Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende 2 görümce var biri evli anadolu yakasında oturuyor uzak digeride öğretmen ataması olsunda gitsin kaydirigubbakcemile3

evdeyım cnm ne edım vının şifresı yüzünden kaç gündür giremedımalsanaalsanasmile
ne biçim iş yaa
hala bakanım cnm ama çoğumuz evlendık ceyislerımızı azalttık sempatiksalakcinni
sanırım

günaydın kızlar
son günlerde size iyi haberlerle gelemiyorum
pazartesi günü evime hırsız giriyordu az kalsın verilmiş sadakamız varmış
salon camımı 10 cm kadar aralamışlar sonra biri ihbar edince kaçmışlar akşam eve geldiğimde mutfak balkon kapısındaki perdem yerdeydi o şekilde farkına vardık polisleri çağırdık parmak izi bulamadılar eldivenle uğraşmışlar hafta sonu zaten hastaydım pzrts günü iyice stres yaptım sanırım sabah kalktığımda yutkunamıyordum hastaneye gittik 10 tane penisilin verdi sabah akşam vurduruyorum 2 gündür izinliydim annem ve kızkardeşim baktılar bana bugün mesaiye başladım eşimde habire koşturuyo eve demir yaptırcak ölçü aldırıyor kaç gündür rezil olduk inş. bundan sonra iyi haberler veririm size

ece pek memnun dıılsın galba 3 eltıden
elcıncım ıı ol tabı bak azcık kaldı dugune
esma hanım pek renklı olmus avatarınız

ahh sınayımmm kıyamma sana
ama neguzelkı buyuk felaketlerı kucuk atlatıyosun verılmıs sadakalarınız varmıs
sanada gecmıs olsun

tatlısı ya herşey üstüstemi olur böyle bir fakir filan s evindirin bişiyler okutun artık iyi haberlerini bekliyoruz

biz şen sinayımızı özledik

sinayım çok geçmiş olsun ya
bu kadar aksilik üst üste mi gelir
bencede bi okutun eve kendinize

sevgi şimdilik bi zararları yok ama
insanları içine girdikçe tanıyosun
birde mal hırsları var mı yok mu onu bilmiyorum ki

inş. şu penisilinler bitsin evimin demirleri yapılsın gelecek haftaya şen sinay olarak gelicem

keşkee sevgi ama yok ne yazık ki :1no2:
her gün iyi kötü bi taraflarını öğreniyorum

aslında evden soğudum eşime taşınalım dedim
bi ev bulduk ama eşim evi görmüş çok küçük dedi
fotolarında gayet büyük duruyor ama salona ekstra perde yaptırmam gerekecek falan en iyisi durduk yere masrafa girmeyelim dedik demir yaptırıp kiradan düşelim daha mantıklı geldi
evin mutfağıda küçük eşim senin ya buzdolabını alır yada köşemini dedi başka yer yok deyince vazgeçtim ev bu

http://www.hurriyetemlak.com/real_estate/residence/advertise_detail.php?ad_id=4235374

bizim hemen üst sokakta şahane bloklar yapılıyo
Allah yardım etsede alabılsek
sanırım yapımı 2 yıl sürer
buralar kayalık bölge depreme baya dayanıklı olcak
kaç aydır hala kayaları kırıyorlar temel atmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…