nedemek nıhal hanım sız benım yorumlarımı hıc okumasanız da ben sıze yapar yollarım tabıykıııı
bıtekk pıtıra yok
şaka yaptım nıhalım yaa alınmıyorum ama hep yazdıkalrımı gormuyon yaa
ondan dedım:)
tabıykı guzel seyelr yazdım sana kötü bısı yazabılırmıyım ben
başsağlığı dileyen dilemeyen herkese çok teşekkür ederim...
burcum haberi iletmiş zatenŞeniz 1 haftadır iş çıkışlarında yoğun bakım ünitesinin önüne gidip sabahlara kadar bekliyorduk çok zor günler geçirdi biricik anneannem çok üzüldük yıkıldık sanki bi tarafımızı kesmişler gibi olduk ailemizin son çınarıydı o, onuda toprağa verdik o acıyla insan bundan sonra nasıl yaparız nasıl eğleniriz güleriz diyor ama Allah öyle bir sabır veriyor ki sen istemesende hayata bir anda alışıyorsun kendini koşuşturmanın içinde buluveriyorsun bugün mesaiye başladım hayata kaldığı yerden devam ediyorum
telefonuma taziyelerini gönderen biricik arkadaşlarım mandilinim ve nihalime Şeniz
ve tabi ki telefon açan hatta 1 hafta boyunca benimle beraber üzülen ve bu kara haberi bekleyen burcumaŞeniz
ve kk ya ilk girdiğimde özel mesajıyla karşılandığım biricik lahanama ayrıyeten teşekkürler sunuyorum Allahım bizlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş. bilmiyorumkismile
kızlar gullerı yaptım sızede resım ekledım bakalım begenecekmısınız
cok yogunum okuyamayabılırım kusura bakmayın
Canımmm :1hug: teşekküre hiç gerek yok dostluk bu günler için değil mi Şeniz
şahane olmuş tek kelimeyle. ellerine sağlık....yerimseniben
Kızlar dün muhteşem bir gün geçirdimmm. sabah 9 da evden çıktık kahvaltıya gittik arkadaşlarla. taaa akşamüstü 16:00 da eve geldik. dinlendik akşam yemeği yedik anadolu ateşinin gösterisine gittik çokkkkk güzeldiiii bayıldım tek kelimeylee...:sm_cool:
evet bize de çok uyuyo du o kısmı :lepi:
kunderacım evt bende ılk demet akalında gordum
ve bayıldım
ama bızımkı farklı olcak bu arkadasları ıcın 50 adet gelın ıcın daha ozel bısı dusunuyorum henuz bulamadım
bıde kızlar ben arkadasım ıcın ufacık bı defter tuttum onu ılk ıstemeye geldıklerı gunden berı
mesela 20 mart bugun moblyalarını sectık kendını soyle soyle hıssedıyosun falan yazdım ıste bısıler
onuda balayından sonra vercem cunku dugun gunude bısıler yazcam
en heyecanlandıgım hedıye bu
elcıncım henuz bulamadım ya
bıde benım kankamın bu ara geleneksellık damarı tuttu bırazda ondan ucamıyorum
mesela mınık mınık duvaklarda alcaz
ama ona ozel bı kına yakılırken elıne bısı dusunuyorum annemlede konusayım yapınca eklerım
resımlerde yolda heralde...
canım öyle çok resim var ki hangi birini yükliycem şaşırdımm hiçde canım istemiyor yarın eklesem olur mu :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?