lahanam gelmedi hala canım ya bekliyorum
ama netten güzel şarkılar indirdim gün içinde yollıyım size birazını şimdilik
kundera teşekkür ederimömrümün sahibisin şarkısını bende çok çok seviyorum :)
Aslışım o şarkı olucaktı ama ömrümün sahibi ile karşılaştırınca ömrümün sahibi daha ağır bastırica ederim bebek ne demek dj kantik ne kız giriş müziği için senden başka olabilir kına içinde kına ağıtlar ile yakılacak yani etrafımda dönüolar ya orda herkes türkü sölicek tam oturcak halam kınamı yakıcak o zaman Candan Erçetin-annem çalıcak ben iki göz iki çeşme
burcu
senin dans şarkıların neydi ve kaç taneydi
ben tam 5 cd hazırlamıştım karışmasın diye.
1 inde ilk çıkış şarkımız vardı. beşyüzbin defa söyledim bir kere dinleyin şahane şarkı tam evlilik şarkısı diye kimse sallamadı bende söylemiyorum artık :roflol: soner arıca :1rolleyes: seni seviyorum şarkının adı.
2. cd de biz çıkana kadar çalacak olan aşk şarkıları vardı çok güzel şeyler koymuştuk içine.
3. cd de yemek şarkıları vardı aynı zamanda biz takı törenindeyken onlar çaldı. içinde yabancıda vardı. belle falan vardı. genelde fransızca şarkılar çok hoşuma gidiyor benim. a.s
4. cd pasta kesim şarkımız vardı. bimbam bom çok şükür dostlarrr... çaldı
5. cd de en son babamla kapanış dansı yapacaktım ya bana bir masal anlat baba şarkısı çaldı oya boradan :1rolleyes:
böylelikle karışmadı hepsinin üstünede yazdım zaten. geri kalan kısımlarda sanatçı çıktı zaten o eğlendirdi... a.s
burcu bencede soner arıcanın oşarkı cok güzel
1 inde ilk çıkış şarkımız vardı. beşyüzbin defa söyledim bir kere dinleyin şahane şarkı tam evlilik şarkısı diye kimse sallamadı bende söylemiyorum artık :roflol: soner arıca :1rolleyes: seni seviyorum şarkının adı.
2. cd de biz çıkana kadar çalacak olan aşk şarkıları vardı çok güzel şeyler koymuştuk içine.
3. cd de yemek şarkıları vardı aynı zamanda biz takı törenindeyken onlar çaldı. içinde yabancıda vardı. belle falan vardı. genelde fransızca şarkılar çok hoşuma gidiyor benim. a.s
5. cd de en son babamla kapanış dansı yapacaktım ya bana bir masal anlat baba şarkısı çaldı oya boradan :1rolleyes:
böylelikle karışmadı hepsinin üstünede yazdım zaten. geri kalan kısımlarda sanatçı çıktı zaten o eğlendirdi... a.s
burcu bencede soner arıcanın oşarkı cok güzel
kaydirigubbakcemile3ay burcu bunu ben yazmıştım başka arkadaşınkinden yazdım yanlışlıkla ya ben kendiminkinde gezinyrum sandım kaydirigubbakcemile3
burcu bak ben seni dinlemişim 2.dans şarkımız bizimde soner arıca seni seviyorum gerçekden cok güzel bir parşa cıkış şarkımız yabancı
3. bir dans şarkısı olmasın mı yaaa,
pasta müziğim enstrüman sadece
birde pastadan sonraki dans parçam göktan gözbebeğim
birde giriş müziğim var tabi oda fun fun onu severek kattım listeme
Çokk çookk çookkk güzel bir şarkı aşkımla bizim şarkımız gerçekten tam bir aşk şarkısııı muhteşem bir seçim yapmışsın canım..
Allahım nasip ederse bizimde ilk dans parçamız bu olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
ohh bee sonunda dikkate alan birileri olmuşşkaydirigubbakcemile5
biz gözgöze bakarak söyledik vallahii :1rolleyes:
oo çok sevindim çünkü çok anlamlı çok hoş bir şarkı. hatta bence yabancıyla çıkmayınn. birbirinizin gözlerine baka baka bunu söyleyerek çıkın. bizde herkes çok etkilenmiştii... opuyorumnanaktan 3. şarkıyada gerek yok bence
ayy ne mutlu bizee dans şarkılarımız aynı olacak :1hug:
kesinlikle sözler çokk anlamlıı
bazı şarkılar var çok güzel ama içinde olumsuzluk ölüm mölüm içeriyor. onları düğünde sevmiyorum ben. bu çok pozitif bir şarkı...:1rolleyes:
bizim şarkımız o değildiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizimki emre altuğ-neyleyim - ilk dans
füsun önal-senden başka - pasta
ben zaten yarısından sonra babamla dans ettim :)
pashımacım 235m bızımkı
benım sevdıcegımde tv ıstemıyo zor ıkan ettım mınnacık bı mutfaga
enazından bıkac sene olmayacak tv evde sanırım bende salonu cok kasmıycam yanı salon gıbı degıl
daha rahat bı ev dusunuyorum beyazlı mavılı
ayyy sıze daldım gıttım sankı yarın dugun
mulberyy bu arada ben tebrık etmemısım tebrıkler canım
umarım guzel haberler alırız
pıtır yapcan tabı ama agır agır yapcaz onlar 5 yaparsa bız 1 suprız
ben zaten yarısından sonra babamla dans ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?