Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hilalcim kimse bilmiyo heralde nasıl küçültüldüğünü hiçbişe dememişler bile..
ben bilsem sölicemdee
sadece paintte küçültüldüğünü duymuştum cnm

canım dj kantik böyle remix ve yabancı hareketli müzik karışımı olan bi dj nin şarkıları işte dur bitane bulayımda linkini atayım sana
babam karar verdi hatta bu olcak pasta müziği diye çok hoşuna gitmişti babamın bile
haha lan benim şimdiden gözlerim doldu o an nolur bilmiyorum artık yengem diyoki biz aslının kınasını nasıl yapcaz b.ku yedik herkes ağlıcak çünkü ailede tek kız benim diğer kızlar hep ortaokul çağında diğerleride evli yaa şimdi bütün gözlerde benim üstümde bide amcamlar halamlar falan hep iç içe oturduğumuz için.. diyorum ben zaten en çok ağlayan gelin olarak rekorlar kitabına girerim heralde kınamda
ama candan erçetin-annem on numara :lepi:

bizim şarkımız o değildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bizimki emre altuğ-neyleyim - ilk dans
füsun önal-senden başka - pasta

burcu

senin dans şarkıların neydi ve kaç taneydi

ben tam 5 cd hazırlamıştım karışmasın diye.
1 inde ilk çıkış şarkımız vardı. beşyüzbin defa söyledim bir kere dinleyin şahane şarkı tam evlilik şarkısı diye kimse sallamadı bende söylemiyorum artık :roflol: soner arıca :1rolleyes: seni seviyorum şarkının adı.
2. cd de biz çıkana kadar çalacak olan aşk şarkıları vardı çok güzel şeyler koymuştuk içine.
3. cd de yemek şarkıları vardı aynı zamanda biz takı törenindeyken onlar çaldı. içinde yabancıda vardı. belle falan vardı. genelde fransızca şarkılar çok hoşuma gidiyor benim. a.s
4. cd pasta kesim şarkımız vardı. bimbam bom çok şükür dostlarrr... çaldı
5. cd de en son babamla kapanış dansı yapacaktım ya bana bir masal anlat baba şarkısı çaldı oya boradan :1rolleyes:
böylelikle karışmadı hepsinin üstünede yazdım zaten. geri kalan kısımlarda sanatçı çıktı zaten o eğlendirdi... a.s

burcu bencede soner arıcanın oşarkı cok güzel

burcu bak ben seni dinlemişim 2.dans şarkımız bizimde soner arıca seni seviyorum gerçekden cok güzel bir parşa cıkış şarkımız yabancı
3. bir dans şarkısı olmasın mı yaaa,
pasta müziğim enstrüman sadece
birde pastadan sonraki dans parçam göktan gözbebeğim
birde giriş müziğim var tabi oda fun fun onu severek kattım listeme

aa sonra yemek müziğimde 25-30dk şarkıyalr var ayrı bir cd yapıcam onlarıda,

takı esnasında slaytımızı koyacağım , slayt müziğide kayahan - seninle herşeye varım ben :asigim:

Rabbim kısmet ederse

Çokk çookk çookkk güzel bir şarkı aşkımla bizim şarkımız gerçekten tam bir aşk şarkısııı muhteşem bir seçim yapmışsın canım..
Allahım nasip ederse bizimde ilk dans parçamız bu olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burcu bencede soner arıcanın oşarkı cok güzel

ay burcu bunu ben yazmıştım başka arkadaşınkinden yazdım yanlışlıkla ya ben kendiminkinde gezinyrum sandım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ohh bee sonunda dikkate alan birileri olmuşşkaydirigubbakcemile5
biz gözgöze bakarak söyledik vallahii :1rolleyes:

oo çok sevindim çünkü çok anlamlı çok hoş bir şarkı. hatta bence yabancıyla çıkmayınn. birbirinizin gözlerine baka baka bunu söyleyerek çıkın. bizde herkes çok etkilenmiştii... opuyorumnanaktan 3. şarkıyada gerek yok bence

ayy ne mutlu bizee dans şarkılarımız aynı olacak :1hug:
kesinlikle sözler çokk anlamlıı
bazı şarkılar var çok güzel ama içinde olumsuzluk ölüm mölüm içeriyor. onları düğünde sevmiyorum ben. bu çok pozitif bir şarkı...:1rolleyes:

nişanlım stay with me ilk dans olsun dedi müzik güzel ama sözleri düşününce eh işte kandırsam mı napsam ...

kesinlikle sözler cok önemli

Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim
olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim
nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum

bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim
iyi ve kötü günde yanında durabilirim
bu hayatın sonunu senle bitirebilirim

yolun neyse hesapsızca yürüyebilirim
senin için bitmez nöbetler tutabilirim
korktuğun her ne varsa ondan koruyabilirim

seni seviyorum seni seviyorum
melekler şahit dursun
sevgilim aşkımız kutlu olsun

bizim şarkımız o değildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bizimki emre altuğ-neyleyim - ilk dans
füsun önal-senden başka - pasta

kısssss pasta müzümüz aynıydı dadans müzümüz de aynıymış

bizimde nişan dans parçamız neyleyim di...

ama biraz uzunduu yaaalülülülülülü

sevgi belli olmaz canım bu işler

sen düşün taşın vaktin varkennn

evet bende ayrı ayrı hazırlıycammmm

nişanda karışıodu az kalsınn

allahtan orkestra vardı da pasta müziğini kurtardıkkk

ben zaten yarısından sonra babamla dans ettim :)

damat kaptırmış gelini babayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…