Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Y a ne bilim zaman yaklaştıkça Şehir dışı ürkütücü gelmeye başladı bana.Sanki tek başıma kalacam kimselerim olmucak öle evde bütün gün pineklicem.Biraz karışık duygularım.

canım aynı duyguları bende yaşıyorum ama sevdigin insna yanında olduktan sonra herşye güzel geçer

ay eşin çalışıo ya varsın geç olsun tadilatınız pufimm

allah güle güle oturmayı kısmet etsin inş

bende kocaeliden marmarise geldim çok çok mutluyum canım opuyorumnanaktan

bende tekirdağa gidicemmm :bbo:

sorma pashimmm çok şükür Allahımaaa

Allahım tüm dileyenlere işsiz olanlara en kısa zamanda versin inşallah:Saruboceq:

Y a ne bilim zaman yaklaştıkça Şehir dışı ürkütücü gelmeye başladı bana.Sanki tek başıma kalacam kimselerim olmucak öle evde bütün gün pineklicem.Biraz karışık duygularım.

canım inan zamanında benzer duyguları hatta belkide daha fazlasını bende yaşadım :teselli:
ben evde hastalandığımda tek doktora bile gitmemiştim. ilaç bile yazıdrmıayı bilmezdim. napıcam ne edicem diyordum ki hiç öyle olmuyormul. kısa bir süre sonra çevrede edinmeye başladım. şimdi evimi bırakıp gidince özlüyorum opuyorumnanaktan

selam kıslar
ben size bişiy sorcamm
aramızda biçok arkadaşımız evlendi deneyimlidirler
nikahta imza atarken nsl kalem kullanılıyor
istediğimiz kalemi kullanabilirmiyiz?
ben nikah kalemi die tüylü bi kalem aldım çünkü
şimdi de kafama takıldı

ay eşin çalışıo ya varsın geç olsun tadilatınız pufimm

allah güle güle oturmayı kısmet etsin inş

bende tekirdağa gidicemmm :bbo:

kız sen t.dağın içine mi gidicen ben çorlu da büyüdüm :)

ayy aynısını bende düşünüyorum ve aynen cok korkuyorum ki senelerdir babamın mesleğinden dolayı şehir şehir gezdim hiç zorlanmadım ama sanırım ailemdende ayrıldığım için bir burukluk var haliyle umarım kısa sürede alışırız

h.g zeynep nerelerdesin senn
kalem kalemdir cnm ne gibi bi sakıncası olabilirki onu kullansan
kalem yazıyosa sorunda yok

inş. alışırız canım ben bir üni. yıllarımda ailemden arı kaldım üni.sonra evlensem atatmdı ama aradan yıllar geçti ailemmelerr olmaya alıştımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…