Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa farklı şehirlerde olmanın zorluğunu herkes bu akşam yemeğe annemdeyim derken dahada anlayacaksın canım zor elbette ama herşeye alışıyoruz baksana kaşarlandık biz.

kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

nihal davetiyen çok hoş olmuş :lepi:

erva :teselli:

yaa farklı şehirlerde olmanın zorluğunu herkes bu akşam yemeğe annemdeyim derken dahada anlayacaksın canım zor elbette ama herşeye alışıyoruz baksana kaşarlandık biz.

kaydirigubbakcemile5

mandalin sendemi başka şehirdesin ailenden yoksa:1no2:

ayyy bende bugün yok diyordummmm

tühh yaaa

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm mafoldumben

hmm buldum okudum cılgın eş burcudan doğum günü süprizleri

sinay

başınız sağolsun Allah sabır versin

çoook üzüldüm yaamafoldumbenmafoldumben
Allah rahmet eylesin yattığı yerde dinlendirsin inşallah:Saruboceq:
Allah sabırlar versinmafoldumbenmafoldumben

Allahım mekanını cennet etsin sabır versin canım benim yaa

allah rahmet eylesin mekaı cennet olsun :Saruboceq:

Sinay Allah rahmet eylesin

ay burcu yaa..
çok üzüldüm..

sinaycıgım Allah sabır versın Allah rahmet eylesın inşallah mafoldumben

hadi yaaa yazdıgının sonuna gelene kadr cok kötü oldum anladım kötü haber acab kım dedim
ALLAH rahmet eylesın :Saruboceq:

Hadi yaaa Çok üzüldümm :1no2:
Allah rahmet eylesinn mekanıı cennet olsunn...
sinayada ailesinede sabırlar versinn :1no2:

valalhi hiç yazasım gelmiyor kızlar.o cıvıltılı o hayat dolu sesine hiç yakışmıyordu hıçkırıklar.

Allah sabırlar wersin mekanı cennet olsun

Sinay başın saolsun... Allah sana ve ailene sabır versin.... Mekanı cennet olsun..Çoook kötü:çok üzgünüm:mafoldumben

başsağlığı dileyen dilemeyen herkese çok teşekkür ederim...
burcum haberi iletmiş zatenŞeniz 1 haftadır iş çıkışlarında yoğun bakım ünitesinin önüne gidip sabahlara kadar bekliyorduk çok zor günler geçirdi biricik anneannem çok üzüldük yıkıldık sanki bi tarafımızı kesmişler gibi olduk ailemizin son çınarıydı o, onuda toprağa verdik o acıyla insan bundan sonra nasıl yaparız nasıl eğleniriz güleriz diyor ama Allah öyle bir sabır veriyor ki sen istemesende hayata bir anda alışıyorsun kendini koşuşturmanın içinde buluveriyorsun bugün mesaiye başladım hayata kaldığı yerden devam ediyorum

telefonuma taziyelerini gönderen biricik arkadaşlarım mandilinim ve nihalime Şeniz
ve tabi ki telefon açan hatta 1 hafta boyunca benimle beraber üzülen ve bu kara haberi bekleyen burcumaŞeniz
ve kk ya ilk girdiğimde özel mesajıyla karşılandığım biricik lahanama ayrıyeten teşekkürler sunuyorum Allahım bizlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inş. bilmiyorumkismile

ve tekrardan aranızdayım :))
welcome taze gelin

11 ayı devirdik bugun innamıyorum

11.senenizide burda kutlarız inşallah canım...

sinay evet ilk başlarda sanki hiç geçmiycek gibi gelio ama zaman gerçekten herşeyi iyileştirio, unutmuosun ama eskisi kadarda canın yanmıo, allah hepinize sabırlar versin canım, ananecin yerinde dinlensin...

herkese günaydınlar

evet pıtırım
doğanın kanunu ölümler olmak zorunda
Allah öyle bi ayarlamış ki herşeyi mutlaka ki üzülüyoruz ama bi şekilde yaramız kabuk bağlıyor

sağol hayatışım gmaile gelicem birazdan...

SıNAYcım hosgeldın
basınız saolsn tekrardan
ALLAH mekanını cennet eylesin ibş.

kaydirigubbakcemile3

ablamda öle diyordu az çıkar ondan diye.
iyi oldu ama yazdığın sağol canım...

ve tekrardan aranızdayım :))

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn taze gelin...opuyorumnanaktan

canım ALLAH sabır versin inş...
ki veriyorda
hemde anlaşılmaz bir biçimde
hemde kulunu daraltmadan
boğmadan
artık herşey bitti sözünü onun diline yakıştırmadan
mekanı cennet olsun...

sinay hoşgeldin canım
tekrar başın sağolsun rabbim sabır versin geride kalanlara

canım mekanı cennet olsun seni çok iyi anlıyorum son büyügü kaybetmek çok kötü çok zor acın hafifliyor ama asla unutmuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…