Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar,

bu hafta hepimiz için çoookkk güzel geçer inşallah... zaten çarşamba günü 19 mayıs tatili.. yaşasın.. bayılıyorum böyle tatilllere :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

nihalcim tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin... foto ekle de bakalım hadi... Darısı sevgi, pıtır, lahana ve benim başıma inşallah... aklinialirimsmile

burcu serhat eniştenin geçmiş doğum günü kutlu olsun. ne sürprizler hazırladığını merakla bekliyorum foto var mı yerimseniben

ayy mülboş dün albümlere bakarken bir baktım mulbery adında biri düğün resimlerini koymuş ayy bir şaşırdım ne oluyor diye ama baktım ki sen değilsin bi kaç harf denişikmişbilmiyorumkismile

akannehir ben bile şaşırdım okurken... ama benim düğün fotolarımı görmeniz imkansız gibi be kuzucum... ihtimal bile yok baksana :sinifsinif:

akannehir ohaaaaaaaaa ben bizim mulbery sandım nan

mafoldumben

Kızzzz mülboş evli değilkiiii :umursamaz:

evet müzmin bekarım ben sempatiksalakcinni

bende öyle sandım yaaa
bu kadar yakın nickleri nasıl buluyor lmaz:

CADIARZU

burcuuuu nasıl geçti doğumgünü bizim yerımızede kutladın dımı
eniştenin doğumgününüü :asigim:
geeçmişe yazmıştım kutlama mesajını görmemişsin ama
anlatsana :asigim:

kutladım canımmmm opuyorumnanaktan
çok güzel bir doğum günü olduuu :lepi:
kısaca özetliyim...

sabah kalktım 6:30 da sırnaşık şey salonun yerine hayatıma yaptığım şeyden yaptım.
ama mumlarını yakmadım sonra gittim yattım.
saat 9:30 da kalktım yine peynirli gözleme çok sever gözleme açtım hemen yarım saatte çayı demledim masayı hazırladım salonun yerindeki mumları yaktım uyandırdım. :1rolleyes:görünce şok oldu tabikaydirigubbakcemile3
tvde de her cumartesi alem fm de jale devrini dinleriz biz. balkonda kahvaltımızı yaparken sesi de açtımm oda cnbc de avatarı izler bir kanalı değiştirmeye yeltendi ben müzik dinlemek istiyorum dedim hem balkondan ansıl izliycen dedim. ama ödüm kopuyor değiştirecek diye. çünkü bir gün evvelinde dj ye mail attım eşimle evlendiğimizden beri ilk doğum günü olduğunu benim için çok önemli olduğunu falan söyledim. saat 10:30 da ay acaba okumayacak mı diye korkarken şimdi hafta içi gelmiş bir mailimiz var. Burcu hanım çok önemli olduğunu söylemiş. bu gün eşinin evlendiklerinden beri ilk doğum günüymüş ona süpriz yapmak istemiş. Alem fm olarak serhat beyin doğum gününü kutluyoruz nice mutlu yıllar diliyoruz. Burcu hanım bizim aracılığımızla söylediklerini iletmemizi rica etmiş diyerek aşkıma yazmış olduğum duygularımı okuduakannehir kadının seside mükemmel ikimizinde nutku tutuldu. resmennn gözlerinin içii güldüüü:sm_cool: kalktık öpüştük koklaştık duygulandık. sonra dediki beğenmenin ötesinde bunu niye ben akıl edemedim diye kıskandım bu fikri dedi:roflol: neyse sonrasında gezdik dolaştık o gün. sonra eve gelince benim bir gün öncesinden aldığım ve tencere içine sakladığım tek kişilik mini pastanın üstüne mum diktim kendimde malum cici bişiyler giydim :kedi: iyi kidoğdunn diye salona geldim pastayı azz sonra yemek üzere bırakarak sek sek oynadık:kedi: sonra pastamızı yedik. geçenlerde bir olta takımı almıştı kendine. çantasıyla falan takım. almak istememişti bende demiştimki al benim sana doğum günü armağanım olur demiştim. güya hediyem oymuş gibi gidip olta çantasını aldım getirdim. kendi kendine hediye almış gibi oldun aşkım kusura bakma ama en azından beğendiğin bir şey oldu. şimdi hiç görmemişte yeni görüyormuşsun gibi aç bari dedim. halbuki içini boşaltıp kendi hediyelerimi koymuştum. annemin ve kızkardeşimin hediyelerini. kardeşimin ona yazdığı mektubu kendi mektubumu hepsini içine doldurmuştum. o olta takımı bulacak diye açarken şok oldu. niye aldın aşkım hani oltayı almıştık hediye diye azıcık kızarak istemem yan cebime koy yaptı hahahahah :roflol: işte böyle kızlar..........opuyorumnanaktan güzel bir doğum günüydü yani. dünde 10 cu ayımızı kutladık :1rolleyes:

Son düzenleme:

pehhh senın için g cerlı kızım

COK TESEKKUR EDERIM CNM Şeniz
INSS:Saruboceq:

kızlar size bişey sormak istiyorum ben doktora gidecemde şimdi benim kasıklarım ağrıyor hangi doktora gidecem ben dehiliyemi kadın doğummu sizce nee
bence kadın doğum canım

oyyy allah sağlıkla oturmak nasip etsin kuzucum o evdee:1hug:
bunlar tatlı yorgunluklar geçer hepsii

canım foto işte hayatıma yaptığım süprizin aynını yaptım onun için bir daha çekmedim fotosunu diğerlerinide anlattım zaten :1hug:

