Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.Sohbetiniz fikirleriniz çok güzel gerçekten.Benide aranıza kabul ederseniz sevinir..çünki temmuzun 2.haftası düğünüm var:bbo:ayrıca gelinlikte süper olmuş

goknurcum hosgeldın sefa geldın tabı yardımcı oluruzda sende 2 gun gıtme gelenler hemencık gıdıyo

bıde boynundakını kım taktı fıyatı nedır adı nedır hayatım bunların cvbını ıstıyorum:)

hayatım cok guzel beeeeeee
ellerıne saglık annenın ıns benımkınıde annem dıker....

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.Sohbetiniz fikirleriniz çok güzel gerçekten.Benide aranıza kabul ederseniz sevinir..çünki temmuzun 2.haftası düğünüm var:bbo:ayrıca gelinlikte süper olmuş

hayatım gelinlik süper sen daha süperr :lepi:

bıde boynundakını kım taktı fıyatı nedır adı nedır hayatım bunların cvbını ıstıyorum:)

sağolun kızlar iltifatlarınıza

sevgi boynumdaki kurdeleyi mi dion
onu kaynana taktı

hıııııı
kayınvalıden taktıysa pahalı bıseydır
cok guzl duruyodu hemde bozdurunca zararda olmaz ama sanırım o tam altınlardan

hayatım ozel olmazsa set yaptılar bılezık felan bıde bunumu taktılar yoksa bıtek bunumu
özelse cvp verme

gulnurcum sen bızı tanıyosundur ozamn bırazcıktta sen anlat bız tanıyalım senı

yani çokta tanımıyorum aslında.Ben konyalıyım.1985 doğumluyum.Adliyede çalışıyorum ama şuan izinliyim.Canım sıkıldı işlerden bir bakıyım sizlere dedim:) sonrada üye olup sizlerle tanışmak istedim.aklıma bukadar geldi kendimle ilgili :)

hayatım ozel olmazsa set yaptılar bılezık felan bıde bunumu taktılar yoksa bıtek bunumu
özelse cvp verme

gulnurcum sen bızı tanıyosundur ozamn bırazcıktta sen anlat bız tanıyalım senı

hımm kurdeledekıler deyınce demekkı besı bıyerde bu
neguzel dusunmusler ya ben cok begendım
banada sorarlarsa bunlardan ıstıycem
zaten altın takamam baska bısı alıpta bozdurunca deger kaybetcegıne
yazdım akıl ajandama yuksek musahadenle

kınada 24 ayar bir bilezik+1 inci kolye
düğünde beyaz altın taşlı set+bu kurdeledekiler

iyiymiş

hoşgeldin

hayatım göremedim :1no2:

ben buraya eklenen resimlerin hiçbirini göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…