haha bende bundan sora öle yapıcam vallamulberyyyyyyyy
sana kızların dıyecegını dıyım
yagmurlu havada su bıle yok erkek mıleltıne
bencede sadece kutla hatta lafta caktır
sende benımkını boyle kutlamıstın dıye henuz basındasınız bence gırısme oyle ozel seyelre
aynen canımkaç metrekare canım sizin ev bizimki pek büyük değil sadece salon geniş utulmışş
5+ 1 miii 200 metkrekareden aşağı değildirr
bizim 170 metrekare
bizim ikimizinde sinir olduğu birşey vardı annelerimiz salon kapılarını kapatırlar oturtmazlar ya bizii
yok dedikk biz ssalonda oturcazz
oturmaq pdası alıcak o kadar da köşe baktıkk
bi anda vazgeçtik
keyif yapalım istedik konuşun ca bu durumu
ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz öylee kaldıııı
evet ya düğünle alakalı değil
buram buram bir aşk şarkısı dedğil nne yazıkki
hmm o zaman başka bişi düşn ama kolye olmas bencecanlarım çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
kol düğmesi hiç aklıma gelmedi. çünkü yaz geldiğinden beri takım giymemeye başladı. daha spor giyiniyor. kumaş pant giydiğinde de üzerine gömlek giyiyor sadece.kravat falan takmıyor yani artık.
mölberry
bence yani sevgiliyseniz süpriz bir doğıum günü olsun bir cafeye götür daha önce garsona söylersin pastayı hazırlamış olur siz gelince getirir iyi doğdun iyiki benimsin yaparsın daha akılda kalır olmaz mı cici bişiy olur
pashımacım madem ozel bı sarkınız var ozamn o olsun bıde
galba bu 2 sarkıya daha uygun hanı cok sakın ayy ne bılım ama ne olur kutsı ılanı ask ve
ferhat gocer cennet olmasın
pash
kaç tane dans müziği ayarlıyorsun
pashımacım 235m bızımkı
benım sevdıcegımde tv ıstemıyo zor ıkan ettım mınnacık bı mutfaga
enazından bıkac sene olmayacak tv evde sanırım bende salonu cok kasmıycam yanı salon gıbı degıl
daha rahat bı ev dusunuyorum beyazlı mavılı
ayyy sıze daldım gıttım sankı yarın dugun
mulberyy bu arada ben tebrık etmemısım tebrıkler canım
umarım guzel haberler alırız
pıtır yapcan tabı ama agır agır yapcaz onlar 5 yaparsa bız 1 suprız
Hemsom hayırlı olsunn cnmm:)
benımkı ılan-ı aŞk ıstıyor dans mÜzıĞı nıŞanda Özellıklee bende ıyı dedım ılan-ı aŞk calıcak bızde
pastadan sonrada ÜzÜm :)
teşekkürler sevgicim :1hug:pashımacım 235m bızımkı
benım sevdıcegımde tv ıstemıyo zor ıkan ettım mınnacık bı mutfaga
enazından bıkac sene olmayacak tv evde sanırım bende salonu cok kasmıycam yanı salon gıbı degıl
daha rahat bı ev dusunuyorum beyazlı mavılı
ayyy sıze daldım gıttım sankı yarın dugun
mulberyy bu arada ben tebrık etmemısım tebrıkler canım
umarım guzel haberler alırız
pıtır yapcan tabı ama agır agır yapcaz onlar 5 yaparsa bız 1 suprız
mölberi
tshirt al yeter
madem spor giyinio
şık spor bi gömlek olabilir mulbery
dreacım güzel bi fikir ama onlar biraz ilişkilerinde yol almış olan insanlar için geçerli olur diye düşünüyorum ben
pashi daha uyumlu bi müzik seçebilirsin bence ama tabi son karar senin
ben ilk dans için 1 dk sürcek yaklaşık sadece müzik düşünüyorum
ardından hiç oturmadan ya rafet abi den ömrümün sahibisin yada kociş adayımın en sevdiği şarkı mustafa abiden hastalıkta sağlıkta çalıcak bu şarkıda da bütün çiftler dans edicekben takı ve pasta için müzik bulamıyorum
hoşbuldum aslışım biraz daha iyiyim ama sitres mideme vuruyo dün gece acile gittim evden girmiyorum yav kına gezmesine çıktım halamlardayım oradan giriyorum :) nabersin bakeyim tebrik ederim bu arada balım :) nice yıllara :)
pashi hoşbuldum herşey iyi güzelsende ne var ne yok evimin resimleri var yanımda boyutlarını nasıl küçülteceğimi söyleyin banada ekleyeyim :)
mülboş bende ne zamandan beri sorucam unutuyordum.
hayırlı olsun canım birde daha geçen gün daha aday adayım bile yok diyordun aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?