Yook kız ne notuuu sırnaşık şey sayfaları atlayarak baktım sabah gözüme takılanları yazdım....
Bilmemmiiiii ne heyecan ne heyecan ölüyorum sanmıştım.... Nişan istemem diye tutturmuştum... Nişan olrsa düğün yapmam demiştin... Şimdi diyorumki iyiki ikisinide yapmışım.. Babam'ı kırmamışım o çook istemiştiii.. Çünkü ilk defa çocuğuklarından birini evlendiriyordu.... senağlama
kıs lahana mıs gıbın oldun yeter gali sıkma artık
lahanaa aldın mı son yolladıklarımı
yarın sabahtan yine yollıcam :lepi:
Nasıl sizce kızlar??
gunaydın kızlar
kankam sevgiahmetin düğününden bır kac resım ekledım albume bakmak ısteyen bakabılır
kızlar siz bir haberim var kuzenim yoğun bakımdan çıktı çok şükür dualarınınz için çok saolun kızlar
günaydın kızlar nasılsınızz.... :asigim:
sonunda nişanımda çekilen stüdyo albüm resimlerimi dün akşam teslim alabildim ve ohh dedim yani kaydirigubbakcemile3
bakın ekledim albümlee :)
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/368035-nisan-profosyonel-studyo-cekimlerimiz.html
Lahana lokum'un tatlı tarifi güzel çook sevmem tatlı ama misafirim gelince deneyeceğim...
nihall diğer topiğe gel arada ya
o salonun fatih şubesinde speedynin nişanı olucak çok güzel bi yere benziyo ama
mrb kızlarrr zemuszemus
bu hafta iş yerinde son haftam hayırlısıyla artık evde olucam ve kızımı beklemeye başlicam...
hepiniz şimdiden hakkınızı helal edin acı tatlı günlerim geçti burda şimdiden çok özledim sizleri beni unutmayın olurmu 4 ay sonra Allahın izniyle burda olucam dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan ve bana bol bol sabır dileyin hepinizi tek tek öpüorum ve çok sewiorum...
yerime bi kız başlıo onu eğittiğim için pek giremiorum cvp veremezsem kusuruma bakmayın olurmu öperim canlarımm...
çok şükür elçin gözünüz aydınkızlar siz bir haberim var kuzenim yoğun bakımdan çıktı çok şükür dualarınınz için çok saolun kızlar
mrb kızlarrr zemuszemus
bu hafta iş yerinde son haftam hayırlısıyla artık evde olucam ve kızımı beklemeye başlicam...
hepiniz şimdiden hakkınızı helal edin acı tatlı günlerim geçti burda şimdiden çok özledim sizleri beni unutmayın olurmu 4 ay sonra Allahın izniyle burda olucam dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan ve bana bol bol sabır dileyin hepinizi tek tek öpüorum ve çok sewiorum...
yerime bi kız başlıo onu eğittiğim için pek giremiorum cvp veremezsem kusuruma bakmayın olurmu öperim canlarımm...
mrb kızlarrr zemuszemus
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
çok şükür elçin gözünüz aydın
güle güle güloş... hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah...:1hug:
diğer alıntılarım gitmiş nedense
sevgi çiçeğini gördüm.. maşallah canım yaaa inşallah hep böyle devam eder.. ne kadar hoşuna gitmiştir kimbilir dün bu çiçeklerle karşılaşmak
günaydınlar.............
bayanssulusmilebayanssulusmileopuyorumnanaktan
almaz mıyım ecem...
tmm canım onlarıda alınca yazarım:)
harika.
ben yakınen gördüm...
çok şekerler,yemede yanında yat:)
mutluluklar inş...
çok şükür...
hadi gözünüz aydın...
canım ben sana yazamadım.
çok tebrik ederim.
upuzun seneler inş..
:lepi:
mrb kızlarrr zemuszemus
inşallah canım çok saoll:1hug:
kendinede bebeşinede dikkat et hayırlı doğumlar minik bebeşimle bekliyoruz seni
inşallah canımmm :gitme:günaydın kızlar opuyorumnanaktan
çok şükür elçin gözünüz aydın
güle güle güloş... hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah...:1hug:
diğer alıntılarım gitmiş nedense
sevgi çiçeğini gördüm.. maşallah canım yaaa inşallah hep böyle devam eder.. ne kadar hoşuna gitmiştir kimbilir dün bu çiçeklerle karşılaşmak
canım allah hayırlı doğum nasip etsin canım hayırlısıyla dneizimiz doğur gel kibŞeniz
senın werdıgın şarkıyı dınlıyorum gercekten guselmış
evett başladım dün akşamsen mi dene sonuçları bizede aktar
günaydın kızlar nasılsınızz.... :asigim:
sonunda nişanımda çekilen stüdyo albüm resimlerimi dün akşam teslim alabildim ve ohh dedim yani kaydirigubbakcemile3
bakın ekledim albümlee :)
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/368035-nisan-profosyonel-studyo-cekimlerimiz.html
Günaydın Kızlaarrr...Geçmişe çok fazla bakamadım....işim çoook yoğun bu aralar sürekli giremiyorum ve girdiğim zamanda geçmişe çok bakamıyorum... .
Erva aldığın banyo kozeti ve takımları çoook güzel güle güle kullan....Beyaz kullanmak zor...Allah kolaylık versin
[/B]
mrb kızlarrr zemuszemus
gulaayyyyy gelırken bebısımızın resımlerınıde getır emı
saglıcakla al kucagına ıns ozleyecegız senı ve denızı ıı bak kendınede denızımızede
ecee hanımmmmm sen benden habersız baska hangı topıklerdesın bakımmmm
mulbery tskler canım evt cok sevındım.
yapardı boyle suprızler ama bu aralar sıkıntılı ya beklemıyodum cok sevındımm
sen naptın ne hedıye alcaksın karar verdınmı?
speyy nın nısan topıgımı
ahh bacım benım oralara gelmeme 2 sene var
sen ordan ılgınc degısık buldugun seylerı bana souyle olurmu ece?
görmedımneden kimse bana cvp vermedi:sinifsinif:
gördüm yokki ya bendegünaydın kızlar;
ya tv de reklamlarda bi kampanya gördüm
çok ilgimi çekti,ancak ürünlerin kalitesinden yana şüpem var,
aranızda bu ürünlere sahip olanlar ve memnun olanlar varmı merak ettim
kampanya ihlasa ait,artı çok uygun fiyatlar,bilgisi olan cvplarsa sevinirim,güveniliip alınır mı?
Süper Çeyiz Seti peşin fiyatına 799 TL'ye
* 85 Parça 12 kişilik porselen yemek takımı
* Aura Mengen 7 litre Clictic Düdüklü Tencere
* Jowissa 90 parça sandıklı çatal kaşık takımı
* Axel 10 parça güveç çelik tencere seti
*Üçlü Cezve takımı
*Axel akarsu lüks çaydanlık
gulaayyyyy gelırken bebısımızın resımlerınıde getır emı
saglıcakla al kucagına ıns ozleyecegız senı ve denızı ıı bak kendınede denızımızede
ecee hanımmmmm sen benden habersız baska hangı topıklerdesın bakımmmm
mulbery tskler canım evt cok sevındım.
yapardı boyle suprızler ama bu aralar sıkıntılı ya beklemıyodum cok sevındımm
sen naptın ne hedıye alcaksın karar verdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?