h.g zeynep nerelerdesin senn
kalem kalemdir cnm ne gibi bi sakıncası olabilirki onu kullansan
kalem yazıyosa sorunda yok
ne acabaaaaaaaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
super bısı olduuuuuuuu
canımm geliyrm artık daha sık
ama özlenmedim sanırım ya da unutuldum
geldiğim zamanda geçmişten çıkamıyrm
bende öyle düşündüm aldım umarım bi aksilik olmaz
birde şimdi yeni gördüm masanın üstüne koyarken onu
bişeye oturtuolarmış yaa onuda kendim yapim bari
şu tüylü tüylü şeyler oluo ben t.dağ da hiç görmedim ist.da nereden bulabilirim acaba
canım inan zamanında benzer duyguları hatta belkide
daha fazlasını bende yaşadım :teselli:
ben evde hastalandığımda tek doktora bile gitmemiştim. ilaç bile yazıdrmıayı bilmezdim. napıcam ne edicem diyordum ki hiç öyle olmuyormul. kısa bir süre sonra çevrede edinmeye başladım. şimdi evimi bırakıp gidince özlüyorum opuyorumnanaktan
kız sen t.dağın içine mi gidicen ben çorlu da büyüdüm :)
ayy aynısını bende düşünüyorum ve aynen cok korkuyorum ki senelerdir babamın mesleğinden dolayı şehir şehir gezdim hiç zorlanmadım ama sanırım ailemdende ayrıldığım için bir burukluk var haliyle umarım kısa sürede alışırız
inş. alışırız canım ben bir üni. yıllarımda ailemden arı kaldım üni.sonra evlensem atatmdı ama aradan yıllar geçti ailemmelerr olmaya alıştımm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
super bısı olduuuuuuuu
az once sevdıcegım aradı sevgım musaıtsen bulusalımmı dedı
tamam dedım kostur kostur gıttım ben sarı gulu cok severım askım bana sarı gul almıs sımdı resmını cektım sızede gostercemm
sabah uyanınca dusundum uzun zamndır kalbını kırmadan sana cıcek almadım ben dedı
en son 14 subatta almıstı sonra ayrılınca barıstıgımızda ama boyle ıcınden gelerek olmamıstı
ayyyyyy cok sevındım yaaaaaaaa
ne acabaaaaaaaa
bişey olamz cnm
benm aklıma gelmedı
aam burda cok kısı aldı
işte kızlarrrr:asigim::asigim:
az once sevdıcegım aradı sevgım musaıtsen bulusalımmı dedı
tamam dedım kostur kostur gıttım ben sarı gulu cok severım askım bana sarı gul almıs sımdı resmını cektım sızede gostercemm
sabah uyanınca dusundum uzun zamndır kalbını kırmadan sana cıcek almadım ben dedı
en son 14 subatta almıstı sonra ayrılınca barıstıgımızda ama boyle ıcınden gelerek olmamıstı
ayyyyyy cok sevındım yaaaaaaaa
işte kızlarrrr:asigim::asigim:
sonbahar nerdesın sennnnn yaaa gıtme artık tobıyıde bul
ben sızı kendıme ornek alıyodum gecmısı okurken sevgılsıı olup evlenmesıne cok olanlar deyıp kac kez sordum kızlara hıc sormadın deme bakkk aaaaa
elcıncım arkadasım gullere bayıldı o ıstemıyo farklı bısı bunlardan kullanırım dedı
ama bındallısını bı alalım ona uygun bısıler dusuncem
aksam taktık ellerımıze annesının felan prava yaptık:d
nihal nerde bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?