ayy mülboş dün albümlere bakarken bir baktım mulbery adında biri düğün resimlerini koymuş ayy bir şaşırdım ne oluyor diye ama baktım ki sen değilsin bi kaç harf denişikmişbilmiyorumkismile
akannehir ohaaaaaaaaa ben bizim mulbery sandım nan
Kızzzz mülboş evli değilkiiii :umursamaz:
bende öyle sandım yaaa
bu kadar yakın nickleri nasıl buluyorlmaz:
burcuuuu nasıl geçti doğumgünü bizim yerımızede kutladın dımı
eniştenin doğumgününüü :asigim:
geeçmişe yazmıştım kutlama mesajını görmemişsin ama
anlatsana :asigim:
günaydın kızlar,
bu hafta hepimiz için çoookkk güzel geçer inşallah... zaten çarşamba günü 19 mayıs tatili.. yaşasın.. bayılıyorum böyle tatilllere :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nihalcim tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin... foto ekle de bakalım hadi... Darısı sevgi, pıtır, lahana ve benim başıma inşallah... aklinialirimsmile
burcu serhat eniştenin geçmiş doğum günü kutlu olsun. ne sürprizler hazırladığını merakla bekliyorum foto var mı yerimseniben
akannehir ben bile şaşırdım okurken... ama benim düğün fotolarımı görmeniz imkansız gibi be kuzucum... ihtimal bile yok baksana :sinifsinif:
mafoldumben
evet müzmin bekarım ben sempatiksalakcinni
CADIARZU
günaydın kızlar,
bu hafta hepimiz için çoookkk güzel geçer inşallah... zaten çarşamba günü 19 mayıs tatili.. yaşasın.. bayılıyorum böyle tatilllere :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nihalcim tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin... foto ekle de bakalım hadi... Darısı sevgi, pıtır, lahana ve benim başıma inşallah... aklinialirimsmile
burcu serhat eniştenin geçmiş doğum günü kutlu olsun. ne sürprizler hazırladığını merakla bekliyorum foto var mı yerimseniben
akannehir ben bile şaşırdım okurken... ama benim düğün fotolarımı görmeniz imkansız gibi be kuzucum... ihtimal bile yok baksana :sinifsinif:
mafoldumben
CADIARZU
bence kadın doğum canımkızlar size bişey sormak istiyorum ben doktora gidecemde şimdi benim kasıklarım ağrıyor hangi doktora gidecem ben dehiliyemi kadın doğummu sizce nee
Günaydın kızlar nasılsınızben çok iyiyim ama çok yorgunum dün çeyizleri götürdük benim eve yerleştirdik çok yorulduk çok uğraştık ama evimi çok seviyorum artık fıstık gibi oldu evim nişanlıma diyorum ben gitmicem burda kaliyim o dünden razı zaten bugün birazcık buralardaym
günaydın kızlar,
mafoldumben
CADIARZU
burcu cok guzel herzamanki gibi
cnm
nice yaşlara hiç kıskanmadım nedense hehehe
heee sen naz yapıyormuşun çiçek istiyormuş canın anladım bennn kaydirigubbakcemile3Burcu eniştemiizn doğum günümü vardı seninle nice birlkte güzel senelere inş
ervacım malesef resim yokdün kargaşadan çekemedim hiç düğünden sonra inş
Burcucum evet hem yorulduk hem ağladık en çokta ben ağladım susturamadı kimse beni nişanlım kapıya gül bırakmış kapıyı açtığımda gördüm o zaman güldüm bıraktım ağlamayı
ay burcuuu ilahiii kaydirigubbakcemile3
sek sek oynadık diyo ahahah :roflol: ah senin bu tabirlerin yok mu :roflol: sabah sabah güldürdün benı
canııımm ne guzel şeyler düşünmüşsün gerçektende..
bende tüyolar aldım aklinialirimsmile
ay ne guzel olmuştur kımbılır yaa radyoda başka birinin dilinden senin cümlelerini duymak :1rolleyes:
Allah nice doğumgünleri kutlamayı nasıp etsın size :asigim:
burcu bencede çok güzel kutlamışsın sendende böyle bişey beklenirdi ya ni çok hoş yaaa
günaydınnn şekerlerrrrr......
geçmişe gideicem valla
burcu yine bi burculuk yapmışınnnn:roflol:
günaydın iyi haftalar kızlar..
nihall kuzum nası geçti yaa gmaile gelsenee
burcu maşallah cnm nice 10 100 100 aylara inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?