Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dream daha önce yarışma yapılmış bi sürü şiir vardı
bu birinci seçilmiş çok hoşuma gitti paylaşayım dedim

sen kımın yazdıgınımı merak edıyodun canım bilmiyorumkismile

geçmişten dedim ya hamidecim :)

evet kızlarr ben kimin yazdıgını merak ediyordum....
bugün de burası ne kadar durgun boyle...
basım ağrıyo...nescafe krizim tuttu ..bitmiş evde..offff....yapılacak işler güçler var daha((
ben kaçtım..size iyi sohbetler...

allahım nedirbu başına gelen yahuu akannehir

hım ben asla tavrımı falan bozmam eğer birisi laf söyleyecekse bu serhat olur a.s
haksızlığa tahammül edemez.

canım evet yemekliydi.
Biz şöyle bir not düştük. Lütfen katılım sayısını bildiriniz. dedik. çoğu kişi dönmüyor zaten. bir kısmını gelecekmisiniz diyer aramak zorundas kaldık.
ama ben davetiye 2 kişiliktir diye yazılmasında da sakınca görmüyorum işin aslı. neticede yemekli düğün. biz tüm akrabalarımızı tüm tanıdıklarımızı çağırdığımız halde ikimizinde memleketi dışında bir yerde düğün olduğundan herkes gelemedi. onun içinde rahat rahat davrandık ve 2 kişiliktir yazdırmadık. vede bize mekan opsiyon tanıdı. 300 kişi bekliyorsanız atıyorum 280 diyin. gelmeyen olursa fazkla para ödemezsiniz dediler. ama ektra gelen 20 kişiyi bizim stoklarımız zaten kaldırır dediler. o yüzden fazla para ödemedik.
burcucum zahmet olmazsa menuyude soylermsıın
bıde sızınkı uygun olmustu dımı hatılradıgım kadarıyla kac kısılıktı

söyliyim tatlım. hatırladığım kadarıyla....

ordövr tabağı vardı. içi toplam 6 çeşitti. şakşuka. peynir. zeytinyağlı dolma. haydari. salam domates salatalık vardı.
ara sıcak patates kroket ve sigara böreği geldi.
salataları 2 kişiye bir tabak düşecek şekilde istettik.
ana yemekte karışık ızgara vardı. et tavuk karışık ve bir tanede adana kebap vardı tabakta pilav ve patetes kızarmasıyla servis yaptılar.
ardından karpuz ve en sonda pasta servisi oldu... kuru yemişte varmıydı onu hatırlayamadım şimdi. bişiy diyemiycem.
düğünde 300 kişilikti...
evet askeriyede yaptığımızdan dışarıya göre bir miktar özelikle bu menüye göre uygun para ödedik. 3.500 tl gibi bişiy... a.s
ki bunun içine pasta fotocu havai fişek. hımm birde sanatçı dahil. heee tabi mekan süslemesi sandalye giydirme masalara çiçek. biz dans ederken volkan gelin yolu gelin tagı bir sürü teferruatı var hepsi dahil içine yani...a.s mekan hakkında foto eklemişmiydim hiç?
burcu sanırım geçmişte dönemedi bize boshayallersmile

ay evet canım yaa çok birikmişşş akannehir anca geldim

ece sıır guzelmıs
dremcımmm senınde menu guzelmıs senınkının malıyetı nasıl pekı
burcu senın menude supermıste sanırım okadarı bızı asar cunku bız kalabalıgız
nekadar kızsam yıne 600 u bulur ama cıdden supermıs yaa cok begendım

bizim herkes çağrılmış haliydikaydirigubbakcemile3
burcu nekadar uyguna gelmiş sizinkiii
organizasyon bile ayrı bir ücrete tabi biliyormusun

biliyorum kuzucum. bizde de ayrı ücrertti. ama çok cüzi. sanatçı bile 300 tl ye çıkıyor düşün.
evt burcunun uygundu yerıde guzeldı en onemlısı gelınlıgı mekanla cok uyumluydu....

valalhi tam gönlüme göre verdi allah hayalimde ki gibiydi herşey....
darısı başınıza inşallahh

evt yaa
ben burcunun herbısını bılıom
donuna kadar desem yalan olmaz
gercı o benı sevmez pek ama neyseeeeeee
demek ıstedıgım su bende gelınlıgımı oraya uydururdumda mesela sacımı oyle yapmazdım derdımkı bıkez gelın oluyom topuz olsun ee ne olurdu ozamn o uyum b.k olurdu
yanı burcu herseyıyle bı butundu bıtek davetıyesını hatırlamıyom ama onud asormıycam sımdı gunu gelınce sorcam

Seni sevmediğimide nerden çıkardın :umursamaz:

hatırlarsan vakti zamanınd asen bu kadar faal değilkende topikte özelden biz mesajlaşmıştık bayağı.
sen burda sevdiğim kişilerdensin :1hug:

ama hayatımı benden daha çok sevemezsinnnalsanaalsanasmile yada o seni benden daha çok sevemezzzÇok üzgünüm çoook yani bunlar ayrı şeyler şekerim sositososito

dream daha önce yarışma yapılmış bi sürü şiir vardı
bu birinci seçilmiş çok hoşuma gitti paylaşayım dedim

ya gerçekden haketmiş birinciliği :lepi:

canım menüyü saydım zaten + foto kamera çekimi + pasta + okretra + volkanlar 200kişilik 2800 birde biz giydirme yaptırıcaz 550tl o tutuyor toplamda 3300 gibi bişiy cıkıyor dış mekan bizimkide yeşillik ler içinde inşallah benimde gönlüme göre olur

burcu bilgiler için saol kuzum

şaka dedım be burcummmm
senın gıbi pozıtıf akıllı bı kı kızla tanısmıs olmak bıle harıka bısı
hatırlamamı o msjları hıc sende benım ıcın burdakı en ozellerımdensın
TABIYKI hayatımla sız baska canım
soyle dusunelım
bırsuru arkadasın olur ama ıclerınden bırı nıkah sahıdın olur
ıste hayatım senın ıcın o bı kısı ama ben o arkadaslarının ıcınde oldugumu bılemek bıle benım ıcın harıka bısı

sevgi hanım bu size :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…