Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nihal sevgi çok güzel olmuş ya
ömür boyu mutluluklar diliyorum
balayına gittiler mi

ohh ne güzel ya
darısı bekarların başına inşş

elçin gözünüz aydın canım geçmiş olsunn

günaydın kızlar;
ya tv de reklamlarda bi kampanya gördüm
çok ilgimi çekti,ancak ürünlerin kalitesinden yana şüpem var,
aranızda bu ürünlere sahip olanlar ve memnun olanlar varmı merak ettim
kampanya ihlasa ait,artı çok uygun fiyatlar,bilgisi olan cvplarsa sevinirim,güveniliip alınır mı?

Süper Çeyiz Seti peşin fiyatına 799 TL'ye

* 85 Parça 12 kişilik porselen yemek takımı
* Aura Mengen 7 litre Clictic Düdüklü Tencere
* Jowissa 90 parça sandıklı çatal kaşık takımı
* Axel 10 parça güveç çelik tencere seti
*Üçlü Cezve takımı
*Axel akarsu lüks çaydanlık

Günaydın Kızlaarrr...Geçmişe çok fazla bakamadım....işim çoook yoğun bu aralar sürekli giremiyorum ve girdiğim zamanda geçmişe çok bakamıyorum... .
Sinay altınlarının bulunmasına çook sevindim.... Allah yedirmedi işte o pisliğe.... Şikayetinizden sakın vazgeçmeyin....
Erva aldığın banyo kozeti ve takımları çoook güzel güle güle kullan....Beyaz kullanmak zor...Allah kolaylık versin
Burcucum serhat eniştenin yaptığı resimde güzel olmuş... Marifetliymiş eniştemiz....
Hayatım, Nane,Pıtır,Gülay,Densem,Beta,Kurabiye nasılsınız??
Mandilin nerelerde????????
Esmapikinkte iyi geçmişşş....
Nihalcim ççook az kaldı....... Heyecan doruktadır şimdi...
Lahana lokum'un tatlı tarifi güzel çook sevmem tatlı ama misafirim gelince deneyeceğim...
Pasmina Yemek takımın çok güzel... Güzel günlerde güzel yemeklerle kullan... Fiyatını çook uyguna almışsın.. Bende 1 yıl kadar Bernardodan bone china Ninfa yemek takımının fiyatının düşmesini bekledim en sonunda 1000TL'ye aldım...
Herşeygüzelolacak nekadannnnn güzel süpriz...
Kundera az kalmış evinizin işi.... Sonunda kendi eviniz olacak negüzel...
Kızlar unuttuğum atladığım varsa kusura bakmayın... Aldığınız şeyleri hepiniz iyi günlerde kullanın....

çalıskan ogrencı burcuuu hadı gıt uyu gelıncede ugramıyonkı zaten buraya hep gmaıldesın ne varsa orda artık hıh

oktarrrrr
neguzel yazmısın ya hıc kımseyı atlamadan ben butungun burda oldugum halde yazmayı unutuyorum
notmu alıyosun kıs helal olsun valla

oktarrrrr
neguzel yazmısın ya hıc kımseyı atlamadan ben butungun burda oldugum halde yazmayı unutuyorum
notmu alıyosun kıs helal olsun valla
Yook kız ne notuuu sırnaşık şey sayfaları atlayarak baktım sabah gözüme takılanları yazdım....
oktarcım hemde cooooookkk :)

Bilmemmiiiii ne heyecan ne heyecan ölüyorum sanmıştım.... Nişan istemem diye tutturmuştum... Nişan olrsa düğün yapmam demiştin... Şimdi diyorumki iyiki ikisinide yapmışım.. Babam'ı kırmamışım o çook istemiştiii.. Çünkü ilk defa çocuğuklarından birini evlendiriyordu.... senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…