Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ecee çok cücel canım o bulanık fotodan çok dah güzel duruyo rengide çok güzel , ay hadi üstündeki halinide beklyoz merakla

ece pek güzel hepsi
ama cidden çiçek fln takma yaaa

beta seninkilerde çok güzel
a.s.
Albume gelın ekledım betaa
geldimm gördümm ve çok biğendimmm opuyorumnanaktan

betacım terliklerin aynan ve kelebekli tabloların hepsi çok güzel canım
iyi günlerde kullan:1hug:
Tşk ederim canıma.s.
aam açar açmaz betanın cicilerini gördüm güzel günlerde giy terliklerini canım , aynalarınada güzel güzel bak
kelebeklerininde tozlarını al :) hhaahhaha
ehehe çok mersüü kaydirigubbakcemile3
Beta tablolar ve ayna harika olmuş..
saol oktarcımm a.s.
oo süpermişi ben bunu bilmiyorudm.
sağol canım..
walla beğenmedim geri iade ettim hiç zorluk çıkarmadan para iadesi yaptılar:lepi:
tişikkürr iderimm a.s.
kızlar çok sağolun beğenmeniz çokk sevindim

nişanlığımın üstümdeki hali telde onu aktaramadım bi türlü
bunu ekliyim size

hımm o zaman çicek çukk uymuşş zemuszemus

nane sağol canım
üstümdeki halini de eklemeye çalışcam olmadı az kaldı zaten nişana

nihal 15 haziranda nişanım
bende saçıma karar veremedim
ama speedy varya onun nişanı bende 10 gün önce ondan kopya çekicem :jeyyar:

selam kızlar,

öncelikle sinaya başın sağolsun demek istiyorum. Mekanı cennet olsun , Allah rahmet eylesin..

nihal ve ece kıyafetleriniz çok güzel... güle güle mutlulukla giyin inşallah... opuyorumnanaktan

lahananın çeyizlerine bakamadım henüz ama eminim çok güzellerdir hepsi de. içimden bir his yakında lahananın bize bir haber vereceğini söylüyor ama hadi hayırlısı bakalım.. yerimseniben

sevgi senin durumlar nasıl hiç bahsetmiyorsun... herşey yolunda di mi sevdiceğinle Şeniz

betanın kelebek tabloları ve terlikleri çok hoş tabi ki.. güle güle giy.. o aynalardan ben de alabilseydim keşke

Bişee ararkenn bunlarıı buldumm fikir olur belkim kızçeler sizee bayanssulusmile

SaÇıma karar veremedımm

ece senın ne zaman nİŞan

SEN ACIK sevıyorsun acıgı nısanda yapsan
neden derssen bak yuzu guzel olanlara sacını geri planda tutunca
yüzünün güzeşşiği ortaya cıkıyor
yuzu böle kabak gibi oratada oluyor
topuz yapma ama yuzun on planda olsun....

Nihoşş bak bu modeller sana yakışırr bayanssulusmile

Bu kızı çok beğendimm waşş opuyorumnanaktan

Makyajaa bakk helee

burcuözgeeeee buralardamısın???özel mesaj atamıyorum ve profil mesajı da gönderemiyorum.sana bişi sorucam ne zamandır soramadım.değirmendere sahildeki ADANALI bayan kuaförü hakkında bir fikrin var mı??gelinbaşı için tavsiye edermisin?malum ben bilmiyorum oraya gelin gidicem ama fikrim yok.eltim orayı tavsiye etti ne dersin?güvenebilir miyim?burdan yazdım kusuruma bakmayın nolur.burcu şimdiden teşekkürler....

nanenın dedıgı sac nıhale tam uygun bence

mulberyyy
canım benım hersey yolunda cok sukur
sadece cok yogun calsııyoruz bulusamıyoruz bulussakta cok kısa suruyo tlf.bıle az ama ıı sayılırızz
canı cok sıkkın yenı ıs arıyo banka ıstıyoruz onlarda askerlık yok dıy sallamıyolar onun dısında yolunda sukur hersey
sen nasılsın varmı bı gelısme

mandişşş.....
o süpürge ıslak kuru çekiyormu.
sadece kurumu canım...

canım haznesi mika gibi ya çekiyor diye biliyorum henüz öyle cıvık cıvık bişeyler çekmedim ama haafif ıslak yeri çekmiştim.
çooook memnunum ben süper çekiyor
kaya mayalar saşanee canım güle güle kullan

Markofoniden gelen terliklerimm opuyorumnanaktan
Diğer ikisini geri iade ettim beğenmedimm :umursamaz:

Bimden aldığım aynalarr zemuszemus
Buda yine markofoniden aldığım kelebenk tablolarımm opuyorumnanaktan

bu terlikler güzel canım iyi yapmışsın diğerlerini yollamakla.
kelbenk tablolar çok hoş olmuş. bayanssulusmile

bu çiçeğimm
bu ayakkabım
bu da aldığım elbisem ama sanırım bohçaya koydurcaz bunu da
nişanlığın üstümdeki halini hala pc ye atamadım
bilgisayarcı gelince onu da hallettircem

hayırlısıyla mutlulukla giy inşallh
elbisede çok güzeeeel kibar..
:1hug:

kızlar çok sağolun beğenmeniz çokk sevindim

rengi çok güzel güle güle giy canım...

bakıp yorum yazdım canım :1hug:

zemuszemus

inş. canım , çok isterim , bi ara lokuma öğlen yemeğinemi gitsem:jeyyar: işyerime yakınya , gerçi ben senin tarafada çok geliyorum ,,,,,,, ama kocişle :)

,

sen karşıdamı çalışıyorsun...

lahananın çeyizlerine bakamadım henüz ama eminim çok güzellerdir hepsi de. içimden bir his yakında lahananın bize bir haber vereceğini söylüyor ama hadi hayırlısı bakalım.. yerimseniben

:roflol::roflol:
canım sağol güzel yorumların için ama benimkisi sadece kuru kalabalık.
hayırlısı inş yinede...

susayım susayım dedım tutamadım kendımı
bencede yakjında lahana bıze bı bomba patlatacak ıcımden bı ses nıhalı bıle gececegını soyluyo

sen karşıdamı çalışıyorsun...
...

canım ben anadolu yakasındayım , eğer yanlış hatırlamıyosam lokuma yakınım yani nihallere yakın değilmi lokum benimde işyerim burda işte,,,,, evimde kadıköyde , a.s senin tarafada çok geliyodum evlenmeden , gerçi yine gelmem gerek orda işim var ataköyde amma gelemedim bi türlü , belki bu cmt geçerim fırsatını bulursam inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…