Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yazık o giden paraya...neden akrabaları yedirmek o kadar onemli ki anlamıyorum..zor gununde cok azı yanında oluyo.....

şekerim ben taze fasulye yaptım,bir de bibier dolması..aslında canım çokkk makarna cekiyordu ama sebzelerim kötü olacaktı yapayım dedim...sebzen varsa sende yap zeytinyağlı

bende anlamadım hamidem
hatta ıkı kez kına gecesı yaptılar
kız tarafına kocaman bı salonn tuttular cok az doldu o bile yemeklıydı
sonra erkek tarafı erkek için yaptı o da yemeklıydı
yemeklerde öle ucuz şeylerden deıl he
mangalda şiş et şampanyalar falan
baya para harcadılar
cocuğun parası yokta babası yaptı valla bunları yaptığı evladıda her daım babasına karşı gelen saygısızın tekı
gereksızdı bence bazı davetlıller öle görgüsüzdülerkı ıkı şişe alkol olan masaya sürrklı getırın dıyenler doluydu:bbo:
eğlencelı bı nıkah bile yetıyo ınsanlara bence

oktay ustayı ızlıyom bakalım ne yemek yapcak
bende patlıcan yapım barı

cisil yenı gelın gıbısın he
yenı ev bide balayı tarzı olcak desene
zemuszemus

var işte oyle aileler böcük..saygı da kusur etmezsin ama baba artık benden cıktı düşüncesiyle hiç ilgilenmez..kimisi de senin anlattığın evlat gibi olur....
bizim de su andaki tek amacımız ev alabilmek..Allah inşallah hepimize nasip eder...
haa bir de iş istiyorum (((

bizim bu gacılar hala yemekte anlaşılan....zaten ben anlamıyom yaa bunların işyerlerini ofisteyken hep internet basındalar ..nasıl yapıyolar aynı zamanda işlerini anlamadım....

ben akşama yemek falan yapamam kanımca
çıkışta eşim iğneye götürcek beni
ordan eve geçmeden yemeğimizi yeriz büyük ihtimal

böcüğüm yaparım bi düğün
sonra da pasta meyve suyu oldu bitti :lepi:

hamide ben işimi boşluom buraya dönüom
yada burayı boşluyom işime dönüom
yani buda gün içinde kesit kesit oluo şuan öğle vakti mesela bi 15 dk sonra burdan kopmalarım başlayabilir

cisil havan batmasın emizemuszemus

hamidem ınş.cnm sende mı işsızsın aynı kaderı paylaşıyoruz desene hayırlısı bakalım

ohh mis miss olduda bitti ecem :lepi:

hehe bida eklemem bende hııhh

ben akşama yemek falan yapamam kanımca
çıkışta eşim iğneye götürcek beni
ordan eve geçmeden yemeğimizi yeriz büyük ihtimal

sinaycım geçmiş olsun hayırdır ..ne ignesi...bu arada gercektennn büyükkkkkkk gecmiş olsun altınlarını çalan kız bulunmuş...satmadıklarını teslim ettiler mi size..okul hayatı bitti şimdi kızın dimi..ne kadar üzücü...nasıl bir zaaflıktır bu

kızlar az önce makyaj sandığımı
ve damat için traş takımlarını koymaya sandık aldık geldik
10 dk içinde bitti işimiz :lepi:

hehe bida eklemem bende hııhh

amanda aman hemende küsermiş benim canım hemşom ...ekle kuzucum ekle sen keyifle bakıyorum resimlerine...ne guzel hafta sonunu degerlendiriyorsun işte...benim kociş bir tek hafta sonum var deyip evde pineklemeyi tercih edenlerden malesef....:)))

cisil havan batmasın emizemuszemus

hamidem ınş.cnm sende mı işsızsın aynı kaderı paylaşıyoruz desene hayırlısı bakalım

ohh mis miss olduda bitti ecem :lepi:

evet böcüğüm işsizim malesef hele burası küçücük yer iş bulmak daha da bir zor oluyo...hayırlısı canım

hamide ben işimi boşluom buraya dönüom
yada burayı boşluyom işime dönüom
yani buda gün içinde kesit kesit oluo şuan öğle vakti mesela bi 15 dk sonra burdan kopmalarım başlayabilir

patron her daim ofiste durmuyor o zaman ..ben çalışırken nete ancak oğle yemeklerinde girebiliyordum bir de müdür olmadıgı zaman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…