Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hergun calısınca benım ııcın gunlerde karısıyo
cuma oldugunu unutmusum hayırlı cumalar
hılal hanım nerelerdesınız sız bakımmm

ECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEcımmm sana ıhtıyacım var
sen bı ıgnelık eklemıstın onun resmı varmı bende kankama yapcam hem kınalık hem dugunluk
bıde cok olmazsam bı sarkı lıstesı vardı sende
tamam bızım pıyanıst var ama bız bı lıste verelım dedık
onuda rıca edebılırmıyım:kedi:

hayırlı olsn cnm
stıckırı dun sorsaydın bı sıtede 14 tlye dusmustu 1 gunluk ama

kızlar akşam üstü lens baktım kendime bide güneş gözlüğü
bunun siyahı varsa alcam galiba
230 dedi ama indircek taksitte yapıcak elden
bakalım tam karar vermedim ama nasıl sizce
çerçevesi beyaz moda degılmı?

şahsına münhasır ını yerım senın kız kaydirigubbakcemile5

canım buket benden önce eklemiş istersen bende ekleyim yine kuzenimin yaptığının resmini
şarkı listesi de var oyun havalerından istiyosun dimi yollıyım hemen

salon işini halletmişler mi

hakkatten Allah razıolsun kaydirigubbakcemile3

evet burcum haklısın samimiyet var bu ortamda yapmacıklık yok
işte o yüzden bu bağlılık yapmacıklık olmadıgından herkes birbirini daha iyi tanıdı a.s
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beni de seviyonuz muuuuuuuuuuuuuuuuuumafoldumben

tabikiiiiiiiiiiiiiiiii :asigim:

günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsın inşallah

günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı cumalar herkese

cok gerginim bugün yaaa,
dün kpss başvurusuna gittim 1,5 saat sıra bekledişm lys başvurularıda varmıiş sonra diplama tarihimi hatırlayamadım annemi arayım baksın diye dedim telefonum bozuldu koşturdum aşağıdaya indim babandan telefonu aldım annemle 20dk süren diplamada tarih arama serüveninden sonra kayıt kotuğuna oturdum derken mdr gitti lys kayıdı yapmaya başladım bende oturdum bilgisayara kendi kaydımı kendim yaptım resmide çektim birde utanmadan demezmi 3lira diye ya sabır sen naptınki ...akşam eve gittim diplomaya tarihine bakım dedim annem diplama düzenlenme tarihini okumuş dip.enlatına minik be yazı of be annem nasıl gördün buldun diplamının ortasında kocaman yazmışlar mezun tarihini neuse dedim 1ay sonrası gün ve yıl tutuyor ...
ayrıca nişanlımı cok özledim mafoldumben inşallah yarın kavuşucaz oda güzel bir yerden iş bekliyordu olmadı tamda havaya girmiştik otaraflardan ev bile bakmıştık hayırlısı diyorum ...
canım hiç çalışmak istemiyorum 2ay kalmış şurda işdede dertler bitmiyor ...gidip yorganımın altına kapamı sokup akşama kadar uyumak istiyorum :1no2
:

buketım beee sen goggle msıın mubarek cok tsk ederım ayy canım benım yaaa
ececım oyun havası neolursa artık hıcte anlamm bu konulardan ya
salon halledıcez demısler aksam eve geldı nısanlısı bana bırakmıs gorsen gozlerı sısmıs aglamktan
bende ıgnelık felan yapayım dıyomda bıraz keyfı yerıne gelsın
bıde kınada arkadasları taksın dıye avıc ıcne gul yapuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…