim gerçi pek ümidim yok arayıp soranımda yok resim ekleyemediğim için e malum akşamları yoksunuz albüm yaptım merak edenler bakabilir. Hoşçakalın
sanaydı o şarkı :1hug:
senin içindi kuzum :asigim:
ama ağlama bak küserim :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?