Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtır sen gözlüklerini

poku yedik yaz geldi yine senin o abuk subuk pastalarını görcez

kızlar darkangel albüme resim eklemişg öridünüz mü?

babanem ameliyat olduğu zaman bikaç doktor çok ilgilenmişti bizimle, bizde son gün hastaneden çıkacağı zaman giderken hepsine birer kutu çikolata götürmüştük, sende tatlı çikolata falan o tarz birşeyler götürebilirsin..

Hayatımmm selvi boylum al yazmalım tekrardan gösterime giriyomuş, sen geldim afişi görünce aklıma :))

pıtırcım cokkk sahane olmus pastan ellerıne saglıkkkkk

erva çok şıkmış ıı gunlerde kullan

Ervaa çok güzeller, gerçi ben bi mor hastası olarak buna bayılıyorum ama beyazıda ışıl ışıldır.. iyi günlerde kullann

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

pıtır sen gözlüklerini

poku yedik yaz geldi yine senin o abuk subuk pastalarını görcez

kızlar darkangel albüme resim eklemişg öridünüz mü?

bende görmedim merak ettim

pıtırr bu arada ben gözlüklerinin gözünde göremedim geçmişte de adım geçmiş ama çok bakamadım burcununkilerde büyük gittim baktım falan demişin sırnaşık şey ne demek istiyon kız sırnaşık şey

esmanın cıcılerınede baktımmm nekadar guzel yaaaa
dugundede yenı evdede hep ısıne yarıycak seyler gelıyo
bızde hıc oyle olmazz sorarlar soylenmez en sonunda para verırler sen zevkıne gore al derler yada
kucuk altın tarzı bısı olur
bak en yakın arkadasım bıle dugun ıcın hedıyesını soylemıyo

meraba kızlar uzun zamandır giremiyodum albümlere 2 resim ekledm 1 düğün 1 kına haber bile veremedim hayatım uyarmş saten. gene resim eklicem kızlar 2 tane taratabildm

parada ıyi kızım
:9
sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…