Burcu eniştemiizn doğum günümü vardı seninle nice birlkte güzel senelere inş

ervacım malesef resim yok dün kargaşadan çekemedim hiç düğünden sonra inş

Burcucum evet hem yorulduk hem ağladık en çokta ben ağladım susturamadı kimse beni nişanlım kapıya gül bırakmış kapıyı açtığımda gördüm o zaman güldüm bıraktım ağlamayı

ay burcuuu ilahiii kaydirigubbakcemile3
sek sek oynadık diyo ahahah :roflol: ah senin bu tabirlerin yok mu :roflol: sabah sabah güldürdün benı
canııımm ne guzel şeyler düşünmüşsün gerçektende..
bende tüyolar aldım aklinialirimsmile
ay ne guzel olmuştur kımbılır yaa radyoda başka birinin dilinden senin cümlelerini duymak :1rolleyes:
Allah nice doğumgünleri kutlamayı nasıp etsın size :asigim:

burcu cok guzel herzamanki gibi
cnm
nice yaşlara hiç kıskanmadım nedense hehehe

kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim kuzum Şeniz
heee sen naz yapıyormuşun çiçek istiyormuş canın anladım bennn kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım valalhi yaşlanıyor kocacıkımda boshayallersmile

e başka nasıl anlatayım kuzum kaydirigubbakcemile3
valalhi radyo fikrini herkese öneririm. süprizi ben yaptığım halde ben bile deli gibi heycanlandım orda isimlerimizi duyunca yazdıklarımı kadının okuduğunu işitmek. kadınıda tavsiye ederim dinleyin süper pozitif neşeli hoş bir sesi varopuyorumnanaktan
aminn amin aminn :Saruboceq:

günaydınnn şekerlerrrrr......
geçmişe gideicem valla
burcu yine bi burculuk yapmışınnnn:roflol:

burcu bencede çok güzel kutlamışsın sendende böyle bişey beklenirdi ya ni çok hoş yaaa

teşekkür ederim canımm :1hug:

bazı kısımları küçük detayları malesef atladım çünkü rütük kapatabilir siteyikaydirigubbakcemile3

o detayların kimisini anlatmıştım gmailde bazı arkadaşlara kaydirigubbakcemile3

günaydın iyi haftalar kızlar..

nihall kuzum nası geçti yaa gmaile gelsenee

burcu maşallah cnm nice 10 100 1000 aylara inş..

günaydınnn şekerlerrrrr......
geçmişe gideicem valla
burcu yine bi burculuk yapmışınnnn:roflol:

sağol canım kaydirigubbakcemile5

ay kızlar serhatı uğurladıkdan sonra uzanmadım bu gün camlarımı siliyordum son 1 tane kaldı mola vermiştim kaldım öyle. en iyisi gidip bitireyim...

anlatayım nihall.
c.tesş ben hazırlandım işte suatıa radım ben annenler gıdeyımmı dıye bekle dedı
suat gelmıyordu ya
sonra suat geldı onlar gitti dedı ee ben dedım sen gıtmıyon dedı uyuz oldum saka yapmıs meğersem kayınpeder suata kızmıs sende gelyıon dıye
ıkı aaraba gıtmeye karar vermişler
faruk anne baba onden cıkmıs karsıya amcalarda gelıcek ya onalrı almaya
ben kociş buyuk kaynm beraber cıktık
sonra bız nhıallerın evın onune geldık
kaynanmlar hala amcalardar aradı kaynmkızdı sat 9a gelyıor 10damı ıstıycez kızı diye
niteyim 9.10 gece felan geldıler
bız bekledık onları beraber gırdik
sonra kalalbıktı herkez oturdu ıcerı ben mutfaga gırdım
kız tarafına gectım
ama cok ıtıldm katıldım
kuzenlerım sen kımsen erkek tarafısınne işin var dediler pislerrrrrr :umursamaz:
bende dedım oh hem erke tarfıyım hem iş yapıyom hehe
sonra işte amcasılarından bitanesi geldi cok konusmalı benmkınde yoktu o
olması ıyı oldu konuskan bırı gerekıyor
kendılerını tanıtırken babam dedı
ben sıze darıldım sız bana niye gelmediniz ahaha herkez koptu amaca ilkten anlamadı sonra dedıler
bu esmy nin babasızemuszemus oda dedı aa evet yurtd duısundaydım bıdakıne inş
amcamda dedi ne yani 2 kız verdık 3.yüdemi vericez bidakine felan eheheheh aklinialirimsmile
sonra işte kızı verdıler onlar el öptüler annem ben ağladıkablası yengesı felan agladı nihalin
öyle işte .....
ben dedımki ya benmkınde bu amca yoktu
dıger amcalar kayın perdeım babam v nihalın babası vardı
hepsıde ağzı laf yapamayn ınsanlardı oyuzden olay şöle geçmişti
amca.... hayırlı bi iş giçin...
baba.... verdik gitti...
olay bundan ıbarettı
tabi ogun fb nın macı olmasının ve babamın bıran once maç izlemek istemesenın de payı vardı.......

çisil evini yerleştirmişsin canım hayırlı uğurlu olsunn çok güsel bi duygu yahu
Nihal hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…