beni soran tek insan:d
sana kucak dolusu sevgilerimi gönderiorum
iş yaptım biraz ondan gelememiştim
kızlar siz bir haberim var kuzenim yoğun bakımdan çıktı çok şükür dualarınınz için çok saolun kızlar
Hayatım, Nane,Pıtır,Gülay,Densem,Beta,Kurabiye nasılsınız??[/B]
mrb kızlarrr zemuszemus
bu hafta iş yerinde son haftam hayırlısıyla artık evde olucam ve kızımı beklemeye başlicam...
hepiniz şimdiden hakkınızı helal edin acı tatlı günlerim geçti burda şimdiden çok özledim sizleri beni unutmayın olurmu 4 ay sonra Allahın izniyle burda olucam dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan ve bana bol bol sabır dileyin hepinizi tek tek öpüorum ve çok sewiorum...
yerime bi kız başlıo onu eğittiğim için pek giremiorum cvp veremezsem kusuruma bakmayın olurmu öperim canlarımm...
Günaydın Kızlaarrr...Geçmişe çok fazla bakamadım....işim çoook yoğun bu aralar sürekli giremiyorum ve girdiğim zamanda geçmişe çok bakamıyorum... .
Sinay altınlarının bulunmasına çook sevindim.... Allah yedirmedi işte o pisliğe.... Şikayetinizden sakın vazgeçmeyin....
Erva aldığın banyo kozeti ve takımları çoook güzel güle güle kullan....Beyaz kullanmak zor...Allah kolaylık versin
Burcucum serhat eniştenin yaptığı resimde güzel olmuş... Marifetliymiş eniştemiz....
Hayatım, Nane,Pıtır,Gülay,Densem,Beta,Kurabiye nasılsınız??
Mandilin nerelerde????????
Esmapikinkte iyi geçmişşş....
Nihalcim ççook az kaldı....... Heyecan doruktadır şimdi...
Lahana lokum'un tatlı tarifi güzel çook sevmem tatlı ama misafirim gelince deneyeceğim...
Pasmina Yemek takımın çok güzel... Güzel günlerde güzel yemeklerle kullan... Fiyatını çook uyguna almışsın.. Bende 1 yıl kadar Bernardodan bone china Ninfa yemek takımının fiyatının düşmesini bekledim en sonunda 1000TL'ye aldım...
Herşeygüzelolacak nekadannnnn güzel süpriz...
Kundera az kalmış evinizin işi.... Sonunda kendi eviniz olacak negüzel...
Kızlar unuttuğum atladığım varsa kusura bakmayın... Aldığınız şeyleri hepiniz iyi günlerde kullanın....
Aslı hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin
son dönemde önemli bişeyler oldu mu kızlar epeydir giremiyorum ben
neyse pıtırı nısanlamamıza gerek yok aslıyı gorduk ya yeter
sultanıcm nerelerdesın sennn
dersmı calısıyosun yoksa?
sınayın altınları bulundu cısıl yenı eve gectı
nıhalı ıstedıler
burcu hanım buralara ugramıyo
gulay dogum ıznıne cıktı
esma hanım hep gezmelerde
lahana ya kahve ıcıyo ya parfum sıkıyo
pıtır bıldıgın hep delı hallerı
nısan cok yogun galba gelmıyo baskada bısı yok aklımda
sulfatcım gecmıs olsun
kavaklardan beyaz bısıler ucusuyo dısarda onlardan bı arkadasımda aleerjı olmus
Nekadar şükretsek az
herbıseyımız sakır sakır ıslıyo bıanda bozulunca duzen sasırıyoruz napacagımızı
çok geçmiş olsun sultan
:1hug:
mrb kızlarrr zemuszemus
bu hafta iş yerinde son haftam hayırlısıyla artık evde olucam ve kızımı beklemeye başlicam...
hepiniz şimdiden hakkınızı helal edin acı tatlı günlerim geçti burda şimdiden çok özledim sizleri beni unutmayın olurmu 4 ay sonra Allahın izniyle burda olucam dualarınızı esirgemeyin benden ve kızımdan ve bana bol bol sabır dileyin hepinizi tek tek öpüorum ve çok sewiorum...
yerime bi kız başlıo onu eğittiğim için pek giremiorum cvp veremezsem kusuruma bakmayın olurmu öperim canlarımm...
sultancım çoook geçmiş olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim canım Şeniz
Sen nasılsın mölbiş keyifler yerinde mi
çalıskan ogrencı burcuuu hadı gıt uyu gelıncede ugramıyonkı zaten buraya hep gmaıldesın ne varsa orda artık hıh
sultanıcm nerelerdesın sennn
dersmı calısıyosun yoksa?
sınayın altınları bulundu cısıl yenı eve gectı
nıhalı ıstedıler
burcu hanım buralara ugramıyo
gulay dogum ıznıne cıktı
esma hanım hep gezmelerde
lahana ya kahve ıcıyo ya parfum sıkıyo
pıtır bıldıgın hep delı hallerı
nısan cok yogun galba gelmıyo baskada bısı yok aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?