burcuözgeeeee buralardamısın???özel mesaj atamıyorum ve profil mesajı da gönderemiyorum.sana bişi sorucam ne zamandır soramadım.değirmendere sahildeki ADANALI bayan kuaförü hakkında bir fikrin var mı??gelinbaşı için tavsiye edermisin?malum ben bilmiyorum oraya gelin gidicem ama fikrim yok.eltim orayı tavsiye etti ne dersin?güvenebilir miyim?burdan yazdım kusuruma bakmayın nolur.burcu şimdiden teşekkürler....
ulen bana pok atıon burcu ama sana kim hatırlattın sıpaloski
esmacım doum gününü bide burdan kutlayım dedim
nice güzel senelere canım
ece kız alıntından resmimi silsene
sagln kızlarakannehir bugun esmamın doğumgünüsümü
cnm iyi ki doğdun iyi varsın iyiki kk dasınnnnnnnnnnnnn
seni çok seviyozzzzzzzzzzzzzzz
aaaa o resım pıtırmıydııııı
tuh yaaaa keske daha dıkaktlı baksaydımmmm
canım özel mesajla cevaplıyorum sorunu şimdi ama burdanda yazayım adanalıyı duydum ama hiç gitmedim bir fikrim yok. ben rapunzel kuaföre gittim serkan adamın adıda. iyi iş çıkartıyor. başkasını bilmiyorum canım :sm_confused:
:roflol::roflol::roflol:
hahahahahha sevgiiiiiii :lepi:
alsanaalsanasmile
HAPİİ BÖRTDEYYY ESMOŞŞŞŞ HEPİİİ BÖRTDEYYY ESMOŞŞŞŞ
İYİ Kİİ DOĞMUŞUNNN BİZİMLEE ARKİDİŞŞŞ OLMUŞUNNN alkisalkisalkis
cok sagol nisancımesmy doğum günün kutlu olsun canım
nice mutlu yıllara
ay cnm bnmndoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene... esmacım nice yıllara canımcım dilerim yeni yaşın gölünden geçen tüm güzellikleri de beraberinde getirsin sana... sağlıkla,mutlulukla , huzurla geçireceğin daha nice güzel yılların olsun inşallahhhhh.. kusura bakma biraz geç kaldım akşam deniz söledi emmeeee çocuk olunca, ancak vakit bulabildim...çokkkkkkk öpüyoruz seni oğluşumla heee bu arada oğlumdan 6 gün küçüksün haberin olaaaa Şeniz
ehehe senı senıcok saolHAPİİ BÖRTDEYYY ESMOŞŞŞŞ HEPİİİ BÖRTDEYYY ESMOŞŞŞŞ
İYİ Kİİ DOĞMUŞUNNN BİZİMLEE ARKİDİŞŞŞ OLMUŞUNNN alkisalkisalkis
alsanaalsanasmile sen kafamı karıştırmasaydın bende pc yi bırakıp uzanmayacaktım vede aklıma gelecekti gelmesede burda yazanlardan görecektim zatennn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
esma kuzucum kocacık napcak bakalımm:lepi:
alsanaalsanasmile sen kafamı karıştırmasaydın bende pc yi bırakıp uzanmayacaktım vede aklıma gelecekti gelmesede burda yazanlardan görecektim zatennn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
esmoşa en uygun bu oldu kanımca :roflol::roflol:
esma kuzucum kocacık napcak bakalımm:lepi:
pıtır inanmıyorum ya o senmiydin
düzenledim alıntıyı
hahaha aaa ben gösteririm kızım kendimiaaaa o resım pıtırmıydııııı
tuh yaaaa keske daha dıkaktlı baksaydımmmm
benimki daha düzenli duruo:daa buket pıtır'ın yaptığı pastalara benziyy
saol canımpıtır inanmıyorum ya o senmiydin
düzenledim alıntıyı
ulen o olay olayı yarım saat oldu daha sabah beri aklın nerdedi yalancı tosbaağa alsanaalsanasmile
esma poku benim üstüme atmaya çalışıyo inanma buna bi de tuğba'ya. bi de mandiş'eklava:
sırnaşık şey
ay çok güldüm yaa
pıtır koy bi resmini daha da gözümüz gönlümüz açılsın çıtırcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?