buketım beee sen goggle msıın mubarek cok tsk ederım ayy canım benım yaaa
ececım oyun havası neolursa artık hıcte anlamm bu konulardan ya
salon halledıcez demısler aksam eve geldı nısanlısı bana bırakmıs gorsen gozlerı sısmıs aglamktan
bende ıgnelık felan yapayım dıyomda bıraz keyfı yerıne gelsın
bıde kınada arkadasları taksın dıye avıc ıcne gul yapuyorum
Hadi yahayırlı cumalar herkese
cok gerginim bugün yaaa,
dün kpss başvurusuna gittim 1,5 saat sıra bekledişm lys başvurularıda varmıiş sonra diplama tarihimi hatırlayamadım annemi arayım baksın diye dedim telefonum bozuldu koşturdum aşağıdaya indim babandan telefonu aldım annemle 20dk süren diplamada tarih arama serüveninden sonra kayıt kotuğuna oturdum derken mdr gitti lys kayıdı yapmaya başladım bende oturdum bilgisayara kendi kaydımı kendim yaptım resmide çektim birde utanmadan demezmi 3lira diye ya sabır sen naptınki ...akşam eve gittim diplomaya tarihine bakım dedim annem diplama düzenlenme tarihini okumuş dip.enlatına minik be yazı of be annem nasıl gördün buldun diplamının ortasında kocaman yazmışlar mezun tarihini neuse dedim 1ay sonrası gün ve yıl tutuyor ...
ayrıca nişanlımı cok özledim mafoldumben inşallah yarın kavuşucaz oda güzel bir yerden iş bekliyordu olmadı tamda havaya girmiştik otaraflardan ev bile bakmıştık hayırlısı diyorum ...
canım hiç çalışmak istemiyorum 2ay kalmış şurda işdede dertler bitmiyor ...gidip yorganımın altına kapamı sokup akşama kadar uyumak istiyorum :1no2:
hayırlı cumalar herkese
cok gerginim bugün yaaa,
dün kpss başvurusuna gittim 1,5 saat sıra bekledişm lys başvurularıda varmıiş sonra diplama tarihimi hatırlayamadım annemi arayım baksın diye dedim telefonum bozuldu koşturdum aşağıdaya indim babandan telefonu aldım annemle 20dk süren diplamada tarih arama serüveninden sonra kayıt kotuğuna oturdum derken mdr gitti lys kayıdı yapmaya başladım bende oturdum bilgisayara kendi kaydımı kendim yaptım resmide çektim birde utanmadan demezmi 3lira diye ya sabır sen naptınki ...akşam eve gittim diplomaya tarihine bakım dedim annem diplama düzenlenme tarihini okumuş dip.enlatına minik be yazı of be annem nasıl gördün buldun diplamının ortasında kocaman yazmışlar mezun tarihini neuse dedim 1ay sonrası gün ve yıl tutuyor ...
ayrıca nişanlımı cok özledim mafoldumben inşallah yarın kavuşucaz oda güzel bir yerden iş bekliyordu olmadı tamda havaya girmiştik otaraflardan ev bile bakmıştık hayırlısı diyorum ...
canım hiç çalışmak istemiyorum 2ay kalmış şurda işdede dertler bitmiyor ...gidip yorganımın altına kapamı sokup akşama kadar uyumak istiyorum :1no2:
ayy ececım ya yordum senı cok tsk ederım
dremmmmm
bacım benım ne oluyo sana yaaa
uzme kendını bukadar nısanlısınıda ozlemıs bak 2 ay sonra özlem felan kalmıycak yuva kurana Rabbım yardım eder ıs konusuda olur sıkma bukadar kendını
kızlar hep ne dıyo bugunlerın tadını cıkar lutfen
ervacım 13 hazıranda evlenıyo
kına salonuyla ılgılı sorunlar cıktı buyuzden bıraz keyfı yok boyle bı
durgunluk geldı uzerıne
kendı kıyafetlerımı
ınce detayları koyarım tabı ama onun resmını sanmıyorum canım ya
canım ececım benım hıc hamarat dıılım hıcte vaktım yok
ama arkadasımında canı cok sıkkın havaya gıremedı bır turlu
gulu soyle yapcam sıparıs verdım 50 tane gullu toka alcam altınada makyaj sılmek ıcın yuvarlak beyaz petler oluyo onu tuttrcam arkadan kurdeleyle baglıycam
yanı ıns yapabıulırım
yapınca resmı koyaım
salon ısı oldu ama ne dıyo bılıyomsuun orda ıstemıyorum dıyo cunku guvenmı kalmadı napcaz bılemm nısanlısı bıraz sakın dusun bakalım caresıne demıs suan sakınlesmesını beklıyoruz yanı
senın lıstende pop sarkıalrda varmı valla ne olursa olsun yolla ben hıc bılemm ne oynamayı ne dugun ıslerını en uzun durdugum dugun 1 saat oda dayımınkı:)
heee bıde kızlar boyle bı kınada gormustum salonun gırısıne ok koymuslar
okun ustunde "sevgi gelının kına gecesı" yazıyodu
hıc gordunuzmu oyle bısı
Hadi ya
ne olcak sımdı
bazen oluyor böle aksilikler peşpeşe
sorma nisan geldimi arka arkaya geliyoray kıyamam bütün aksilikler seni bulmuş
hayırlısıyla iş sorununuzda çözülür inş
dream üzülme pekı ne olacak şimdi
başvuru durumun noldu?
kızlar çok canım sıkkın şuan şu işi bırakıp kapıyı çarpıp gitmek istiyorumm
kaydirigubbakcemile3
herkes öyledir muhtemelen
dimi esmy lahana sinay ve diğerleri kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?