Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy mülboş dün albümlere bakarken bir baktım mulbery adında biri düğün resimlerini koymuş ayy bir şaşırdım ne oluyor diye ama baktım ki sen değilsin bi kaç harf denişikmişbilmiyorumkismile

kız erva masa araştırması yapmakda ne demek giydirme süsleme filanmı yapıcaksınız, bende de aynı dert var da sen kendin nasıl yapcaksın ben orgazisyojncuyla anlaşmayı düşünüyorum

ben 2hafta bir yada ayda 1 görebiliyorum nişanlımı aaa kızcam bak şimdi sana sempatiksalakcinni h.sonu niaşnlım geldi erva vaşlla giderken beni de götür yada gitme diye ağlanıyordum gayet iyi anlıyorum seni
dream hoşbulduk cnm
evet giremiyrm girdiğim zaman okuyrm sadece
naslsın?az kaldı düğüne

canım yaa yazamadım sana akşam evdeki bilg.dondu kaldı sinir oldum evet canım az kaldı düğüne 2 ay 1 hafta :asigim:

herkez ağladı be:sinifsinif:
evet dısardang ouzukmesının yanısıra temızlemekte zor
dogru dur
bende uyzu olurum böle şeye
ınatlasırım
ama dogrusu bu26dan gun alıyor ama 26 demez
ocakta dogugununden sonra 25sene +1 gun
bu nedemk 26 dan gun alamak deme

bu arada
ZAVALLI FENER BETER OL BETER aklinialirimsmil

Son düzenleme:

ay evet bu yaş olayı benide sinir ediyor kimse anlamıyor doğdugu yılı 1 yaşında diyor anlatmak zorrrr

kızlar size bişey sormak istiyorum ben doktora gidecemde şimdi benim kasıklarım ağrıyor hangi doktora gidecem ben dehiliyemi kadın doğummu sizce nee

Günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim ama çok yorgunum dün çeyizleri götürdük benim eve yerleştirdik çok yorulduk çok uğraştık ama evimi çok seviyorum artık fıstık gibi oldu evim nişanlıma diyorum ben gitmicem burda kaliyim o dünden razı zaten bugün birazcık buralardaym

ervamm davetiyenı gördüm cnm:asigim:aynısı bendede var komşumuzun düğünündn kalma
çok şeker
]

oyy canım benımm :asigim: çok teşekkür ederım bıtanem

ayy mülboş dün albümlere bakarken bir baktım mulbery adında biri düğün resimlerini koymuş ayy bir şaşırdım ne oluyor diye ama baktım ki sen değilsin bi kaç harf denişikmişbilmiyorumkismile

ay bılıyomusun akşam bende gördüm
böyle bi afalladım önce akannehir anam ne zaman nişanlandı evlendı düşünüyorum
baktım bizim dreamlife da yorum etmış resımlerıne iyice şaşırdım kaydirigubbakcemile3
sonra çözdüm harf değişikliği hehehekaydirigubbakcemile3

canım sakııııınnnn ya bence yazık organizasyona verilecek paraya
adam bize bütün detaylarıyla anlattı ben size sunuyorum seceneklerı dedi
organizasyoncunun yaptıklarını anlattı sandalye giydirmesi işte masa süslemesı vs.
ama bence çok tutuyor.. hemde kalıcı birşey değil bikaç saat içinde yokolacak boshayallersmile
ben 1.5 lira vermek istemedım organizasyona kendım hazırlıcam
ve çok güzel olacagını düşünüyorum haftasonu emınönünede gideceğiz Allah nasipedeerse birsürü cici alıcamm bayanssulusmile
zaten düğünyerı beyaz örtülerini seriyor bize düşenler biraz renk katmak
sende yapabilirsin canım boshayallersmile

aynen dream böyle bırakıp gidince nerdeyse ağlıcam bende gelıyım diye mafoldumben

günaydınn
mutlu haftalar herkeseeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…