Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nisan bunun markası neyi varmı , adı ney , fiyatı ney nerden aldın , resmini çeksene bende görümceme aliim yaz geldi sivilceleri azdı belki onada iyi gelir

Kızlar çok çok kötü bir haberim var mafoldumben

Nasıl söyliycem bilemiyorum. mafoldumben

o cıvıltılı sesine alıştığım arkadaşım bitanecik asummafoldumben

Asumuz Sinayımızın anneannesi bir süredir raahtsızdı. Dün gece kaybetmişler.mafoldumben

Bu kötü haberi vermekde bana düştü ne yazık ki. bu gün glemeyince şüpelendim ve aradım malesef dün gece kaybettik dedi ağlıyordu balım benim mafoldumben

az sonra defnedicez dedi. mafoldumben

bende dualarımız anneannenle merak etme dedim mafoldumben

çoook üzüldüm yaamafoldumbenmafoldumben
Allah rahmet eylesin yattığı yerde dinlendirsin inşallah:Saruboceq:
Allah sabırlar versinmafoldumbenmafoldumben

allah rahmet eylesin mekaı cennet olsun :Saruboceq:

ooh ooohhh hayırlı olsun pufim o zaman en nihayetinde ev annenlerin sizin sayılır yani çok sevindiiim. gri benimde aklımdan geçmişti sana yazarken, koyu çok çirkin olur gri güzel bencede iyi yapmışsın :1hug:

Allah sinayıma ve yakınlarına sabır versiiin, nur içinde yatsın inşallh ((
sevdiğini kaybetmenin acısını yaşamadan bilmek zor

bizim evde öyle pufim. kapı girişi koridor mutfak fayans.. bizim fayansları dandik koymuş müteahhit çok leke gösteriyo ama bence fayans temizliği daha kolay :) zaten mutfak sürekli silinmesi gereken bi yer olduğu için fayans olması daha iyi olmaz mı? bu arada çok sevindim çok iyi düşünmüşsünüz kiraya verilen para havaya gidiyomuş gibi geliyo bana, siz en azından verdiğiniz paranın nereye gittiğini göreceksiniz artık :) inşallah herşey istediğin gibi olur opuyorumnanaktan

Nisan senin bu verdiğin tarif sivilce izlerini de geçirir mi acaba? benim yeğenimin sivilceleri geçtide kırmızı kırmızı lekeler kaldı çok takıyo kafasına da onada söylesem mi bu tarifi acep

kıss nisan bende de pek olmazdı bu ara çoştular bende yapem..

aktardan alcez hemi

pahalı mı sempatiksalakcinni

nisan bunun markası neyi varmı , adı ney , fiyatı ney nerden aldın , resmini çeksene bende görümceme aliim yaz geldi sivilceleri azdı belki onada iyi gelir

evet kızlar aktardan aldım
daha doğrusu babama aldırdım
fiyatını bilmiyorum
marka filan yok
kayısı yağı diyince veriyolar zaten

ay inanmıyorumya
sinayım başın saolsun canım:teselli:

hadi yaaa yazdıgının sonuna gelene kadr cok kötü oldum anladım kötü haber acab kım dedim
ALLAH rahmet eylesın :Saruboceq:

mandilinim teşekkür ederim canım çok sağol darısı tüm isteyenlere inşallah.

papiş teşekkür ederim canım
haklısın diğer kızçeler de öyle söyledi; zaten bizim telaşeci gitmiş almış bile fayanslarızemuszemus

Hadi yaaa Çok üzüldümm :1no2:
Allah rahmet eylesinn mekanıı cennet olsunn...
sinayada ailesinede sabırlar versinn :1no2:

İşte Hayat Bu...
Bazen yeni doğmuş bir bebeğe sevinirken
Düğünlerimiz için gün sayarken
Bir yandan da sevdiklerimizi kaybediyoruz...
Bir yanımız gülerken bir yanımız ağlıyor...
Belkide o yüzden gülmekle ağlamaya kardeş diyoruz....

Sinay,
Allah Rahmet eylesin Ananene
ve Mekanı cennet Olsun
Nur içinde yatsın İnşallah

Sinay başın saolsun... Allah sana ve ailene sabır versin.... Mekanı cennet olsun..Çoook kötü:çok üzgünüm:mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…