Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kunderamm
bencede mutfak ve hol fayans olur
mesela ablam yakın zamanda yaptırdı o şekılde ve açık renk seçımı benc süper

mutfakta laminant bencede riskli cnm ama laminant görünümde muşambalar var
bende geçenler de k.validemin mutfağı su basana kadar hep laminant sanıyodum
ama değilmiş muşambaymış
belki daha değişik bi adı vardır onun ama ben bilmiyom
temizliği silmesi filan çok rahat
hemde laminant gibi görünüyo
öle bişi düşünebilirsin belki

nıhalım h buldum

cisil ben senın resımlerını hiç görmedım ne ipli perdenı ne kırmızı koltklarını

yağmır o muşambalarda suda kabarıyo cnm

hımm evet kızlar hemfikirsiniz hepiniz içim rahatladı valla

zaten şimdi kociş aradı fayansları almaya gidiyorum diye geçen bakmıştık işte herşey ne kadan pahalı yaaaa:umursamaz:, bi fayans seçmiştim açık renk onu alacak en uygunu oydu çok güzelleri var ama çok paraaaaaa yaaaaa....

bu renk iyi diyorsunuz yani, aşkımın bir arkadaşı yapacak da bunu tavsiye etti ama şu renkleri de varCADIARZU

reklama giriyormu gııı site ismi verinceeeeee

bakın da silim hemen :lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar

kundera canım
mutfağı laminat yaptırma derim bende
ama holü laminat yaptırabilirsin
bizim tuttuğumuz evde mutfak ve banyo fayans ki mutfakla salon içiçe gibi yinede laminat yapmamışlar
ama salondan çıkıosun koridor laminat
koridorun sonunda banyo var orası fayans
artık koridorları fayans yapmıo demişlerdi bize ama nekadar doğru bilmem
en azından bizim ev anlattığım gibi
çirkinde durmuo
gösterdiğin renk de moda evet bizimki de bu renk:)
ferah gösterio evi koyudan iyi bence

hemşomm bizde laminantları linea meşe rengine benzer yaptırdık, süpürgeliklerini uzunundan seç onlar güsel oluo bizim laminantçı aile dostumuzdu rengi bile sonadan gördük

Çişil evin yerleşmişş hayırlı olsunn hani fotolarr :umursamaz:

Dreann seninde çeyiz gitmişş hayırlı uğurlu olsunn Allah utandırmasınn ama sendede foto yokk :umursamaz:

Nihalimm canımm sonunda seninde başın bağlandıı aklinialirimsmile Ahh ahh neler diyordunn hatırlıyormusunn işte ben evlenemicemm ahh ahhh bak sende sözlendii şimdii kaydirigubbakcemile2

Darısı Pıtırlaa,lahanamınn başınaa boshayallersmile

Lahanamm şarjlı süpürgenii iyi günlerde kullann zemuszemus bu arada terliklerinidee bende fotosunu çekip eklimm aklinialirimsmile

Burçişkomm yine harika süprizlerr yapmışın koçişinee nerden geliyo böylee orjinal marjinal fikirlerr bilemiyomm boshayallersmile
Doğumm günüsü kutlu olsunn enişteninn nice mutluu yıllara hep beraber inş..opuyorumnanaktan

Pıtırcann pasta sezonunu açmışş artık çilekli,muzlu,üzümlüü çeşit çeşit pastalar görürüzz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…