geçmiş olsn cnmkızlar sizede söyleyim
parmak izi almak için polisler geldi eve dediler ki
dolmuşta bile üzerinde altın gören bi şahıs seni evine kadar takip edebilir
çoğu hırsızlık bu şekilde oluyormuş ben dolmuşa falan binmiyorum
ama benim evimin perdelerinin kapalı olması dikkat çekmiş sanırım
polisler diyor evinizin önünde eski bi erkek ayakkabısı bırakın perdelerinizi sabah açıp gidin
ve akşam bir yere çıkarken mutlaka evin bi odasının ışığını açın ve en önemlisi üzerinizde altın taşımayın
hehe sagolasın cnmavatarın pek havaii olmuş :lepi:
teşekkür ederim lahanacım
burdayım artık inş.
kontrole gittim geldim gayet iyi dedi doktor bi hafta daha ilaçları kullanıp bırakıcam
Aaaaaaa bu aynı zamanda sulfatın cici tepsisi kaydirigubbakcemile3
Benim tepsimden, son dönemde tv de hep görüyorum aşkı memnu da vardı, dün de showda bi porgramda.
Hemeeen aaaaaa benim tepsim diyorum kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullan
karalahana güle güle kullan cnm tepsini
çok hoşş
SEVDICEGIMIN BI IS GORUSMESI VARMIS BENIM YAKINLARIMA ARADI SOYLEDI EE BEN DURURMUYUM HEMNECIK GITTIM YANINA SONRADA YEMEK ISMARLADIM ODA ARABAMI YIKATTI:d:d:d
HIC ALTTA KALAMZ SAOLSUN
IS GORUSMELERININ SONUCLARI NEOLUR BIELEMM AMA BU ISININ OLMADIGI GUNLER BIZE YARADI:d
aayyy bugün bizim 8. ayımızzzz:asigim:
aşkım kum çekerek kutluyor bende pc başında:dance:
selam kızlarrrr
lahana tepsin çok güzelmiş ya
sonunda gördüm resmi
pashi yemek takımına bayıldım çok şık ve zarfi bi model aynı senin gibi
günaydın kızlar
son günlerde size iyi haberlerle gelemiyorum
pazartesi günü evime hırsız giriyordu az kalsın verilmiş sadakamız varmış
salon camımı 10 cm kadar aralamışlar sonra biri ihbar edince kaçmışlar akşam eve geldiğimde mutfak balkon kapısındaki perdem yerdeydi o şekilde farkına vardık polisleri çağırdık parmak izi bulamadılar eldivenle uğraşmışlar hafta sonu zaten hastaydım pzrts günü iyice stres yaptım sanırım sabah kalktığımda yutkunamıyordum hastaneye gittik 10 tane penisilin verdi sabah akşam vurduruyorum 2 gündür izinliydim annem ve kızkardeşim baktılar bana bugün mesaiye başladım eşimde habire koşturuyo eve demir yaptırcak ölçü aldırıyor kaç gündür rezil olduk inş. bundan sonra iyi haberler veririm size
hehe vallapıtırcık en güzeli tek çocuk bulmak
pıtıroviç tam üstüne bastınnnnnn :lepi:
bizde seniii:)))günaydınnnn
anacım sızlerı cok özledımm haa:ecrin_bebek:
günaydın kızlar
son günlerde size iyi haberlerle gelemiyorum
pazartesi günü evime hırsız giriyordu az kalsın verilmiş sadakamız varmış
salon camımı 10 cm kadar aralamışlar sonra biri ihbar edince kaçmışlar akşam eve geldiğimde mutfak balkon kapısındaki perdem yerdeydi o şekilde farkına vardık polisleri çağırdık parmak izi bulamadılar eldivenle uğraşmışlar hafta sonu zaten hastaydım pzrts günü iyice stres yaptım sanırım sabah kalktığımda yutkunamıyordum hastaneye gittik 10 tane penisilin verdi sabah akşam vurduruyorum 2 gündür izinliydim annem ve kızkardeşim baktılar bana bugün mesaiye başladım eşimde habire koşturuyo eve demir yaptırcak ölçü aldırıyor kaç gündür rezil olduk inş. bundan sonra iyi haberler veririm size
böcük haberin yok sanırım benim altınlarım çalındı
sonra bulundu bende bulunduğu gün hemen bozdurdum kurtuldum
esmoşum dün msjını aldım ama cvp veremedim annemlerdeydim şarjım bitti
teşekkür ederim tatlım evet perdelerinizi açık bırakın
ayy esmaaaa senın 40 eltın olsa ne olur melek gıbı kızısın anlasırsın sen hepsınle
pıtır pasta neyım yaptın mı ben yokken
of kısır yapmak ıstıyom ama nasıl
yerimden kalkasım yok
ayy esmaaaa senın 40 eltın olsa ne olur melek gıbı kızısın anlasırsın sen hepsınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?